Det här med....

No words needed.
 
 
//
 
Från en i badet.
 

Leverans av almanackor.

Varje säsong beställer alla på jobbet almanackor. Beställningslistan är alltid lika svår att tyda och komplicerad att fylla i enligt mig. I dag kom leveransen. Det kom 6 likadana paket med almanackor och så kom det ett jättelååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååånnnnnnnnnnnnnnnnnggggggggggggggggt paket.
 
Vems är det där, tänkte jag?!
 
-Min 1 meter långa almanacka (-med ekställ som täcker både mitt och min kollegas skrivbord).
 
 

Jogging

Idag har jag avverkat en 6 kilometer lång joggingtur. Det var otroligt segt att komma iväg idag och innan jag väl kom ut fick sig Björn en liten avhyvling(?!). Jag tog mig runt och det är jäkligt skönt såhär i efterhand. 
 
Shit, det är älgjakt, kom jag på och tänkte att detta nog var min sista bild. 
 

En lördagskväll i bilen.

Vilken skön kväll vi har haft! Den härligaste på länge. Miljön har fått stryka på foten en stund men ja, det fick det vara värt. Vi packade in oss i bilen hela familjen och körde runt i regnet. Vi körde med regnet piskande mot rutan och lyssnade på gamla lovesongs. UNDERBART. Rumpvärmen var maxad och mysbrallan på.
 


 
 

Indoormorgon

I morse ställde jag klockan på 8.00 för ett indoorpass. Ett alldeles perfekt sätt att starta dagen på. Att bara blunda, svettas, leva sig in i musiken och bara köra är ju så skönt, hela världen runt omkring försvinner. 
 
 
Ha en skön lördag! 

Hunneberg

 
 
                    
 
Hej på er!
 
Det är inte allt för ofta jag befinner mig här inne, men när andan faller på!
Igår packade vi träningskläder och åkte till Hunneberg. Vi hade vägarna förbi och gjorde ett stopp där. Jag joggade och fick N med mig på cykel. Det var lerigt, skitit och härligt! Konditionen är inte på topp men det var ändå skönt.
 
 
Förövrigt så har jag skaffat en PT eller träningscoach. Vårt förhållande och samspel fungerar dock omvänt.
Jag måste tjata på coachen att coacha mig. Mitt under en session kan coachen försvinna. Under den senaste  rundan  glömde coachen av att han var coach och spurtade i mål utan att meddela. Jag avbröt mitt träningspass för att leta efter coachen som jag trodde var vilse. Ibland kan coachen lägga sig ner mitt under ett pass på grund av leda, tristess eller av utmattning. Ganska ofta får jag påminna coachen om uppdraget han är anställd till. Coachen har förhandat sig till en lön på 30 kronor/runda. Ofta avviker coachen från avtalet och chockhöjer priset strax innan eller strax efter ett pass. Det är inte ok får jag påminna och hänvisa till avtalet. 
 
 
Det är inte helt lätt att ha en coach. Men när det fungerar, är det heeeeelt outstanding! 
 
 

 
 

RSS 2.0