På Möllan.

Vi är på möllevångstorget. Mitt på torget sitter en kille och mixar musik. Eller vad gör han? Han sitter på något som ser ut som en högtalare och spelar musik. Folk går förbi, vissa dansar. Rätt som det är gör han moves. Han rycker till i händerna, lite då och då och sedan sitter han helt stilla igen. Varför sitter han där? Vad gör han? Sitter han där för sin egen skull, eller andras? Varför just där? Undra hur jag hade tagit mig där i mitten? Hur känns det att sitta där själv, i mitten och freebejjjsa lite, kanske få lite feeling? Runt omkring ligger skor. Hur kommer de in i bilden? Ingår de? Är det ett koncept? 

Näe, nästa gång får jag ta med mig trumman. Jag kanske hade tagit mig bra? 
På stranden
TallangHan är bra Persbrandt säger jag. Det blir tyyyyyyyyyyst. 

Fika i slottsparken

 

Frid och fröjd, sen kom regnet.
Det blev ett herrans liv.

Nu står vi här och trycker, under ett träd.
I våningssäng

Jag ligger i våningssäng. Jag ligger högst upp, min mor ligger under. Jag tänker att min mor lever lite farligt nu. Jag är osäker på om sängen håller. Men jag säger inget. Det enda som kan hända är att mor blir platt och vad gör väl det? Då får vi mer utrymme i bilen på hemresan. Lite trångt tyckte jag nog att det var på hitresan.

Perspektiv!

Scared

Vi sitter och tittar på Johan Falk. Jag känner mig rädd, det känns som om jag sitter brevid en tiger. 
Framme!

Resan gick bra. Det enda som hände var att (jag) förstörde en sak i bilen.... Jag skulle ta en titt i spegeln och hela solskyddet trillade ner. Så går det när man är självupptagen 😱. 

Nu sitter vi ute på altanen och dricker cola, äter kex och lite vitt. 


Vid liv

//

Sberg

På väg.

Nu är jag och Elsa på väg med mamma till Malmö. Än så länge går det bra men vi har bara åkt en knapp kilometer. Det kan hända att det kommer mer uppdateringar under resan... 


Håller andan.

//

Sberg

Till malmö.

I morgon åker jag och Elsa med min mamma för att hälsa på systeryster i Malmö. När jag skriver det här så kommer Arja Saijonmaas(jag fick googla staving) gamla dänga till mig, ni vet; Jag vill tacka livet, som har gett mig så mycket. Jag känner mig lite osäker inför resan eftersom my mother, enligt mig, inte kan köra bil. Hon själv, håller inte med utan tycker att hon kör utomordenligt bra. Jag kanske borde köra men problemet är att hon vägrar att åka med mig, eftersom hon tycker om mig och min körning, så som jag tycker om hennes. Under veckan ansluter resterande del av familjen och vi checkar in på hotell. 
 
Ja, ni kan ju hålla en tumme, helst två. 
 
 

Sommarsverige.

Hej hur har ni det? Vad gör ni i sommarsverige?
 
Regnet öser ner, det tar liksom aldrig slut. Jag har precis varit ute och tagit upp potatis, dill, kål och persilja. Nu är jag inne, dyngsur och pisseblöt. Ljusen är tända och elden i kaminen sprakar, lite mysigt är det ändå.
 
 
 
 

Snart ombord

Vi väntar på att tidigare resenärer ska stiga av för att gå ombord på planet som ska ta oss tillbaka till Sverige. Vi iakttar de avstigande resernärerna. Många utstrålar lättnad, vissa förväntan, andra trötthet. 
Olika sätt att leva

Är det inte fascinerande hur olika allas våra liv kan te sig. När man kommer ihop med olika människor blir det så uppenbart. Vi värdesätter och prioriterar så olika. Inget är mer rätt eller mer värt än det andra, bara olika. 

Lata dagar.

Vi har det bra här i Spanien och kan inte ha det bättre. Vi njuter i fulla drag allihop och det är precis såhär jag vill spendera min semester! 


Hoppas ni alla har det bra! 

Samma hav.

Det är en märklig värld vi lever i. Jag njuter av livet, jag har min familj nära, vi badar i Medelhavet. Vi har semester. Vi har det bra. Mer än bra. Men jag kan inte, på samma gång som jag njuter som mest, sluta tänka på de som dagligen färdas över samma hav men med oviss, eller utan framgång. Jag tittar på Elsa som leker och tänker att det är samma hav. 


RSS 2.0