Etableringstest.

Jag gör ett etableringstest. Testet sätter liksom mitt värde och min testkanin heter Björn. Ni vet, en mänsklig hjärna lägger till och adderar det som saknas vid en etablerad föreställning.Jag frågar Björn:


- Vad står det här?


Björn bokstaverar:


- S-b-r-g


Jag fortsätter:- Om du tittar fort då?


Björn bokstaverar igen, men nu under suck:- S-b-r-g!Jag tröttnar och blir förbannad:- Men titta jävligt fort då!Sommarlunch!

Sommarlunch med mamma.


Till Malin <3!Nu sticker vi till Malin som fyller 35 idag <3!


Fin kväll.Jag ser att någon har spillt kaffe på tån;). Under promenadvarven runt huset avhandlades olika karaktärer, prestationer, fasadmålning, jobb, sex och relationer, utvecklingsområden, grus, trädgård och livet i största allmänhet. Världsgåtan blev inte helt utredd idag heller, men nu är det inte långt kvar.


hopp, hopp, hopphopphopp, hopp, hopp.Hopp, hopp, hopphopp.

Här var nog det blött ja...
Lortgrisar är vi allihopa!

En härlig kväll!

Igår var jag på en överraskningsfest. Jag tittar på gårdagens bilder, de är mycket festliga, feststämningen liksom pumpas ut ur bilderna. 

 


Ni förstår ju själva att jag är lite trött idag;).Tusen tack P och M (och alla andra) för en underbar kväll. Jag hade hur kul som helst och hoppas att du Petra (och alla andra) hade detsamma!//


Sofia festfotograf.


Jag sitter hos min syster Malin och tittar...

Jag sitter hos min syster Malin och tittar på när hon rensar land. Barnen leker med ett krocketspel, kanske inte det mest pedagogiska till en två och treåring. Själv minns jag hur jag slog till min kusin Karin över truten med full sving. Det lätet glömmer jag aldrig.


Sberg, soft like a nipple.

Det är väl bara att hoppas på att min ansikte inte förvändlas till en enda stor bröstvårta, men vad gör man när ens dagkräm är slut?
En kräm som inhandlades när liten och hungrig Elsa kom.


//


Sberg, soft like a nipple.

Jag mot regnet.

Vilken jäkla löprunda jag hade i skogen nyss. Regnet piskade mot backen och det var jag mot regnet. Ju blötare jag blev desto mer kände jag mig som en krigare och ökade takten;). Helt dyblöt och gyttjig kom jag i mål. Det var så jäkla härligt! Regn, skog och lite kvittkvitt är något visst:).


Hoppas ni har det bra alla!

Vart tog du vägen?

Jag skickade ett meddelande till min mamma förut om att vi kommer och sover över idag. Det blev väldigt tyst. Det kom aldrig något svar tillbaka.??Mamma, lever du?Du vet väl att ett icke-svar betyder ja?

Kafferep?


Jag försöker bjuda bort mig på kaffe. Det går inte så bra.Hus till koltrast eller annan art.

foto0656 (MMS)

Undra om en koltrast får plats här? Det hade vart en upplevelse om en uggla tittade ut, eller duvhök. Jag är ute i trädgården. Shit vad det kvittar, det känns som om jag står mitt i en djungel. När man går mot ålderns höst uppskattar man sånt här;).


Godmorgon lördag!

Hej vänner!


Hoppas att ni har det bra! Jag har en ledig dag framför mig, jag njuter av ledigheten och att göra ingenting. Jag ska förvisso snart gå ut och gräva grus;) men bara för att jag vill, jag ska dra omkring i gummistövlar och mysbralla i trädgården, härligt. Ibland när jag går ut och ser ut som jag ofta gör tänker jag att jag hoppas att ingen kommer, man vill ju inte skrämma ihjäl någon. Dumt av mig! Vad skulle det göra om någon skulle komma och tycka att jag såg rent av förjävlig ut? Ingenting. Mitt värde sitter inte i hur jag ser ut. I skrivande stund hör jag hur Elsa leker med sin bror som ligger i soffan. Hon stoppar om honom och frågar om han vill ha en liten tutte och om han ligger bra. Jag vet inte om hennes bror uppskattar leken men vad gör man? Ibland får man liksom gilla läget, det blir lugnast så.


Ha en fin dag alla!

Tak och takfront.
Nu är tak och takfront pågång. Det kommer att bli jättefint tror jag.


Ha en fin dag alla!


Skönhetsbubblan.

Jag sitter och tittar på skönhetsbubblan. Kosmetiska ingrepp som att förminska blygdläppar är ett av dagens ämne som det pratas om och då förminskning i skönhetssyfte.

Jag säger bara en sak:Låt dina blygdläppar få vara precis som de är! Låt dina blygdläppar få hänga fritt!


Fördomar: Säg mig ditt yrke och jag säger dig vem du är.

Det sägs att alla har fördomar.

Jag?!


En bibliotekarie: I de lugnaste vatten... Detta är den kusligaste yrkeskategorin av dem alla. Bibliotekarien är, vad man skulle kunna tro, en beige jäkel. En enstörig bokmal som sitter ensam gömd bakom bokhyllor och läser snusknoveller. Från morgon till kväll läses snusk i alla former. Bibliotekarier är tillsynes döda på utsidan men ett rikt liv döjler sig bakom kadaverfasaden. Ensamheten kan för utomstående verka stor, skenet bedrar! Bibliotekarier lever mycket stramt och ensamt på utsidan men på insidan härjar livligt köttsliga lustar fritt. Bibliotekarier kan inte hålla isär fantasi från verklighet. Ingen har egentligen ett så rikt liv som en bibliotekarie. De är luriga de där bibliotekarierna, aldrig vet man vad som pågår där inne. De skrämmer skiten ur mig men väcker nyfikenhet och fashination.


En kurator: Enformig i sin framtoning. Bär endast svarta ponchos och dyrkar konst.  Någon som utger sig för att vara kurator utan svart poncho är ingen kurator. Kuratorer rakar eller ansar inget könshår och har stora, täta och mörka könsbuskar. När man frågar en kurator om vilken konst som föredras, uppskattas allt. Allt är konst. Kuratorer tycker om att vistas nakna. De dricker rött vin och gillar runda former. Äter, gör de på möglig ost.


En psykolog: Har grava psykiska svårigheter och besvär själv men pekar ut och sorterar dem hos andra. De skapar kaos, sedan skapar de en ny ordning ur det nyss tillställda kaoset.


En präst: Ja, ni vet ju själva.


Kanske har jag en och annan fördom trots allt?
                                                      

                                                        Och vad har vi här då?


                                                         


                                                              - En kurator.


Jag är ironisk, det förstår ni va?!


I badet med Mankell.

Jag ligger i badet och läser. Min kamrat gillar inte att jag läser biblioteksböcker i badet, speciellt inte de böcker som är lånade i hans namn. Någon går i tron om att Gunlög, vår lokala biblioteksföreståndare, ska komma och jagas med pikkadoll och batong om det syns att boken har varit nära vatten. Själv tänker jag att att en bok som ser välanvänd och läst ut ger ett gott intryck och blir än mer läst. Tänk vad olika man kan se på en sak.


Lite sidkrull är väl inte fel?Nå, badar du med biblioteksböcker?
Viker du boköra?

I sängen med brandvägg.

Det blev ett tidigt sänggående idag. Jag ligger i sängen och läser brandvägg. Jag tvingade i väg björn till biblioteket förut för att låna brandvägg i bokform åt mig. Efter hot, förhandling och ett tjänsteutbyte i form av matlagning, drog björn till bibliotetket;). Flera nätter i rad har jag gått och lagt mig med brandvägg i öronen, men somnat. Jag säger ibland att jag har insömningsvårigheter. Jag tar tillbaka den.


Sov gott:)!


Kontrollfreak?

Tycker ni att man är ett kontrollfreak bara för att man föredrar att bada badkar med öppen dörr?
//


Sberg läser en artikel

Viola hederacea.Mark Levengood

foto0653 (MMS)

Mark Levengood =)


Får jag peta mamma?

foto0647 (MMS)

Får jag peta mamma?


Nyckelpiga.

Jag hittade en så himla söt tunika/klänning på hm idag. Tyvärr var den för liten för mig men lagom till elsa.

 


En påskhöna har varit här!
Vem är du fina lille påskhöna?

Grythyttan.

Just nu pågår en förhandling över grythyttan på blocket. Denna möbelgrupp hade vi i vår sommarstuga när jag var liten och den ligger mig varmt om hjärtat. Jag försöker nu kamma hem en grupp till platsen där vi la gatusten i cirkel.


Jag kommer sen ♥.

Ett kärt släptåg.Lämna mig inte nu.

Här om dagen satte jag blommor i blomlådor. Precis lagom till aprilkylan.

Fan, dö inte nu blomjäklar.


Har de dött nu tror ni?

Galen, gammal eller

-mitt uppi en livskris ;).


Jag sitter och lyssnar på koltrast på youtube.

 =P

I sommar ska jag sitta i min lövsal, man skulle möljigtvis kunna säga slysal men jag väljer mina ord, och lyssna på koltrast. Finns ingen koltrast där fångar jag en;).


Fint, fint!


Övernattning på fritids.

I morse hämtade vi en grabb som spenderat natten på fritids. De hade varit superkul! Jag hörde talas om spökvandring, om böckor och pennor som levde om natten och om zombies. Skolan var hemsökt ;).

Åh, jag önskar att jag hade varit med=).Upphämtning morgonen efter.
Tack!

33 ärovarv passerade för mig igår. Jag var sen hem från jobbet men när jag väl körde upp på vår uppfartsväg hemma såg jag en massa bilar parkerade. Jag blev sittande och njöt av synen. Så skulle det se ut varje dag:)!


Tack!


Madde, som har bundit buketten ovan frågade sig om hon inte skulle satsat på murgröna istället ;).


Tilltäpt morgontoalett.

När jag satte mig på morgontoaletten i morse lät det som om jag hade en hel hög av snickare med mig inne på toaletten. Vi lägger om taket och har snickare ovanför. Jag som är toalettstel fick ytterst svårt att lätta på trycket;). Efter lite tätning gick det bättre.
//


Sberg tätar och lättar på tryck.Ha en fin dag alla!

Försvårat godisintag.

Någon jäkel bygger hinder och försvårar godisintaget i det sbergska hemmet.

Jag undrar vem?


//Sberg rycker i skåp, brukar svordom och klipper tråd.

Jag har en Harry på besök. Harry är lite s...

foto0637 (MMS)

Jag har Harry på besök. Harry är sur för att Noel tvingar honom att bädda Noels säng;-). Jag undrar vem jag ska tvinga att bädda min.


Finbesök

Tidigt igår morse fick vi beskedet om att ett finbesök var påväg. I rasande fart hastade vi iväg till konditori Nordpolen.
Det är inte varje dag primadonnan kommer på besök. Stämningen inför besöket var laddad och stel. Vi frågade oss om vi kunde föra oss på det sätt som krävdes i möten med primadonnor.
Vi blev förvånade när primadonnan mitt under fikan klättrade upp och la sig på bordet.

Kanske var hon inte den vi tog henne för?


RSS 2.0