Sommarlov -alla fall från skolan

Nu har jag äntligen slutat skolan! Åh, så skönt! När jag kom hem idag hade mamma och Noel köpt en tårta och blommor som lite sommarfika. Gulligt! =)

MysMys!


Sluta rökatips!

Jag måste bara ge ett super tips till er som ska sluta röka! Jag vet att jag har nämnt detta tidigare men då utan att ha prövat. Tipset handlar om en elektrisk cigarett. Låter konstigt jag vet men den funkar jätte bra. Det kommer till och med rök ut när man röker! Jätte verklighetstrogen! Man röker vattenånga så den är helt fri från skadliga ämnen ändå känns det som att röka en vanlig cigg, alla fall så nära man kan komma. För mig som har lätt att sluta med det fyskiska beroeendet till skillnad från det psykiska är ju detta helt super! Nu kommer jag inte ha några problem att sluta! =)

www.smartcig.se

Hej då till äckliga cigg och hej till en luktfri elektrisk cigg!

God morgon!

Nu har jag varit på tågstationen där Noel i dag skulle åka på en resa med förskolan. De har matsäck med och 20 kr till glass =) Hahaha, han var så förväntansfull! Jag åkte dit och plåtade lite innan barnen gick på =) . Snart ska jag åka i väg och träffa min grupp. Vi ska slipa lite på materialet som ska in på Torsdag. Snart har jag sommarlov...

Ha en bra dag!

Hemma igen...

Nu är vi hemma igen. Hittade några fönster i Danmark som vi ska beställa och en glasveranda från Qvesarum. Det kostar en del med fönster men i Danmark var de i alla fall billigare. I dag har vi åkt och åkt men jag måste säga att vi hinner med väldigt mycket på våra små spontan trippar. Vi åkte ju i går ganska sent men hann med mat, krog, bad i badkar och självklart lite Leif Gw Pherson uppdrag.

I kväll ska vi bara slappa framför tvn och ha lite shlagertävling. Ska bli skönt att bara ta det lugnt!

Jag köpte jättefina ljuslyktor på Qvesarum =) de ska jag tända i kväll. De hade jätte mycket fint och jag vill gärna åka dit igen sen fram igenom!

Trevlig kväll alla!


go natt

Nu täker jag inte va leif gw pherson längre! Nu går jag och lägger mig. Go natt!

Här ligger jag ensam...

Björn har blivit nerkallad och här ligger jag! Jag glor i fönstret men jag hade nog fan gjort det där bättre =) Va?! vaddå jag vill ju bli Leif Gw Pherson... Aja, de håller på där nere och har gjort det ganska länge nu... undra vad som händer.. Hoppas B kommer snart innan jag fall a sleep. Alltid ska jag bli vittne till något. Här inbrott i en läkarmottagning (som jag tror med tanke på läkarbritsar) i Köpenhamn senast såg jag en trekant... Först såg jag två huvuden som höll på rätt som det var ett tredje! OOOpps


Stort pådrag här nere...

Nu är det ett stort polispådrag här ner... Några har gjort inbrott på en läkarmottagning... hahaha jag och björn vittnen! vi fick lämna telenr osv. vilket rum vi bor på... Kanske vi får polisbesök i natt...


Vittne till inbortt från hotellet!

Herre gud! Nu står björn i telefon med polisen! Vi såg just ett inborott i en läkarmottagning från vårt hotellrum. Fyra killar med huvor spriger in mittemot oss.... Rummet de spriger in i är fulla av britsar (heter de så?) läkarsängar ni vet?? Hur som helst är polisen där nu... Opps här är jakt...

Hemrullat

Nu har vi just rullat hem efter några öl och lite indiskt! Så härligt att sitta ute och tjattra under stora gasolvärmare. Åh, jag måste köpa gasolvärmare. Jätteskönt att kura under och eftersom vi bor i ett vinterland anser jag det  vara en god investering.

Hej på er!

Hej!

Trodde ni att ni skulle bli av med mig nu? ;) Nä, det blir ni inte. Sitter i bilen med mitt trådlösa, hehe! Jag tänkte just att jag inte vågade lämna er för som jag sa tidigare, vad skulle ni göra då? Nä, jag kom underfund med att det nog var säkrast att ta med datorn så så fick det bli.

Hej så länge! =P

Malmö och roskilde

Nu ska jag och Björn åka till Malmö och i morgon roskilde. Där ska vi kika lite på fönster bland annat.
Bara så ni vet vart ni har mig...
Idag har jag klippt ca 17000 hektar gräs och kan tala om att jag har fått muskler. Dessutom astma mitt i allt klippande. Jag lever i alla fall och det är ju tur det eller vad säger ni? Vad skulle ni gjort utan mig hörrni? Ja, det kan man verkligen fråga sig...Hej så länge!

Puss och Kram!

Grattis Susanne!

GRATTIS FASTER!

-Till rätt yrkesval! (Apoteket)

Hur kunde det bli så rätt?!

-FÅr ni några produktprover kan du ju skicka!

image373

Sprinterkarriären över för att snart återupptas!

För er som undrar varför det har blivt så tyst om mina löpartider kan jag säga att den tiden är förbi! Sedan ormen har jag både börjat röka och slutat springa. Jag skyller på ormen =)! Nåväl, jag är inte riktigt tillfreds med mig själv i denna dekadens som jag befinner mig i, med rökning,  för mkt cokacola, och för lite motion, så snart ska jag ta upp min löparkarriär igen och fimpa röken. Hörrni mina vänner, vad vore livet utan lite bakslag här och där... ;)öhummmm. Hm, lite av den eviga slutarökaren men jag tänker inte ge upp!

image372

Puss och Kram!

Grupparbete!

Nu sitter jag i skolan och håller på med ett grupparbete! Är det något man har fått smakat på under den här skoltiden så är det grupparbete och allt som kommer med det! Jäkligt spännande! Verkligen har jag fått smaka på hur olika grupper kan bli, beroende på sammansättningen. Åh, det har varit jätte mycket skola men snart är det slut! Hm, en tjänst jag vill åt ligger ute nu, dessvärre har jag ett år kvar innan jag är färdig. Är inte det typiskt?!
Ja, ja så kan det gå. Nä, nu ska jag jobba så det ryker!

Kram på er!

God morgon!

Nu sitter jag här i köket framför datorn. Solen strålar in och jag drömmer mig bort till något varmt härligt ställe. Hm, funderar på vad vi ska hitta på i sommar. Förra året var vi i Kroatien, året dessför och året därpå var vi i Spanien och innan det  några gånger i Frankrike. Vi har inte tänkt att boka något i år utan hålla det öppet lite grann och ta det som det kommer. Vi renoverar ju ett hus och har fullt upp med det i sommar. Ändå sitter jag och Björn här och kollar lite boenden och annat. Spanien lockar verkligen, standen, hettan, maten, drycken, havet och ja, hela atmosfären... =) men, men man måste tänka på både ekonomin och tiden. Hur det än blir så är jag nöjd. Jag kan både tänka mig och vara hemma så som att dra iväg. Men visst är det nått visst med en liten tripp! Tänk förra året när Björn höll på att åka i finkan för att vi parkerade bilen lite slarvigt! =) hahah, vi kommer ut från mataffären där vi ser vår bil högt upp i en lyftkran! hahaha ett kul minne!

image370

Snart ska vi i väg på kalas! Min svägerska och hennes två barn fyllde år i torsdags och vi ska fira alla idag. Alla tre födda på samma dag! Lite kul tycker jag!Ha det bra allihop!

Puss och kram!

Hej!

Min blogg har stått stilla det sista men jag har verkligen inte haft någon lust att skriva. Nu har jag dock lust eller i alla fall vill ha lust så jag gör ett försök här att få igång fingrarna över tangentbordet.

Tiden rusar förbi, dagarna är proppfulla och tiden spenderas mest med plugg. Snart slutar denna termin och det ska bli otroligt härligt att vara lite ledig då jag riktigt kan ge mig hän åt huset och trädgården.

Åh, vad ska jag skriva, jag vill skriva! Give me some insperation here!

Nä, nä jag får väl avsluta detta inlägg då eller? Ja, det är bara att gilla läget...

På återseende!


super mario bruse III

Jag och Noel spelade Super mario bruse III. Jag kom till en figur som kastade boomeranger. Noel sa:
-Mamma akta dig, de kastar strumpor (?!) Snacka tubsockor! Hahaha!

image369


Badhotellet.

Nu är vi i Fredrikshavn på badhotellet. Noel är förväntasfull och vill hoppa i badet  NU, vilket vi också ska göra. På båten vann jag en liter Gin=) dessutom 160 kronor när jag provade banditerna =) -inte illa.

Kram I Kram!

RSS 2.0