Ett hårband säger allt#fotbollsmorsa

I luften

Bäst att förse sig  😜Undra vem?

Undra vem som har en egen vattenkokare på kontoret? 


???

En härlig dag!

Det har varit en kall, klar, solig och krispig dag med klarblå himmel. Runt lunch stack jag till Alingsås för att fixa en sak. Under tiden letade A-S skidor åt oss på blocket. Skidor hittades och vi möttes upp i Ryda lite senare. 

Första utmaningen var att få in själva skidan i bilen.......... Jag hade ett himla sjå! 


Tillslut gick det och vi rullade iväg. Väl framme kom nästa utmaning, att få ut skidjäveln. 


Spetsen låstes fast under sätet.... Jag drog lite diskret och ville sjunka genom jorden men ja, sånt här får man ju bara ta sig igenom. Är man ovan så är man. Skidan kom ut och vi gav oss ut i skogen. 


Undra vilken era vi befinner oss i nu, sa A-S och syftade på skidorna. Varken hon eller jag har koll på om skidorna är från svunna tider eller om de rent av är morderna. Vi skrattade och drog vidare. Härligt att vara ute på okänd mark. Några vurpor blev det, eller en hel del, men jag är heltänd. Jag älskar att vara ute. Jag borde vara det mer än vad jag är.  Det har varit en superfin dag med en stor soooooool! 


Nu vill jag ut i morgon kväll också, efter jobbet men jag sticker nog inte ut själv i mörkret så jag måste muta med mig nån........ 

Hej! 

På nytt kontor

Jag har ett nytt kontor, jag installerar mig och insuper den nya kontorsandan, det känns bra! Jag har ett stort fönster ut mot en liten innegård. Precis utanför mitt fönster, kanske en meter bort, sitter en man och jobbar,  med sitt fönster mot mitt. Vi sitter mitt emot varandra och vi ser ALLT vad vi gör (don't pick nose). Det är är ovant! Jag tittar ut, jag ser mannen och jag vill spontant ställa mig glatt och vinka. Jag står emot min impuls och tänker att jag får hold my hourses lite grann. Under veckan som gått på det nya kontoret, har jag på ett liksom fått en relation till mannen mitt emot. Det första jag gör när jag kommer på morgonen är att se efter om han anlänt till kontoret. Jösses, vad tidig han är, tänker jag medan jag slänger av mig jackan, tänder upp och drar igång datorn. I morgon ska han få se på tidig tupp, tänker jag. Min ambition om att komma tidigt, är ständigt närvarande. Lite då och då slänger jag en blick över till mannen och ser efter vad han gör. 

-Jasså, nu pratar han i telefonen igen. 
-Jaha, nu är chefen på besök. 
-Jasså, nu dricker han kaffe på kontoret. 
-Jaha, nu släcker han ner och går hem, då kollar jag tiden....


😜Gott Nytt År!2016 firades in i Malmö tillsammans med nära och kära. 

Jag vill önskar er alla ett Gott Nytt År med mycket värme och kärlek! 


Nya joggingskor
Björn är väldigt nöjd. 


RSS 2.0