I dag går jag in i vecka 35

I dag går jag in i vecka 35 eller vecka 34 +. Jag tycker det är så tråkigt att säga vecka 34 +  -istället för att jag är i vecka 35.., det känns som om man går tillbaka en vecka. Jag fuskar gärna märker jag både vad det gäller vilken vecka jag är i och när jag tittar över och räknar de dagar som är kvar i min kalender =P. Hur som helst så mår jag bra och hoppas Elsa tar den tid på sig som hon behöver... (Eller han hehe). Härom dagen var jag hos bm. Fosterljud var som vanligt 140. Sfmåttet låg på 33. Min vikt var 67,5. Blodtryck och värden var bra, så än behöver jag inte äta något järn. När jag väntade Noel så gick jag över tiden tio dagar därför tänker jag att jag gör det denna gången också... Hoppas bara att allt ska gå bra! Aldrig är man ju säker eller har några garnatier, men hoppas och tro det kan man! Idag blir det nog ytterligare målning skulle jag tro. Det är alltid lite segt innan man har kommit igång, gör man bara det så kan det faktiskt vara riktigt roligt och man känner sig mäkta stolt efteråt.

Björn ligger här bakom mig och storsnarkar... Än har han nog inte tänkt att gå upp =). Snarkningarna är lite för djupa och intensiva för att en tolkning ska kunna göras om ett snart uppvak...

Kram på er vänner!

Hoppas ni får en fin dag! <3 Målat idag!

Undra om inte träning ger färdighet! Det tror jag nog minsann. Idag efter mitt målande gick fönstren att öppna och inte mycket rinn syntes till.

  

Mamma fick jag satt i arbete också! =)

 

Middag!

Nu håller jag på och fixar middag här. Björn jobbar, jag och Noel är själva ikväll. Dagens middag blir kokt färskpotatis, sill hackat ägg och dill. I ugnen står en äpplepaj, det är lite av sommartema på menyn idag. Annars är allt bara bra. Jag har varit i skövde och grejat lite med ett arbete och nu är jag sådär lagom slö. Snart ska vi äta sedan blir det ett djupdyk ner i soffan minsann!Kram på er!

Kan ni knäcka koden?

Maila svaret till

sofiaberg1@hotmail.com

1,2,6,42,1806,                   

Ingenjörer knäcker koden på 3 min

Läkare knäcker koden 3 timmar.

Michael, min bror, min mycket logiskt tänkande bror, tog det på 20 sek.

Björn Sbergs sambo 25 sek.

Sberg har inte löst koden efter 2 dygn och tre timmar.

Jäkla skittest!

Nymålat

Nu har jag målat pärlspont och fönster i verandan. Det blev jättefint! Förutom lite rinn och att fönstren numer inte går att öppna blev det utomordentligt vackert! =P

-Bjööööörrrrrrrrnnnn! Ropade Sberg på sin sambo som renoverade i andra ändan av huset.
-Vaaa, svarade sambon med en ton som skulle kunna tolkas som om han var lite trött på sberg. (Lägg nu märke till skulle kunna tolkas. Jag väljer att inte tolka det så).
-Koooommm sa sberg och fortsatte med att nog något hade hänt.
Sambon som annars är lika snabb som skalman kom fortare än kvickt.
-Vad är det? Vad har du gjort?
-Nä, jag har bara målat men det verkar som att fönstren visst sitter fast. De tycks inte vilja öppna sig liksom.
-Björn som sambon heter blev lite vit i ansiktet. Lite av samma kulör som de nyss målade fönstren.
-Ja, ja sa Sberg. Nu kommer inte värmen ut så då får vi billigare el =)


Ok, jag bara skojade... det där med skalman ni vet... =P

Sberg kreativ igen... Ryska pälsmössan är på...

Sberg har gjort det igen.Ryska pälsmössan är åter på...Noel tyckte det blev -inte -inte fint.
Själv tycker jag -jo jag trivs nog i ryska mössan minsann!

Threesome!

I dag utspelade sig lite av en porrfilm på skolans gård. Mitt på ljusa dagen och mitt bland alla studenter som satt ute i solen.

Jag, frida och Christine stod ute och pratade lite. Mitt i konversationen hör jag Frida säga:
-Öh, harar! ...tre stycken...
Vi fick syn på tre harar som rusade runt, runt.
-Titta vad fint de leker! sa vi, alla med ett stort leende, tills vi kom på vad dessa fulingar höll på med...

Vecka 33

Här är magen i vecka 33.

Hos bm var sfmåttet 31. Fosterljud 140. Vikt 67. Jag mår bara bra och det börjar ta på veckorna nu =). Jag känner att jag är större och tycker kläderna klämmer lite här och där! Sitter på toaletten och kissar gör jag också jätteofta. Det känns som om jag måste kissa hela tiden men ut kommer bara några droppar. Kanske ligger lillan -en och trycker på urinblåsan.

Hoppas Elsa (om det nu är en elsa =)) har det bra där inne! Noel tyckte hon kunde komma ut nu, han väntar och väntar. Noel tycker bebisen ska heta Evy =). Det var lite roligt att höra, det är ju inte riktigt ett namn från hans generation och som jag inte vet vart han har fått eller hört ifrån.

Blickar

Inte konstigt att jag fick blickar när jag kliade mig i håret i skolan idag =PJag som trodde att jag var snygg... Fan att man aldrig kan få tro det!! Grr

Sagan om den nougatfärgade kulan.

Sberg kom hem från sitt gruppmöte. Väl innanför dörren pustade hon ut och ställde ifrån sig sin tunga väska som var fylld av böcker och papper. På golvet upptäckte hon en rund, alldeles glänsande, kula. Kulan var färgad i nougat. Vad är det för kula, tänkte Sberg, samtidigt som hon la sig ner på golvet för att noga beskåda verket. Mycket nära tittade hon på kulan som låg där och som lät sig speglas i solens strålar. Vart kan den komma ifrån frågade hon sig själv medans hon petade försiktigt. Hon petade till på kulan som var så rund att den hastigt rullade i väg. Kulan hade något svart i fram. Något svart lite spretigt. Det svarta spretiga rörde på sig. Sberg funderade för sig själv. En kula med något svart och spretigt som kan röra på sig... hm...
Sberg reste sig upp, gick in på toaletten, låste dörren och blev sittandes där. Det hade just gått upp för henne vad det var för något på golvet. Vad som nyss hade tagits för en vacker glänsande nougatfärgad kula, var ingen kula. Sberg satt på toaletten och funderade på om detta mätta och belåtna -lets call it kula- suttit på henne. Samtidigt som tanken drog förbi ilade det längs ryggraden. Nä, en så stor kula hade märkts. Den måste komma från katten. Sberg tog sig ut från toaletten.  Slickat längs väggen strök hon sig fram till ytterdörren.  Hon öppnade i ett ryck och stängde lika snabbt efter sig. Hon höll sig hemifrån ända tills hennes son slutade skolan. Sonen hämtades upp och kördes hem till den gyllne kulan som mamman berättat om under hemfärden.

-Det är ju en fästing säger han och går ut med den!
-Livet kan vara lätt -och livet kan vara svårt

Hopp om livet!

Det är en tjock Sberg som skriver detta meddelande. Här sitter jag på min tjocka runda rumpa och
känner mig fullt mogen för att föda. Jag hör mig själv säga till alla jag möter:

-Visst ser jag mogen ut? Visst ser jag färdig ut?

Till svar får jag:

Nä du... =) Än finns det tid och plats att växa...

Nu är det ju så att det är två månader kvar innan den beräknade förlossningen. Jag kan inte i min vildaste fantasi se hur detta ska gå till. Jag läste förut på internet om den graviditetsvecka jag är i.
Det uttrycktes:

"Det är nu du kommer att öka i vikt ordentligt fram till förlossningen"

Hopp om livet mina vänner!

Sberg verry verry much pregnante!

Bilmekaniker sberg

Nu har sberg fyllt på vatten på bilen. Jag hällde vattnet i en tank med blå kork som björn sa att det skulle vara. Jag fyllde på vatten i en spriteflaska som jag hällde i tanken. Väl färdig insåg jag att korken till spriteflaskan var borta. Kanske ligger den nu också i tanken jag vattnade? När huven skulle stängas höll jag länge på med att få loss den från pinnen som höll huven uppe. Jag kämpade ganska länge men gav efter en stunds mekk upp. Jag funderade på om jag kunde köra hem bilen med huven uppfälld. Nu är det ju så att jag har en bilmekaniker till mor förutom incidenten med glykol i tanken. Vilken tur att jag nu är hos henne. Hon gick ut till bilen, skakade på huvudet åt mig och stängde huven. Tydligen åkte pinnen som huven var uppfälld på ner i ett svep när den stängdes. Alltså skulle inte huven kopplas från pinnen som höll den uppe.

RSS 2.0