Odlingssäsongen har startat!

Idag kom en planteringshylla upp som ska få lysrör inmonterade. Nån dunkel myspys belysning lär vi inte ha på ett tag ;). Skönt att slippa ha allt ståendes på golvet huller om buller. Under kommande veckor ska hyllorna fyllas. Nu finns lök och drakmynta planterat. Känner våren!

I can feeeel it! 

Jag har just kommit in efter att ha varit ute. Jag har städat hönshus och strosat runt i trädgården med inspektion av förra säsongens planterade växter. Än sålänge ser allt ut att ha klarat sig. Åh, jag känner våren och det är så skönt! Det är nått i luften.... 

Snart dax att dra igång odlingslådorna igen! 

Ha en skön söndag ☀️🌱🐓


På skidor

Idag drog jag och Ebba till Mösseberg i Falköping för längdåkning. Det var en perfekt dag för skidåkning! Klarblå himmel och sol. Minns ni skidorna jag klickade hem från blocket förra året? De fungerade fint denna säsongen också. En fin dag och med livet som insats! Hem och ner i badet! 


Trevlig helg alla!


Indoor

Ikväll kom jag äntligen iväg på ett indoorpass. Skönt. Det var länge sen sist och ja, det kändes! Förhoppningsvis är jag snart tillbaka igen, det gäller ju bara att få det gjort. Träningen behövs så väl. I mitt jobb är det mycket stillasittande och då blir träningen extra viktig utanför. I dag gick jag en sväng på lunchen. Bra med dagsljus såhär års. 


Nu mat sen ut i badet 💫 

Ha en fin kväll alla!


Strålande sol

Upp ur sängen, på med kläder och ut! Det är strålande sol idag. Dagen startade med en promenad där vi bor. Med solen i ansiktet under hela rundan kände jag hur det spratt till inombords! Nu har jag kommit in men jag ska ut igen och lägga mig i badet- i solen. Jag känner lite liv och det ni! 


Ha en din dag alla och om ni har möjlighet fånga solen! 


Återhämtning!

Att komma hem från jobbet och slinka ner i badet under bar himmel är verkligen återhämtning. Det där med varm och kallt är något extra! 


Kvällarna spenderas numer i vatten.


Ha en fin kväll


På väg till Särö

Vi sitter i bilen på väg till Särö, ett av våra favorit utflyktsmål. Vädret är bitigt, kallt och klart. Picknickkorgen är packad. Jag ser fram emot en dag vid havet! 


Ha en fin dag alla!


RSS 2.0