Jag är nog vuxen.

Jag har precis kommit in efter en runda i trädgården. Vad otroligt fint det är ute, det är så skönt och avkopplande att bara gå runt ute i trädgården och släpa fötterna efter sig. Jag funderar på om det här kvällstrosandet ute helt tagen av all växtlighet gör mig vuxen, visst ligger det lite vuxenpoäng i det här?
 
 
 
 
Oj, vad vackert kan jag tänka och stirra på en knopp i en kvart. Vad jag vet så gjorde jag inte det som ungdom. Ser jag blöt sten blir jag alldeles till mig i trasorna över hur fin stenen är när den är blöt, jag tror inte att jag tänkte så som tonåring...
 
Jag är vuxen. 

Att göra det man mår bra av.

En lika skön runda i skogen idag! Det är ju verkligen så att man får energi av att röra på sig, helt klart. Jag var helt slut när jag drog igång men efter 3 kilometer vaknade jag igen, benen gick av sig själva och energin kom åter. Är det någonting jag tänker fortsätta prioritera så är det att göra saker jag mår bra av så långt det går, resten skiter jag i, visst låter det som en plan? 

 


//

S(krook*)berg


*känd löpare från orten.

 


Svett

Nu är jag på väg hem efter en 7 kilometer lång joggingtur i skogen.

Så jäkla skönt, säger jag!

 


En skön söndag.

Det har varit en solig dag idag, jag och Elsa har häckat på altanen. 
 
Ett, två och...
 
 
Poolen börjar bli lite trång men ah, den går en säsong till ;). 

Jogging.

 
Nu har jag suttit länge och funderat på om jag ska sticka ut och springa.
 
Vad säger ni, hänger ni på? Det känns ju förjäkla skönt efteråt...
 

Äntligen hemma!

Det var en högljud resa hem från förskolan idag. Elsa ville åka till Liseberg (?) och det helst på en gång. 
 
 
Så här lät det:
 
 
wiwiwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiwwww
"-Mhehehehhehehen jag vill åka till Lisebeheheheheherrrg".
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwww
 
 
 
Att Elsa aldrig har varit på liseberg tidigare, eller överhuvudtaget inte känner till Liseberg, spelade ingen roll. Elsa ville åka till Liseberg -och det NU.
 
 
 
 

Marstrand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandkräm eller inte?

Imorgon åker jag till Örebro på utbildning. Nu står jag här och funderar på om jag ska ta med tandkräm eller inte. Sist jag var i Kungshamn hade jag tur, då fick jag tandkräm av Jennie. När Jennie är med, är man i trygga händer, då kan man både borsta tänder och skada sig. Hon tänker på allt. Undra om mina kollegor packar tandkräm? Vad tror ni om schampo, det ha de nog med i packningen va?

Man vill ju inte behöva kånka... ;).Inga vildsvin....

Jag klarade det! Fy f* vad skönt det var! Fåglarna kvittrade och det regnade Sommaregn. Nu är jag helt hög på endorfiner.


Yes!


Hoppas på inga vildsvin

Springer ut i skogen nu.... Hinner jag 5 km innan mörkret????

Håll tummarna!!!

//

Skraj men taggad ;).


En skönt skitig dag.

 
 
Vi har haft en skönt skitig dag i trädgården, en riktig återhämtningsdag. Vad skönt det är att greja ute när man kommer igång ordentligt och när lusten infinner sig. Vi har kånkat sten, planterat och eldat ute, vi är jordiga, skitiga och luktar eldrök hela högen.
 
 
 
Björn hämtar sten på uppdrag av mammi. Det tar hundra år att starta traktorn och det tar lika lång tid att hämta upp stenarna, som ligger brevid. Stenarna forslas till den utvalda platsen och någonstans på vägen så dör traktorn, det bara att börja om. Men, det är belönande känlsa som breder ut sig i kroppen när stenarna väl ligger på plats. Då står vi där, tittar och beundrar. För några ser det ut som stenar. För andra, något...., obeskrivbart ;).
 
 
 

Från Brännö

 
 
 
 
 
 
 
 

Idag kom gammal Elsa förbi.

Idag kom gammal-Elsa förbi, hon som vi köpte vårt hus av. Hon ställer alltid sin cykel på samma ställe innan hon tar av mot huset. Det är mysigt när hon kommer, det var länge sedan sist. 
 
 
Vi gick runt i trädgården och pratade om mitt jobb, om att det var nysått ute i markerna och om att det snart är grönt ute. Jag skämdes för att häcken inte var klippt. Jag frågade om hon saknade sin gård  
 
 
Jag visade Elsa att vi hade satt upp staket för dammen. Gammal-Elsa berättade att hon trillat i dammen, när hon var fem år, men att hennes bror Bertil räddat henne.
 
 
Elsa gick in.
 
 
Vi drack vatten på altan och åt lite frukt sedan åkte Elsa hem. Hon tog innervägen för hon skulle spana om grannens får hade kommit ut än. 
 
 
 

Campingliv.

 
 
Tänk vad mysigt det kan vara att campa ett dygn med goda vänner!

Dagens fråga.

Vad jobbar du med?

RSS 2.0