Morgonjogg.

Jag drog i väg på en morgonrunda idag, rakt upp ur sängen och ut. Det var verkligen fint ute! På några ställen stannade jag och bara insöp allt.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sticka till jobbet. 
 
Ha en fin dag!
 
 
 
 
 

Jättegrödor och jättemyror.

I dag bar det tidigt i väg till blomsterhandlarn.
 
Jag och Elsa mötte upp A där, vi strosade runt och insöp våren. Gödsel, sättpotatis och frön inhandlades. Jag har strött gödsel lite här och där. Nu jäklar, tänkte jag när jag kastade blåkorn. Jag såg säsongens morötter framför mig och synen av jättemorötter gjorde att jag verkligen gick loss.
 
Jag gick, all in.
 
Ja, jag gick förbi vår myrstack förut och ja, det är inte bara morötter som blir stort i år... 
 
 
 
 
 

Helg!

Äntligen helg!
 
 
På vägen hem från jobbet hoppade jag in och köpte fredagsblommor. Nu helgfixar jag lite. Det ska bli så skönt med några lediga dagar och dessutom med sol. 
 
Ha en skön helg go vänner! 
 
 

Dagens fråga!

Vad jobbar du med? 

Näe!

Ni vet hur det är om mornarna, det är lätt att man överskattar tiden. Du slägner en titt på klockan och sätter kaffet i halsen. Du konstaterar att du är sen (igen). Allting krånglar och du känner hur pulsen stiger. Du rusar in på toan med brallan på halv stång och med mascaran och tandborsten i vardera hand. Håret fixar du i bilen på vägen till jobbet. Du rusar ut i bilen och inser att du har glömt din kalender. Du säger FAN och rusar in igen. Väl inne glömmer du vad du skulle hämta. Du drar ut mot bilen igen. Just det, ett ljus går upp, almanacan!. Du springer in igen du hämtar kalendern och rusar vidare ut mot bilen. Pulsen lättar. Yes, du kom över järnvägen utan att bomarna föll ner. Men så...
 
 
 
 I morgon ska jag vara ute i god tid och äta havregrynsgröt till frukost. 
 
Word!
 

Kvällsjogg

Jag joggade en runda i skogen i kväll. De första stegen var tunga och benen kändes som bly. Jag fortsatte och så fort kroppen blev varm gick det lättare. Det var en lugn och skön runda idag, en njutbar. Nu har vi en skön tid framför oss och jag ser fram härliga kvällar ute i spåret. Go kväll! 

Tuppvaken

Jaha klockan är 7.11 och jag är påväg till jobbet.


Det ni. 


//

En pigg och hurtig sberg som sjunger morgonsång.

Söndag!

De andra sover, jag sitter i lugn och ro och dricker kaffe. Det är skönt att få en stund för sig själv, tycker jag. Noel har övernattningsgäster. Jag kastade in en blick på hans rum förut, de låg huller om buller där inne, i en stor hög och med en Elsa på toppen. Hon lyckades förhandla sig till en plats i rummet i går kväll. Jag kastade in en blick, stängde dörren och smög ner. Sov lite till, tänkte mamman... 
 
 
Ha en fin söndag!

En frisk, kall och klar kväll med rosa himmel.

Nu har jag kommit in efter en långsam joggingrunda under en rosa kvällshimmel. Det gick inte fort men det var skönt att bara ta sig fram långsamt, långsamt och med ett enda mål om att njuta. Jag uppskattar att jag har möjligheten. 
 
 
//
 
Sofia
 
 
 
 
 

Kycklingdräkt...

Att jag aldrig lär mig.....
Det tar sig.

 
  
Min körskolelärare måste vara stolt.

Vårdag.

 
 
 
 
Vi har haft en go vårdag ute i trädgården idag. Jag har planterat och jag har känt att det spriar inombords. Det ska bli så jäkla skönt med sol, knoppar, trädgårdsfix, fågelkvitter och värme nu. Jag vill göra grönsaksland och odla en massa olika saker. Idag kom vår parisinköpta jutagårds 1:a upp, lite futtig där på väggen men jag gillar den.
 
Nu ska vi äta Elsas favorit, våfflor. 
 
Vår!
 
 

Lördag!

Solen skiner ute och vi har en ledig lördag vi snart ska rycka tag i, kan det bli bättre? Jag vill åka till havet, men är inte helt säker på att någon annan i familjen vill det. Vi får se om jag kan åstadkomma ett bra förhandlingsläge. Ambassadör till midnattsloppet blev jag inte. Det stör mig och har stört mig hela veckan. Det kan ha att göra med att jag iskallt räknat med att vara ambassadör. Jag har levt mig in i ambassadörsrollen lite för bra för att inte vara en. I min fantasi har jag både varit i portugal på träningsresa och vunnit hela midnattsloppet. Kanske kan ni ana min störhetsgrad och frustrationsnivå när jag fick mailet:
 
"-Återigen, stort tack för din ansökan som ambassadör för midnattsloppet! Dock har vi valt att gå vidare med andra ansökningar...".
 
 
Jag låter det rinna av, ser det som en erfarenhet och lyfter blicken... (fy fan). 
 
 //
 
Sofia

Weekend Paris.

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0