Back in town

Nu är vi hemkomna från vår semester. Det har varit härliga dagar av sol och bad. Några smärre incidenter inträffade så som att vår bil blev bortbogserad av polis;) moohaaa! Så går det när man är för lat för att parkera på markerade platser! Vi var och handlade och när vi kom ut upptäckte vi att vår bil var borta. Va faaaan, sa Björn,  vi såg oss omkring och fick syn på vår bil  hängandes högt upp i luften påväg upp på en bärgarbil. Ingen pratade Engelska och vi hade ingen aning om vart vår bil skulle ta vägen eller vad som var pågång. Efter några ramsor liknaden -vad i helvete- och -men för fan,  fick Björn snällt åka med bärgaren och farbror polisen.
Jag och Noel blev kvar och visste inte alls när björn skulle komma tillbaka...
-Jaha, sa jag till Noel, tror du pappa sitter i fängelse nu? Noel, som är äventyrslysten, lyste med ögona, log brett och sa; Jaaaaa det tror jag.
Pappa Björn kom ur fängelset tillslut. Hem kom han med bilen efter en timma och 1000kr fattigare.

Ön vi var på heter Pag. Jättefin natur och vattnet var klart - härligt att snorkla och titta på livet under ytan. Lägenheten vi hyrde var jättefräsch med en stor altan med utsikt över havet. Noel fick en massa vänner. Kul! Olika språk är inte ett hinder för barn. Här kommer lite semester bilder. Mest på badet insåg jag.

image133
Vad gillar ni bilden där Björn försöker leka baywach? :D

image142

Hej på er!

Hoppas allt är bra! Här är allt bara bra. Börjar bli lite trött på regnet som öser ner men det känns ändå inte så främmande för att vara Sverige, -och ingen har väl dött av regn heller för den delen även om jag föredrar sol... Jag tycker det är ganska mysigt med regn också men det behöver inte vara så ihållande... haha! Bla, bla... Ja, ja nog om regn ;P

På lördag åker vi till Kroatien. Tidigare har vi varit i Frankrike och Spanien på sommrarna. Kroatien känner vi inte till alls så det ska bli spännande. Där ska vi vara i ca. 10dgr sedan åker vi vidare till Italien där vi tänkte ta några stopp innan det bär av hem igen. Dagen idag är lugn. Jag, Noel och Zannah har varit ute på regnpromenad. Jag har suttit på nätet och kollat in kök, badrum och lite inredningsbutiker. Nu ska jag dricka kaffe tror jag -Lata dagar...


image132

Kram!

Olivträd

Detta är mitt olivträd. Syns det? Efter flera månaders kämpande med att hålla det vid liv gav jag upp.
Med frasen; Nä, men skitít då, i min mun, gick jag loss med häcksaxen! Frispel kanske men hur många månaders krusning ska behövas för att väcka lite liv???!!! Nä, nu var det nog! Adios amigo!

image131

Ufo!

Tror ni på ufo? Det gör jag. Jag har haft ett i rabatten...-Va, regn? Nä, i Sverige regnar det inte...

Zannah, Noel och Jag

Här kommer en bild på oss som är hos mamma och hälsar på.

image129

Lugn helg!

I helgen har jag jobbat så den har varit ganska lugn. I går var det jordgubbensdag här i vara. Detta innebär tivoli, jordgubbar och öltält. Jag gick aldrig ut utan var bara med Noel på tivolit. Han vann värsta chokladlådan!! Lucky me, nu gäller det bara att komma på lite mutor så han bjuder sin mor ;). På kvällen hyrde vi Underbara älskade, fin film.

image128

Jag och Noel gjorde även fotbad i soffan framför tvn. Skönt!  En kompis kom på mig, för länge sen,  göra fotbad i min spagettigryta! Hahaha han höll på att svimma och fick fram; Ja hos dig tänker inte jag äta spagetti i alla fall... Detta upprepade jag nu igår så om någon vill ha spagetti, välkomna!

RSS 2.0