Hönor...

Idag har jag och Elsa röjt i rödöverfullbod. Vi ska köpa hönor. Frågan är vilken sort vi ska köpa och hur många vi ska ha? Det ska bli mysigt med lite liv här och att kunna hämta färska ägg om mornarna. 


Nån som har koll? 

Jodå.

Jag dricker kaffe och en känsla smyger sig på. Jag tittar ut genom fönstret och ser snö yra och en nyans av grått. Vart tog våren vägen? Igår lyckades jag övertyga min grabb om att ut och jogga tillsammans med mig idag. Det krävdes en intensiv övertalningsteknik innan han var med i båten. En och annan muta också. Nåväl, kl. 11.00 är det avtalat att vi ska ut på en runda. 

 
Undra om det krävs ett lika ihållande arbete att liksom putta ur´n från båten?
 


 

Strandgubben

-Är strandgubben bra eller?
 
-Strandgubben?! 
 
-Hallå, Kepler?!
 
-Jaha, sandmannen.

Inga lamp-bejbisar här inte
Lördags slappVad vore livet utan slappa lördagar? 

#heting!

Huggtänder

-Åh, huggtänder säger Elsa! 
-Öh, ja, joooo.........., säger jag. 
Kungsleden

Idag har jag fått inspiration på jobbet. 
Sberg i sommar..... 

Jag ska gå Kungsleden. Jag förbereder mig genom att bildgoogla. Jag illstirrar på lite olika bilder och lever mig in i dem. Nu illstirrar jag på tältet ovan. Jag illstirrar och lever mig in. Nu ligger jag  i tältet och ja, det känns bra!


Nu illstirrar jag på spångbilden. Det känns bra! Jag går på spången, det är vingligt och jag tänker en del på kladdkaka men det är friskt i luften och vackra vyer....


😛 Sberg, en harmoniskt vandrande fjällräv. 

Lean

Om du fick lean-a bort vad som helst ur din vardag, för att få mer tid över till något annat, vad hade det varit? 

Tänk nytt, fritt och framåt.

-In och skriv!!

Lever och verkar än.

Det trodde ni inte va?! Jo, förstår ni Sberg lever och står i... -Står gör hon hela dagarna vid sitt kontor och slänger då och då över en blick till han på kontoret mitt emot. Sen kommer Sberg hem och fixar mat och annat jux. Men nu..... Nu ligger hon i sängen. Det var dagens högst nödvändiga nyhetsrapportering.

Sov gott! 

TeneriffaJa, vem tror ni fick hoppa in och extraknäcka som hotellets tiger då? 

När jag stod där, med masken på, frågade jag mig hur det egentligen gick till, att jag hamnade däri. Jag har en tendens att hamna i de mest märkliga situationer. Hur som helst så gick bra och det blev ett riktigt äventyr med en massa glada barn runt omkring ;). 

Vi har haft en fantastisk semester, hela tjocka familjen. Gott att få vara ihop alla! 

<3 

RSS 2.0