Kurragömma.

Nästa gång Elsa kommer hit, kommer jag att gömma mig. Reaktionen är inte helt adekvat men den bara kommer, instinktivt. Elsa är tanten som vi köpte vårt hus av, hon är uppväxt här och har en stark anknytning till det mesta på gården, särskilt ladugården och jordkällaren. För ett tag sedan rev vi ladugården. Jag bävade för hur Elsa skulle reagera på det här. En dag såg jag henne komma cyklande, som vanligt med de gröna hörselkåporna på. Jag fick panik över att hon nu skulle bli varse ladugårdens ickeexistens och bli sårad och ledsen. Jag fick en reaktion (som från ovan), illa kvickt drog jag och gömde mig (face your fears liksom). Nu har vi, utöver ladugården också rivit jordkällaren och jag lär gömma mig igen. Paniken inför Elsas ankomst är tillbaka. Jag fasar för att hon ska komma cyklande. Tänk vad sårad, besviken och ledsen hon ska bli. Jag ser cyklar och gröna hörselkåpor överallt, de jagar mig. Måtte hon inte komma hit. Kommer hon får vi ha någon avledningsteknik och leda bort henne från jordkällaren som inte finns. Björn lider också av det här. Han tycker att vi ska säga till Elsa att jordkällaren låg ihoprasad på marken en dag när vi kom hem ifrån jobbet. 
 
 
Ältar och ryser. 
 
 
 
 

Lunchjogg.

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har lunchjoggat. Oj, vad hurtig jag kände mig när jag svirade om på lunchen till gympadojjor och drog iväg. Vilken hurtbulle tänkte jag om mig själv lite lagom nöjd. Väl tillbaka hade jag inte tid att duscha så jag slängde mig under toalettkranen och svabbade av mig lite. Mina kollegor höll sig på ett behagligt avstånd resten av dagen ;). 
 
En bra dag med lunchjogg!
 
//
 
Hurtbullen

Kvällspromenad.

 
 
 
Vi gick en kvällsrunda.
Elsa skulle cykla och jo, hon skulle orka heeela rundan.
Hon cyklade två hundra meter innan cykeln slängdes i diket och hon satte sig i vagnen i stället.
Verkligt smarta föräldrar som råkade ha en vagn i bakfickan.  

Långsittarfrukost

 
Jag hoppas att ni alla har haft en skön midsommar! Idag kör vi en långsittare runt frukostbordet, salta scones, ägg, jucie och kaffe. Ser ni förresten att jag har pimpat min header. Visst blir ni imponerade? Menyraden både försvann och kom tillbaka igår utan att jag kopplade varför. Skam den som ger sig! 
 

Glad midsommar!

 
 
 
Glad midsommar!
 
Jag tjuvstartade mitt midsommarfirande igår.
En härlig kväll i goda vänners lag. 
 
 
 

Romantik.

Min sambo är så romantisk.
Han ropade nyss, han sa:
 
-Höllö, Biffen, kom nu då!
 
//
 
Biffen.

Spanien igen.

Jag sitter och tittar på bilder och kommer in på semesterbilder från förra året. Semestern närmar sig, det ska bli så skönt med hetta, sol och salta havsbad. 
 
 
 
I år ska jag testa surfing. Det blir ju tveksamt om jag kommer hem igen men det vet man ju aldrig och man ska väl leva dagen som om att den vore den sista, eller hur var det nu? 
 
 

Spanien

 
Nu är det snart dax för mig att snika blommor till altanen i spanien igen... 
 
 
Björn: -Vad gör du?!
Sofia: -Jaaaa, jaaaaaaaa, en gör väl inget?!
 
 
Björn: -Sluta då?!
Sofia: -Ja...
 
 
Björn: -Meeeen, lägg av!
Sofia: -Oj, oops, ja, ja....
 
 
 
 

Nära döden.

I helgen spenderade jag och en vän till i mig en natt i Göteborg. Vi skulle unna oss. 
 
Här har ni mig. 
 
 
Här står jag i relaxen. Jag försöker se lyxig och snygg ut.
 
 
I samma sekund som jag ler mot kameran, ser jag hur en bastant man på en meters avstånd tar ett rejält dykavstamp från kanten och kommer rakt emot mig. Tro inte att jag flyttar på mig.
Vad (faaaaaaan) gör han?! tänkte jag sen minns jag inte mer. 
 
Det var nära att min sista stund på jorden var kommen. 
 

Vad tror ni?

 
 
- Talk to mammi! 
 
 

Vabbdag.

Idag vabbas det hos oss. Elsa har åkt på någon form av magsjuka. Jag serverar drycker i alla dess former i hopp om vätskepåfyllning. 
 
Kranvatten, bubbelvatten, resorb och cola...
 
 
Vet ni, ibland kan jag sakna lustfylldheten jag kände när jag skrev här som mest. Ibland loggar jag in och känner efter om bloggandan har kommit tillbaka.
 
 Jag går in, känner efter och går ut. 
 
 

RSS 2.0