Favoritläte

Jag var ute och gick förut, med Elsa och A-S. Vi gick förbi hus, folk var ute på sina altaner. Det slamrade från bestick och porslin. Det grillades. Jag stannade, lyssnade och konstaterade att det där är mitt favoritläte. Kanske för att det är mat på gång?


// 

Matglad som gillar porslinsskrammel och framdukning. 

Morgonstros

Upp ur sängen och ut! Hönsen släpps ut i det fria. Jag har kaffekoppen med mig, det är fuktigt ute. Ni vet den där doften som blir efter regn.
 
-Mmmmmmmmm!
 
Alltid mysigt med sällskap!
 
 

Kameliaschersmin

Så blev det Kameliaschersmin! Doften fick avgöra. Passar bra till kvällsstroset :). Jag vill ha en grön, frodig och vildvuxen trädgård, men vart börjar man?

Helgen!

Ännu en helg har passerat! Helgen har bjudit på äggförsäljning, sol, umgänge och kallingmålning ;). Min lillasyster Stina har varit hos oss på besök. Livet på landet är himla skönt denna tiden på året! 

När äggbutiken öppnade satt en förälder i en buske och spejjjjade så att barnen kunde sköta sin grej själva. En annan förälder kom på cykel i rasande fart för att köpa ägg:). Det kom flera kunder och alla ägg gick till försäljning. Barnen var supernöjda. Fint att folk kom! 


Hoppas att ni har haft en lika skön helg som jag! Nu väntar en ny vecka.

Glad nationaldag alla!



Vi ska strax bege oss hemåt efter ännu en härlig helg på Brännö. Vi har haft vädergudarna med oss, precis som Håkan. Vilken fantastisk kväll han bjöd på! 

Grattis Sverige på dagen! 

RSS 2.0