Jogging med broddar.

 
Idag körde jag min första joggingtur med broddar. En 6 kilometers frisk men stilla tur. Det gick bra och jag kände inte av broddarna märkvärt. Skönt, jag börjar komma igång och det känns bra.
I dag har vi firat en 40-åring i familen. Mysigt när alla samlas, det händer inte så ofta nu förtiden. Alla har fullt upp på olika håll.
 
Måndag och ny vecka i morgon.
 
Sov gott fina!
 
 

Tigern is talking.

Jag har precis kommit hem från ett indoorpass och jag är sådär lagom rusig på endorfiner. Alltså, jäklar vad skönt det är att helt köra slut på sig, att känna svetten rinna och att verkligen krama ur varje lite vrå av.... (vad det nu är man kramar ur).
 
Känslan är oslagbar! 
 
Idag kände jag mig som en riktig tiger och varenda rörelse togs ut med inlevelse. Hahah, det där med att känna sig som en tiger behöver ju inte riktigt innebära att man ser ut som en... 
 
 
Sköööööööööööööööööööööööööönt!
 
 
 
Höööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööög igenkänning.
 
 
//
 
Tigern
 
 
 

Träningsresa.

Jag vill åka på en träningsresa, typ NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Tänk er joggingrundor i soluppgången längs havet. Mars månad hade passat bra. 
 
Nån mer än jag?
 

Relax.

 
På orten där vi bor har ett nytt badhus byggts. Utöver ett bad finns också en relaxavdelning. Fredagen inleddes med träning efteråt blev det relaxavdelningen. Hur skönt som helst och ett perfekt sätt att inleda helgen på!
 
Tummen upp!

Bastusnack.

Jag och Elsa besökte badhuset härom dagen. Efter badet gick vi in i bastun. I bastun satt några damer. Eftersom bastun är liten hörs det som sägs.
 
 
-Mamma, vad är det där?
 
-Det där är en termometer.
 
-Hur varmt är det här inne? 
(Shit?!, hur läser jag av en termometer, tänkte jag).
 
-Det är ca. 80 grader här inne.
(Min självtillit växer).
 
-Mamma, kan det blir hundra grader här inne?
(Jag känner mig kompetent och svarar med stadig röst).
 
-Ja, Elsa, det kan bli hundra grader här inne, men då kokar vi. 
(Shit, det är inte människor som kokar vid 100. Det är vatten)
 
-Elsa, nu går vi hem.
 
 
 
 

Rekord indoor


Ikväll var jag iväg på ett indoorpass. Idag kammade jag hem ett rekord. Antingen visade maskinen fel eller så är det de gröna drinkarna som gör underverk. Såhär bra har det aldrig gått 😜. 

Krigare.-Min strumpa åker av, säger pappi. 
-Kom igen, tänk som en krigare, peppar mammi Pappi och funderar på hur en krigare egentligen tänker. En skitig runda!

Jag har just kommit hem från en skitig och snöslaskig runda i skogen. Formen är inget vidare men snart hoppas jag att den infinner sig. Ni vet den där känslan av att kroppen kan bära en hur långt som helst, den är go den! Idag såg jag framför mig en bruten lårbenshals, snöslasket gjorde banan slirig men jag klarade mig. 
 
Ha en go lördag! 
 
 

Indoor tabata.

Efter jobbet drog jag iväg på en indoor tabata. Jäklar vad svettigt det var, ett tag trodde jag att jag skulle dunka under. Nu efteråt är jag fulladdad och yberpigg. Det var precis vad jag behövde och ett perfekt avslut på veckan. 
 
 
Trevlig helg alla! 

Central jogg.

Nu ska jag snart bege mig ut på en joggingrunda. Idag ska jag köra en central runda i byn. Det är mörkt ute, att jogga centralt är ett alternativ till belysning.
 
Jag sticker runt 19.00. Hör av dig om du ska med!
 
 
 
 

Dagen

Igår bestämdes att vi skulle besöka badhuset idag. Efter jobbet kl. 16.00 skulle Elsa hämtas på förskolan för att åka till badet. Elsa har varit förväntansfull hela dagen. Redan kl. 10.00 var hon heeeelt övertygad om att klockan var 16.00 och att det av förekommen anledning, inte var någon idé att gå in igen efter 10-rasten...
 
Det var mysigt i badet. Kanske borde vi satsa på familjebad en gång i veckan. Man kan ju lika gärna vara där som hemma, mysigt för barnen och nått för alla. Kvällsmat funkar ju fint att äta där. 
 
Efter badet drog jag iväg på ett indoorpass. Jäklar, vad jag körde! Grymt  skönt! Blunda, leva sig in i musiken och köra helt slut på sig. Instruktören är bra och fick mig att ta ut mig mer än vad jag egentligen orkade. Skönt! Det är något det där med att blunda. Att kunna gå in i sig själv och blunda ostört. 
 
Strax hypnotisören! 

Livet med Britt-Marie var lugnare.

Nu är jag igång med träningen igen. Idag var jag ute och joggade. Formen är inte bra men nu är det bara att ta sig igenom det här och komma tillbaka. Jag känner att suget och viljan finns där. Under 2014 kom jag upp i ca. 435 km, ska bli spännade att se vad 2015 kommer upp i. 
 
 
 
Ikväll ska jag gå till sängs med Keplers hypnotisören. Den är väldigt spännande men jag måste säga att livet med Britt-Marie var lugnare. Nu, sedan hypnotisörens intåg måste jag regelbundet väcka Björn, ungefär alla de 100000000 gånger jag tror att någon är i huset. 
 
(Imorgon är det jobb igen).
 
 

Grönt.

Grönkål, bladspenat, päron och pressad apelsin.
 
 En bra start!

En familj i uppror.

-Laddare som laddare, brukar jag säga och tar den jag kommer över. Detta har lett till uppror i lägret (och namnmärkta telefonladdare). 
 
 
 
Hm.
 
Min laddare är borta...
 
-Frågan är, Björns eller Noels?
 
 
 

En dag på Högskolan i Skövde.

Jag har en vän som snart eventuellt ska börja läsa på högskolan i Skövde. Eftersom jag har gått där tidigare bestämde vi att vi skulle ta en tur dit. Malin skulle få leva sig in i Skövde-högskole-anda och jag fick utleva lite nostalgi. Här har jag gått och släpat böcker. Det blev en härlig dag med mycket förväntan, minnen och många goda skratt. 
 
 
 
Malin, gå nu runt här lite och lev dig in... Känn in andan... Insup...
 
Köp nu lite kaffe i automaten...
 
Vi gick förbi tavlan som Frida varje dag under vår studietid kommenterande, -Mäh, vad är det där?!
 
Innan vi tog tåget hem gick vi till Strand.
  
På hemresan bytte vi tåg i Falköping. Vi satt på perrongen och pratade. Vi hade mycket att prata om... Rätt som det var sa Malin, -Mäh, vart är alla?! 
 
 -Öh, vart tog alla vägen?! 
 
Perrongen var tom och vi hade missat vårt tåg. Vi tog av mot närmsta restaurang och inväntade nästa avgång. Vi åkte vidare mot herrljunga och där blev vi hämtade eftersom sista tåget mot vara avgått... 
 

Ni vet hur det är...

Ni vet hur det är, jag kommer ur duchen, gästerna är på intågande och jag är sen. Jag sminkar mig lite.
Jag kastar en blick i spegeln och det ser rätt ok ut. Men så är det ju Nyår och då vill man ju vara något utöver det vanliga.
Jag lägger på lite extra, ni vet den lilla Nyårstouchen. 
 
 
 
Ouch!
 
Gott Nytt År alla!
 
 
 
 

RSS 2.0