Fuskspont i tvättstuga...

Kommer ni ihåg att jag skulle sätta upp en fuskspont i tvättstugan? Har jag visat det innan? Ni ser ju i inlägget nedan också. Ett jättelätt sätt att förnya lite. Slabbig bild med döda hängande hjärtan på tråd men ni bara för att visa sponten... ;)

Bakom skynket döljer sig vår smutstvätt, tumlare och tvättmaskin.Ett bombhotat Göteborg!

Ett bombhot ligger just nu över centrala Göteborg. Polisen har avslöjat informationskällan som trovärdig, dock vill de inte utfärda en varning utan informera.

Jag frågade min sambo om han skulle gått till jobbet idag om han jobbade i Nordstan.


-Jaaa, svarade Björn, utan ett tillstymelse av tvivel.Dagens fråga till dig som jobbar i Nordstan:Går du till jobbet idag?

Man tager vad man haver...

Nu har jag fixat lite i tvättstugan. Jag har satt upp lite krokar under en tavellist. Jag gillar krokarna. Det är inga roliga bilder jag har att komma med men i allafall något för den som är intresserad. Jag har grejat med sånt som jag har haft hemma, mjölka-ko-pallen blandannat ;). Jag var iväg i Göteborg idag men det blev mest shoppat från Zara och ingen interiör alls.

Vår tvättbänk är lite av en avställningsyta:).

Jag ska köpa en bänk att ställa här och fixa lite. Nu ser det lite väl deppigt ut:). Jag måste ändå säga att det är något med ko-pallen som jag gillar. Jag ställer den här och jag ställer den där, den åker liksom inte ut. Jag kan inte släppa tanken på alla dessa rumpor som har suttit på pallen tidiga mornar och mjölkat kor :). Hela sitsen på pallen är pressformad av alla rumpor:).


  

Pelargonerna är i vintervila och cyklamen har kommit fram.


I dag fick jag meddelandet att jag vunnit en digital fotoram... Minns ni att jag var med i en tävling arrangerad av BIC... Jag hade glömt att jag var med och blev överaskad av meddelandet. Haha, tack ni som röstade på mitt bidrag.

Hoppas att ni har en trevlig kväll!

Bilderna ser helt knas ut ser jag... -Skitsamma;)!

Interiör Göteborg!

Jag sitter här och funderar på Göteborg nu... Jag funderar för jag är lite hänging och jag tror att jag har en förkylning på gång. Kanske ska jag ta och rycka upp mig ;).Interiörstips sökes!

Sanering pågår!

Idag är dagen då sberg tar era slängda sopor och sanerar soptippen. Tack för att ni delar med er av era sopor, sopsorterar, slänger och tänker på miljön! Idag saneras det på sopstationen.Soporna på sopstationen berstår av:Dålig sexlust, självtvivel, energibrist, stress, tentor, övervikt, chefer, osäkerhet, höga prestationskrav, snubbar med tomma ord, sambosar och makar, mens, dåligt humör, ytligheter, årstider, tysklandsresa, utskällningar, preventivmedel och en styvfar.


Nu saneras det på sopstationen!Säg hejdå till era sopor!


Många kramar till er alla!

Sopstation Sberg!


Släng dina sopor!Jag tänkte att vi kunde göra detta inlägg till en riktig sopstation!Skriv av er!Skriv ur dig allt negativt du har inombords under detta inlägg. Skriv av dig det som stör dina sinnen. Lämna dina sopor här, borsta av er dammet och släpp sedan allt negativt på sopstationen! Föreställ dig mentalt hur du går omkring på sopstationen med soppåsar i handen. Du placerar dina sopor där de hör hemma. En sopa här och en sopa där. Stäng locket efter att du har placerat sopan i tunnan.
Se detta inlägg som en soptunna!Släng dina sopor!Skriv anonymt om ni inte vill avslöja vilka ni är. Allt vill man inte skriva ut på internet.

Släng dina små sopor nu!


//


SS = Sberg sopstation!

-Tänk på miljön! Hahahahaha, vad jag är fyndig!

Jag blev nöjd!

Nu efter lite spray och dylikt så är jag nöjd. Jag undrar om jag inte borde blivit en frisör ändå =P. Den mobila frisör jag sökte i inlägget nedan eftersöks ännu. Nacken ska klippas upp i bak. Finns ingen mobil frisör som är sugen på att ta sig an mitt hår hemma hos mig får jag väl görat själv igen =).-Kan själv!

 Sberg 31 år.


Mobil frisör sökes!

Har ni vaknat än hörrni?

När jag vaknade idag så tog jag min morgontitt i spegeln. När jag såg min spegelbild, visste jag inte vem jag såg. Det där var en mesig jäkel, tänkte jag åt bilden i spegeln, tills jag insåg att det var jag. Igår skojade jag lite med min mamma och syster. Jag tog mitt långa hår i handen och klippte av det. En tott här och en tott där. Tott för tott. Det gav ett hysteriskt skatt och det var helt klart värt det. Kul va? Min humor på hög nivå. Hår är hår, sitter jag här i denna stund och tänker. 


Finns det någon mobilfrisör ute på vägarna?

Hjärtligt välkommna hem till mig! 

Kom till mig och vi kan göra ett makeover repotage om sbergs hår. Repotaget publiceras vidare på sbergs mycket väletablerade och välbesökta blogg!

A win, win!


En fin dag önskar jag er!


Gomorgon, gomorgon!

Hej fina vänner!

Har ni vaknat än? Tänk att nu sitter jag här igen, lika pigg som vanligt;). Jag ska sticka nu men hoppar in och önskar er en bra  dag!

Aldrig vet man vad dagen har att erbjuda. Idag hoppas vi på många äventyr:)!
Sberg, idag utan panna (vanligtvis med väldigt hög panna), säger god morgon!Galenbebisikökslåda säger hej!Fin dag hörrni =D!

Let´s kick it!

Japp, nu kickar vi skiten ur denna dag! Nu kramar vi så att säga ur´t, ur´t ur denna dag.


Sberg pigg som en lärka ;)!Rulla upp ärmarna!


Nu kör vi!


En bra dag önskar jag er alla!Nu drar Sberg till sitt *arbaiijjten.*Arbete på den Sbergska tyskan.

Sbergska tårar.

Jag vet inte hur ni har det med tårar men idag har jag känt av lite ledsamhet i det sbergska ögat. Idag var dagen då jag hade kunnat öppna upp den Sbergksa kranen. Jag gjorde det inte. Jag sprang istället sedan var den potentiella chansen till tår borta. Sberg blev glad.

Fan säger jag!


Jag tror att det är viktigt att skruva upp kranen ibland. Jag tror att det är bra att låta tårar falla. Frittfall under öga och näsa, som jag brukar säga. Jag har stora svårigheter med det här fria fallet. I dag hade det kunnat forsa. Chansen togs inte och jag försummade det hela.


Dumt!


Påväg ut till skogen kände jag mig hösthängig. Jag kände hur den lilla sbergska tåren brände till under det sbergska ögonlocket:). Nu överdramatiserar jag nog lite, jag har en förmåga att göra det ibland. Nåväl, den sbergska tåren gav sig till känna ett uns under en hundradels sekund. Det kändes lite vattningt i ögat på något konstigt vis. Jag kände en sorts ledsenhet över mig.  Den Sbergska tåren brukar inte leta sig fram så ofta så när den väl ger sig känna brukar Sberg sluta blinka (och andas) för att förstärka och spä på det hela lite grann.


I dag gav jag inte det sbergska ickeblinkandes och något uttorkade stekögat något utrymme.  
Mycket dumt!I senare inlägg ska jag delge Sberg släppa på kranen tips!Mycket bra!

Oj!

Oj, vad många kommentarer jag har fått på inlägget nedan! Hahahahaha! Jag undrar om inte de tolv sista är från samma person =D? Just nu är jag och Elsa ute på roadtrip. Vi åker runt med fikabröd under armen. Noel har vi släppt av på innebandyträning. Här är strålande sol ute. Härligt=)!


Se tíll att ge er själva en fin dag!

Sbergs sambo fyller år!

In och säg grattis vettja!

Här tisslas och tasslas det med morgonbrickan! Nu ska jag och Noel tåga in till en sovande Björn som har födelsedag idag. Elsa fick ligga kvar och sova. Något tog emot då vi skulle väcka henne;)?!


Ja må han leva, ja må han leva...:)

Ha en fin dag vänner!

Godmorgon, godmorgon!

Hej på er vänner? Har ni hoppat upp än? Här sitter jag pigg som nyutsprungen lärka. Energin är på topp och jag känner som en liten yberpigg ungdom! Jag är här för att sända lite av min Sbergska energi!

Sänd, sänd energi säger jag!


Ha en bra dag!

Vissa saker...

Vissa saker slutar aldrig att förvåna mig. Jag önskar att jag kunde uttrycka mig lite mer i klartext men tyvärr. Sberg tänker tala för sig en dag.

Basta!


 
Ha en fin dag vänner! Solen skiner och det är ännu en underbar höstdag!Många kladdiga pussar och kramar från en övertygad och stark Sberg!

=D

Simma.

I kväll ska jag gå och simma. Jag sitter här och tänker att jag måste dämpa mina simtag lite denna gång. Sist jag simmade kom det liksom vågor ibak. Jag måste lugna mig och inte simma så fort. Man vill ju inte dränka den som simmar bak. Ja, jag får ta ett simtag och sedan får jag liksom flyta en stund innan jag tar nästa.
Jag måste också ta med mig mina extra baskiluskusdödande duschcremer. Jag har lite av badhusfobi. Jag såg på ett tvprogram en gång där en tjej (vuxen) berättade att hon kissade i vattnet när hon besökte badhuset. Om hon kunde säga att hon kissade i vattnet, på tv bajsade hon säkert också, fast utan att säga detta i tv. Man säger liksom inte allt på tv(Sberg smart). 
Badhus = Extra spritdoftande duschcrem.


Höst!


En sån fin dag det är idag! Vi har varit ute och grejat i trädgården. Jag kanske överdriver en smula om jag säger att jag har grejat. Björn har grejat. Jag har fikat, fotat och tittat på. Inte illa, om ni frågar mig. Här har Björn lite att göra som ni ser :). Han trivs bra i byggare Bobb kostym ;).Jag tänkte att jag skulle såga ner lite träd. Jag fick för i ... inte ens upp sågen från marken. Då tog jag en bulle istället.

Sedan grillade vi korv.

 En fin dag av fix, barn, korv, bullar, trädgård, sol och höst.


Läslampa.

Nu har jag legat och läst i sängen. Jobbigt måste jag säga.Jag har en något otymplig läslampa.

Sberg har lite svårt för... Sberg gillar...

  • Självgodhet -på fel grunder. Nej, jag har inget emot att man tycker om sig själv. Tvärtom! Att tycka om sig själv leder till mycket gott!

 

  • Svartvitt tänkande människor. Rätt/Fel. Dum/Snäll.

 

  •  Människor som tror sig växa genom att sänka andra.

 

Vi alla är nog såhär ibland. Det kan grunda sig i olika orsaker. När jag ser dessa drag hos mig själv så kräks jag. När jag ser dessa drag hos andra så kräks jag. Sberg kräks och har lite svårt.

 

 

  • Nyanstänkande. Oliktänkande.

 

  • Ödmjukhet.

 

  • Människor som lyfter sig själv och andra.

 

Dessa drag är mycket trevligare, säger Sberg. Det ligger nått i de här dragen som gör att Sberg säger:


WOW!


Skevheter på kartan!

Hej på er där ute! Hur har ni det?


Själv är jag trött och ska snart slänga mig i badet.
Jag visualiserar: Ett bad. Ljus. Lugn. Ro. Harmoni. Underbarhet. Kärlek. Värme.

Erfarenheten säger: Röd skollad hud. Andnöd. Yrsel. Krämpor. Blöt bok. Stress. Migrän. Ond, bråd död. 


Livet är fullt av vägar...

Livet är fullt av vägar, säger Elsa.


Liten bus.
Jung.

Nu har jag varit ute och planterat jung. Det var på tiden. De något övertrötta sommarblommorna har länge bett om att få komma till ro och begravas.   


Vilken fin höstkväll det är :).

I skrivande stund funderar jag på att sticka till badet och simma. Än har jag inte kommit iväg och är inte helt övertygad om att jag gör det heller:). Soffan är skön den också förstås...


Ha en fin kväll!

Ridningen gick bra!


Oj, vad bra det gick på ridningen! Vi skrittade där, hästen och jag. Skritt, skritt. Skritt, skritt. Vi två, hästen och jag blev till ett, på något märkligt vis. Vi liksom flöt ihop. Jag åkte ihop med hästen. Hästen åkte ihop med mig. Vi två blev ett. Ett stycke människohäst. Mycket vackert måste jag säga, men ändå mycket märkligt.
Tänk att jag talar alltid om hur mycket jag oroar mig innan jag ska göra något. När jag väl har gjort, vad det nu kan vara för skrajsigt, hörs inte ett ljud.

Skärpning, säger Sberg till sig själv och fortsätter med att propagera för safe ride!


Titta vad nervös hon är här. Denna bild tog strax innan Sberg skulle hoppa upp på hästryggen. Nervsammanbrottsskrattet är nära.


Rid säkert, säger Sberg! Sedan sjuger hon:

Jag drar till stallet i stället. Carro, jag har träningsvärk jag också!RSS 2.0