Destination Malmö


Trädgårdsland.

Idag har vi gjort ett land! Jag har krypit på alla fyra och för hand grävt och krattat ut jord. Ingen vacker syn men åh, vad jag har njutit av denna dag och landbygge!

Terapi på hög nivå!


Påsk


Tusensköna.

De är så fina tycker jag!Dagens blomma får bli tusensköna!
Dagens djur får bli trana! Detta par mötte jag idag.


Ska inte ni dansa nu, frågade jag. De svarade inte.


Glad påsk!

Pollenchocken kan vara nära;).Jag önskar er en riktigt go påsk!

Jag ska vara med familjen, precis det jag vill vara!


//

Sofia

What´s up bitch?!

Varje morgon denna vecka har jag ringt och väckt min syster. När hon svarat har jag sagt:

What´s up bitch?!

Sen har jag inte sagt mer. Väldigt roligt tycker jag. Ni vet, man får inte roligare än man gör sig;). Jag skrattar. Inte min syster. Mycket kul!


Jag undrar vad nästa veckas tema ska bli?

I´m off!

Nu sticker jag till jobbet!Go morron!

Ha en fin dag vänner:)!

Fasadmålning!

Hej vänner! Idag har jag målat hela långa dagen. Jag började och tänkte bara måla lite men så har jag problem med att sluta. Nu sitter jag här med en något öm arm! Jag har alltid målsättningen att jag ska måla en bräda. Jag blir nöjd med min insats varje gång ;).

Ett tips, sätt inte ribban för högt!

Allt efter behag, som farbror melker hade sagt.
Nu har vi övernattningsgäster här och snart ska vi äta.

Fin kväll på er!


Sommardag och sommarlort!

Dagen började med att vi fick en massa matjord. Här tror jag då att jag ska skyffla bort all jord till olika håligheter vi har i gräsmattan.Kul med ny sandlåda!Sommarfot.

Sommartvätt.

Jag började måla fasad. Jag är mycket skiten och vitmålad. Nu ska jag åka till jobbet;)!Ha en fin dag!

Dagen!
Vi har varit ute hela dagen. Vi skulle gå ut för att göra ett land men det slutade med att vi skapade ett "rum". Vi har grävt som små idioter här. Nu är mina tangentbordsfingrar helt svarta och såriga. Gud vad härligt det är när man kommer igång. Än ser det inte mycket ut för världen, det är mest syren och sly men det gör inte mig något. När det blir grönt kommer det att bli fint!

Natur-rutan:


Lite för lång för att vara en mask.


Kyssa?


Malin och co kom förbi. Vi skulle fixa fika. Inga ägg... Jag åkte till närmsta hönsgård och tvingade hönsfarmaren in i hönsgården efter ägg ;). Jag går inte in i någon gård sedan jag blev jagad av Malins ranghöge tupp!


 
 

Jag satte Beata i arbete. Det gäller att nyttja de resurser man har.Nu ska jag slänga mig i badet för grovrengöring.

En fin dag!

Kör upp en pincett och dra!

Hej på er! Hur har ni det? Själv går jag med en nys i näsan och har gjort det de senaste tre dagarna. Om den ändå kunde ta och komma ut! Kanske blåser jag bort halva Sverige när den kommer. Björn säger att jag ska rycka näshår ;). "-Kör upp en pincett och dra!".


I går kväll var vi i badhuset igen. Tanken var att vi skulle bada så som förra veckan. Mamman fick hålla sig på land då hon sköt sin bikini. Nej. Brösten har inte ökat i omfång, tydligen ryggen? Mamman fick kavla upp sina brallor och delta så gott hon kunde. Elsa älskar att bada och är numer totalt orädd för vatten. Hon går rakt i alla pooler oavsett storlek och djup och reagerar inte alls i skiftningen land/vatten. När badet stängde och det var dax att klä sig var det en liten busunge som blev hysteriskt arg! I detta skede tackade jag gud att jag sköt sönder min bikini! Hon skrek och skrek och skrek. Jag var svettig med stort S! Tur att jag hade mina kläder på. Jag såg framför mig hur jag naken skulle jaga ursinning bebis runt om i badhuset, då trollungen gång på gång sprag tillbaka till badet från omklädningsrummet. Phu! Noel hade en kompis med och de var mycket nöjda med badet.


Idag vet jag inte vad vi ska göra här. Kanske en tur till någon blomsterbutik? Förslag på lördagsaktivitet sökes!Lev lugnt!

Klippet.

På begäran fick jag fram saxen och var frisör för en stund. Efter själva klippet blev det ett herrans liv. Det skreks och gapades om att vederbörande såg ut som en apa. Inte visste jag att jag kunde göra folk till apor?

//


Sberg the monkeymaker.

Trädgårdsarbete.

Vi vaknade och gick ut.
Idag slapp vi till en början diskussionen om pälsen. Till en början.Elsa gör allt i sin päls. Rullar i sand, bygger hus och mycket mer. Pälsen går till allt, säger Elsa.-Här!
-Gott!
-Käka! 

 Säger Elsa till katten Nisse och räcker fram sin käpphäst. Nisse blev rädd till en början då hon trodde att elsa var en iller.
-Koppla, (läs hoppla) säger Elsa och rider iväg på en läkt!
Sketunge ;) <3

Ännu en utedag!

Dagen började med att vi gick ut. Tänk att tänderna blev inte morgonborstade idag heller, men dock eftermiddagsborstade ;).
Elsa skulle ha päls denna soliga och varma dag. En päls hon fick av sin farmor i julklapp. Bestämda Elsa blev helt skogstokig eller galenpanna när jag försökte få den av...Syrenknopparna har växt till sig bara på två dagar :).Vi har en riktig vildmark till trädgård. Jag står uppe på en rondell och vi ska så småning om grusa upp från granen ni ser längst bort och runt i rondellen. Vart vänder man sig för ett arbete av detta slag? Jag har svårt att se mig själv gräva gången ;). Vad kan det kosta tro?

Malin säger: Jörgen kan du slänga ett getöga på Welma?

Rasmus säger: Mamma, sluta och säg getöga!!! Säg ett öga.
Elsa som vi köpte huset av kom förbi. Det är mysigt när hon kommer :). Jag tittar på händerna och tänker att de har jobbat hårt här på Jgården.

Badrum!

Här Emelie kommer lite bilder. Jag undrar om jag inte har fler på själva uppbyggandet också i bloggen? Det är ett svårt rum att fånga på bild men här ser du lite i allafall! Vi byggde en egen badrumsmöbel då vi inte hittade någon vi ville ha. Obs! När man sitter på toa så ser man sig själv i spegeln... Mindre lyckat -eller jättelyckat, välj själv :).

Kram!

Ett badkar fyllt av leksaker :).

Sist men inte minst den tråkiga men bra schampohyllan...Trevlig lördagskväll!

Vilken fin dag!

Åh, vad härligt med sol! Jag känner hur det spritter i kroppen dessa dagar:). Jag vaknar och jag går ut. Inte har jag borstat hår eller tänder. Jag tror jag ska göra det nu... Det är en fördel med att bo såhär, det är bara att kliva rakt ut från sängen.Höfterna kryper upp med åren =P. Häst, säger Elsa.

Vincent, nu går årets tävlig av stapeln! Är du redo?!


Tonfisksallad på altan.

Här kör vi spansk radio idag. Björn är mycket nöjd med denna internetradio.
Nu ska jag göra ett försök att få ordning på mig. Hopp in i duschen!


Elsa säger hejdå!


Väckning pågårNu är det Noels tur att gå upp...
Nä, nu skiter jag it!
Det är en fin dag ute :)!

Nu tänder vi fredagsljusen!Ha en fin kväll!

//

Sofia

Hemma igen!

Bad!

Nu ska vi åka och bada. Noel kommer att bli mäkta imponerad av sin mor när hon svingar sig ner från 3:ans trampolin;)!Wich me luck!

Målat skåp med tyg.

Nu är mitt målningsprojekt klart. Färdigt är det inte riktigt än då jag har dörrarna kvar. Jag tror att jag glasar rutorna i dem. Nu har jag gjort såhär så länge och jag tycker nog att det blev bra.Emelie, jag ska se om jag kan lägga ut badrummet ikväll. Vad kul att ni har det framför er nu :).


Kramar!

Sofia

God fisklunch.

Nu är min mamma här. Jag erbjöd henne komma över på en god fisklunch. När jag skulle hälla av potatisen som jag skulle servera till fisken, såg jag att den hade bränt vid något.
Ja, ja tänkte Sberg. Rädda de som räddas kan;). Jag tog fram en påse för att slänga den brända potatisen i.

 

Vips så satt påsen på kastrullens kant.


Inte nog med detta...
Här står Elsa och skriker;

Club! Club! Club!

Elsa vill lyssna på In the club!

Nu väntar vi alla på mat. Vi väntar och vänter i en mycket bränd atmosfär, med In the club på repeat.

Projekt målning pågår

Nu har jag snart målat klart skåpet jag håller på med. En dörr återstår innan det är färdigmålat. Nu funderar jag på vad jag ska ha för knoppar, vad jag ska ha för tyg om jag ska ha tyg. Glas? Ska jag ha några dörrar överhuvudtaget eller ska jag ha hela skåpet öppet? Ska jag ha tyg i hela öppningen utan dörrar?

Har ni några tips eller råd tro:)?
Rummet som jag står och slabbar i är Elsa rum som hon ska flytta in i så småningom. Det är inte renoverat ännu och tur är väl det =P. Här står några oavslutade projket =P.
Nu lägger jag ner projekt skåp för idag! 

Bad!

Nu ska jag snart lägga mig i ett varmt bad. Jag är trött idag och hoppas att ett bad ska göra susen. Nu hoppas jag också att varmvattnet räcker;). Tänk när jag lurade hit både Malin och Charlotte på ett inbjudande bad. De såg mycket fram emot det avkopplade badet. Jag hade tänt ljus överallt och det såg inbjudande ut. De var väldigt nöjda tills de väl skulle ner... Vattnet var kallt=P! Jag har en snäll syster och en snäll vän. De båda insisterade på att det var skönt. Jag trodde dem tills jag såg att deras läppar var lila;).


Hoppas att ni har en fin kväll alla!


Snart fredag:).

Nu ska jag

 
Nu ska jag slänga mig i sängen med 100-åringen ;).
Sov gott alla!

Oanade talanger.

När jag lunchade en dag mitt inne i skövde mötte jag får springandes på vägen. Idag mötte jag lösa hästar.

?

Hästarna sprang på en ganska stor väg i mörker. Jag såg framför mig hur en bil skulle komma... Vad gör jag? Först gick jag ut på vägen. Sedan blev jag rädd, då satte jag mig i baksätet på bilen.

?

Där satt jag en stund, bak i bilen. Jag funderade över om jag hade kunnat leva med mig själv om någon krockade med hästarna och förorsakades. Jag gick ut ur bilen igen och levde rövare för att få hästarna bort från vägen. Oj, vilka läten som kom fram ur mig. Jag tror att något som man skulle kunna kalla för autopiloten kopplades på.

-Schazzzzzzzzzz, smack, fscheeee, briiiitttreooore, ffscheeeeee!!!


 Jag gjorde allvärldens konstiga rörelser samtidigt som jag utropade alla möjliga schazzzeelikande läten.  


Nu är jag hemma i tryggt förvar.

Skönt!//


Horsehunter

Goddag!

Hej vänner hur har ni det? Jag har precis tagit en paus från mitt målningsprojekt. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra faktiskt och snart är det tygfix. Än så länge har Björn hållits relativt utanför ;).Jag har fått lust på glas. Glas i alla dess former. Denna ljusstaken från Sia är att rekommendera om någon är lika glasfixerad som jag;). Fräsch tycker jag!


Ha en fin dag alla!

Sänghimmel och sängkappa

Elsa fixar med sänghimmel.

Nu har min sängkappa från Ellos kommit:)!

Bus!

Projekt pågår...

Nu håller jag på och målar ett skåp. Det är inte första gången jag tar mig an ett projekt som detta... Björn tyckte sådär om det hela. Ni vet hur det brukar bli ;). Björn får göra färdigt.
I dörrarna har jag gjort om lite. Jag har tänkt att sätta tyg i de tomma rutorna, sådär rynkigt ni vet. Tyget kan man byta ut efter behag och beroende på vart skåpet ska stå. Kanske ett linnetyg, eller tyg i glada färger. Skulle skåpet stå i Elsas rum tänker jag mig olika glada tyger i varje ruta. Jag tänker lite pipinspirerat ni vet...

Gud, vad bra det kommer att bli ;)!Hahaha!

Påminn mig gärna om det här senare.


En fin dag!

Jag har haft en jättefin födelsedag!

Tack alla <3!
Welma ställde mer än gärna upp som modell då jag skulle premiärfota med nya kameran jag fick tidigare idag. Welma gick så att säga in fört!

Hon gick helt klart all in!
-I give up, sa Welma!GRATTIS på 32-års dagen söta syster Sberg!!! (Malin gästbloggar)

Hej gumman, nu blev du allt bra paff va?? Idag är det DIN dag så jag tänkte bara överraska lite extra =) Tänkte att jag skulle smyga in här lite försiktigt på tå och be alla dina mysiga läsare om en stor och fet grattis hälsning nu innan du vaknat. Hoppas verkligen att Ni bjuder på några rader till syrran nu. Vet att ni kan, så kom igen nu!! Vi börjar med en sång va?? Vi kör min favvis-video då tycker ja =) Det finns nog inget som kan väcka systeryster mer och bättre än just DANS, speciellt inte denna =P Glöm nu inte att hälsa, okey?? Gärna en liten presentation av er själva med, det vore kul <3Pöss på dej gumma, blev du lite glad nu?? Hoppas det =)

Hälsningar från oss alla (syskon) i familjen BERG, vi gillar Dej!

Det slog mig just!

Det slog mig just att jag måste vara en sån där typiskt sexig person.
Jag satt i duschen och tittade på väggen mitt emot. Just då slog det mig.Joggingbyxorna är på.
Nu sticker jag ut på en runda. Hoppas jag inte är i lika dåligt skick som sist;).


Elsa rockar loss!

In the club, säger Elsa!
Hon blir helt galen:)! Folk får se upp när hon släpps ut på disco;).

På alla fyra...

Nu ligger jag i badrummet på alla fyra och skurar fog med diskmedel. Jag fick ett infall och då är det bäst att passa på;). Att skura fog med diskmedel är jättebra. Ett tips till er som missat detta.

Jag städar och Björn lagar Leif Mannerströms biff i joggingbralla;). Till biffen serveras kantarellsås.
Fredagsbukett...Ha en fin kväll alla!


(Skurar ni också golv denna fredagskväll och lagar mat i joggingbralla?).

RSS 2.0