Kort kort lugg?

Nu står jag här med en tott hår i handen, luggen, och funderar på att kapa den riktigt kort =P. Är det nån jäkel här ute som kan ge mig lite råd... hahah ska jag eller inte... Att man ska vara så bekymrad över lite hår?!

Underbart fint ute idag!
  


Hotell vs. Älgtorn!

Nu har jag, björn och noel bokat en natt på hotell i gbg till nästa vecka. Skönt att åka iväg lite om det så bara är för en natt. Kanske blir det lite bio och lite shopping. Det bästa är frukosten tycker jag=). Oh, så vuxen jag har blivit...
Förutom hotell ska vi också övernatta ute i storskogen uppe i ett älgtorn. Jag älskar skogen och vad kan bli mysigare än under en vintrig natt övernatta i ett älgtorn?! Björn har snart gett med sig tror jag efter allt mitt tjat och utmålande fantasier om denna skogsnatt. Tänk att bunkra upp en massa sovsäckar, täcken, kuddar uppladdat med en massa varm choklad med grädde och goda mackor!

Nu ska jag snart ut till huset och renovera lite. Vi ska sätta in ett fönster och sätta lite skivor där inne.

Ha det gott så länge!

Lite bilder från huset en dimmig dag.

  

Elsa, förra ägaren till huset, kom och klippte häcken =). Det ser ut som om hon har värsta mordvapnet i handen. Jag blev lite nervös först men såg sedan att det var häcksaxen =P.Mössan hänger så sött på sned =).

Nu ska jag och Noel gå på bio, Madagascar 2.

 

God jul alla!
God Jul alla där ute! <3Vi har fått den bästa presenten av alla! En liten bebis ska komma i sommar!Julshow!

Noel har precis haft en julshow för oss här på morgonen. Han fick en mickrofon i julklapp =). Ur högtalarna har det kommit toner av: Här är vi med julgran på släden trallallallallalalalala! Mysigt! =) När mamma, jag, tog micken och klämde i  med stilla natt gick de andra. Aja jag får la träna lite!


Uppesittarkväll!

I går kväll hade vi uppesittarkväll här! Jättemysigt med en massa mat, must, vin, bingolotto, wiispel och mysiga vänner! Jag vann två hundra! Det ni =)... Tack för en mysig kväll!

   

Någon mer som får träningsvärk av wii? -Då pratar jag bowling...

Noel ute och julshoppar på Net&net!Ni ska ju inte tro att han tittade runt på olika saker. Nänä, han stannar vid första synbara smällplast, sedan står han där och smäller. <3 Jag var bara tvungen att fota när jag hittade honom här =P, så typiskt!

Granpimpning!

Nu har vi klätt vår gran och det var inte utan gapskratt i år heller...
Björn börjar som vanligt småtoppa granen tills han helt förlorar sig i uppgiften. Jag tycker granen ser väldigt fin ut nu brukar jag säga och Björn svarar mmmm samtidigt som han fortsätter frisera som trollbunden. När han äntligen var klar och backade han undan några steg och granskade underverket. Det som från början liknade en gran såg nu ut som en punkare med den syrligaste tuppkam ni kan tänka er! Allihop, jag, Björn och Noel fick oss ett rejält skratt kan jag lova. Björn fick fortsätta en stund till tills den ursprungliga granen tog form. När det var dax för kulupphänging upptäckte vi att vi köpt kulor utan hängare! Efter lite pyssel med sytråd och annat häger kulorna nu på plats. Granen är så fin så! Noel har nu fått lite julstämning här och det märks att han är förväntansfull och njuter för fulla muggar. 

En pojke som inte är så intresserad av julklappar! (Konstigt?! =)).

Här har vi frågat Noel vad han önskar sig i julklapp. Till svar har vi fått att han inte önskar sig något för han har redan tillräckligt. Detta var inte vad vi förväntade oss att höra. Detta oväntade svar har varit svårt att ta utan vi har på det ena eller andra sättet försökt få fram vad han kan önska sig för skojigheter. Noel har blivit irriterad över julklappstjatet och fyllt i med att vi inte hör vad han säger. Vi får väl respektera honom och inte köpa så mycket julklappar, men några måste han ju få? Konstig situation och jag känner att jag nästan vill tvinga på honom julklappar men ok. Han är i alla fall ingen som stödjer konsumtionen så för er som tror att världen räddas genom konsumtion... Sorry!

Nu ska vi mysa med köttfärstårta och sallad med örtagårdsdressing framför på andra sidan häcken. I morgon väntar ett seminarie...

Kram!

Magsjuka!

I Torsdagskväll efter Noels julspel kände jag att jag mådde illa och det var magsjuka som small till. Jättetur att det började när vi kom hem och inte under julspelet! Dagen efter var Björn också sjuk. Noel är frisk och när vi kom upp som två döda sillar i går satt Noel i soffan framför tv och festade loss på glass och chokladsås till frukost =D, han kände nog att han fick passa på där! =) I morgon ska vi nog vara friska. Hoppas att Noel slipper.Kram!

Ha en bra dag hörrni!

Ville bara titta in och önska er en bra dag!

Nu ska jag åka ut till skogen och gå en sväng! Härligt =).


En rappande pepparkaksgubbe.

Nu har vi just kommit hem från coop. Hela vägen dit och hem satt Noel och hans mormor och sjöng julsånger. Till en början sjöng de vanligt men rappade sedan. Noel är en jäkel på att rappa. På coop inhandlades en pepparkaksdräkt eftersom Noel ska vara pepparkaka på skolans julspel. Noel tog på sig sina kläder när vi kom hem och tog på sig den tillhörande pepparkakshatten.

Mormors uttryck:

-Mäh, har rappare på sig sån?

Noels mormor är då rakt inte som den traditionellt gråhåriga gammeldags mormorn jag hade... Noels mormor är rödhårig och så långt från traditionell som man kan komma =D!Ja, det är inte var dag man stöter på en rappande pepparkaksgubbe =) Men jag har med all säkerhet mött en idag <3

Mammamelissa

Mammamelissa är en blogg som jag hittade till för bara några dagar sedan. Efter första besöket har jag läst som trollbunden! En blogg som berör till gråt, skratt, värme, kärlek och sorg.

www.mammamelissa.blogg.se

Fredag!

Äntligen Fredag! Det var med tunga andetag det bar av till Skövde för seminarium idag. Flera gånger under sträckan skara - skövde försökte bilen vända om. Färden hemåt gick desto lättare! =)

Nu ska vi snart bänka oss framför tvn och vi ska bara slappa ikväll. Tacopaj står på menyn som serveras till en fräsch grönsallad med örtagårdsdressing. Efter att jag högt har ältat att grädde är gott, men ännu godare med chokladpudding och banan, i två timmar, ska vi också äta denna delikata rätt.

Kram på er alla vänner där ute!

Trevlig kväll!


Jag har fått en utmärkelse =)


Tack Des för min utmärkelse <3 Jag blev jätteglad för denna utmärkelse och din motivering!

www.lifetakesaturn.blogg.se

Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Nu har jag suttit här och försökt välja ut de bloggar jag tycker ska ha en utmärkelse... men jag kan inte! Jag läser många bra och speciella bloggar och kan inte välja!

Lite julfint i huset och verandan!

Här kommer lite bilder från huset.Lite julpynt. Vi kommer nog att spendera julen i huset och då kan det ju vara mysigt med lite pynt! Som ni ser är det inte riktigt inflyttningsfärdigt än... =PHär är vår veranda.

Julklappstips till gravida!

En ultraljudsmonitor som gör det möjligt att lyssna till hjärtslag, hicka, sparkar och fosterrörelser redan från vecka 12! 449 kronor hos http://www.barntrygghet.se/Spegelbilden från tidigare idag jagar mig.

Björn kom just från jobbet. Jag och Noel hade köpt fika. Under fikan tittade Björn länge på mig sedan säger han att jag ser lite annorlunda ut.
-Säg det inte, utbrister jag i panik. Don´t say it!
-Vaddå, säger Björn.
-SÄG INGET, jag vet vad du ser, säger jag.
Björn höjer frågande på sina ögonbryn och säger -Va?!
-Jag återupprepar att jag vet vad han ser och att han ser Kristina Lugn.
Björn skattar och säger att jag är störd.

Spegel, spegel på väggen där.

Jag speglade mig djupt in i spegeln och frågade mig vem jag var lik. Jag tyckte mig se något bekant över ansiktet som konsentrerat stirrade tillbaka på mig. Jag fortsatte stirra in i ögonen som stirrade tillbaka. Tillslut kom svaret till mig. Vet ni vem som stirrade på mig i form av min spegelbild?


KRISTINA LUGN!


Det är jag och Kristina Lugn! Förstår ni min hårsituation?

 


RSS 2.0