Bloggdesign!

Jag behöver hjälp med att fixa min bloggdesign.
 
Har du möjlighet att hjälpa mig hör av dig!
 
 
Sberg.blogg.se@outlook.com

Joggingkompis.

Nu ska jag snart upp och möta upp Jessica för en joggingtur i skogen. Hoppas du grundar ordentligt nu Jessica;). 

 
Big mama i sons beats... 


Bland korvar och bröd.

Idag har denna fotbollsmorsa och två fotbollsfarsor och en fotbollslillasyster och två fotbollspelare them selves stått i kiosk och sålt korv i bröd. Mattehjärnan har fått sig en ordentlig omgång kan jag säga! Alla varor kostade 5, 10, 15 eller 20 kronor, det talar vi tyst om. Herre min ge, mycket ska man vara med om som förälder... I början under två sekunder var jag livrädd främst för att mina räknekunskaper inte skulle bära, men det gick ju fint, på slutet blev jag övermodig och jonglerade korvar. De som skulle ta över efter oss fick motvilligt släpa ut mig. Jag fick liksom inte nog av korvförsäljning.  
 
 
Mission sausage complete! 
 Färdig korvat för idag!

Tabita, frisören och chauffören.

Jag och Elsa har just öppnat portarna till salong hårflätan. Inte en dag för tidigt kapas det slitna toppar. Jag startade upp som tabita. Det var svårt att hålla tabitafokus när Elsa, den som fick håret avklippt ropade; frisören, frisören för att lite senare ropa chauffören, chauffören i all sin iver över att få håret avklippt. Frisör eller chaufför, skitsamma, håret är toppat och alla slitna toppar är borta. Ja, du med slitna toppar välkommen till salong hårflätan! ;)

God fortsättning!

Jag hoppar in och önskar er alla en god fortsättning!
 
 
 
Nu är det snart ett nytt år, har du några planer? Året som gått har varit bra på många sätt men också arbetsamt. Under 2013 har det varit ganska stort fokus på jobb för min del, jobb på lite olika sätt och på olika plan. Jag ser fram emot ett nytt år med nya utmaningar och jag hoppas att nästkommande år blir lika innehållsrikt som detta. En ny utmaning kommer redan i nästa vecka då jag ska agera garderobsvärd i vårat konserthus. Nu var det kanske inte den sortens utmaning jag tänkte på innan men ändå, utmaning som utmaning eller? Jo, jag ska stå i garderob. Utmaning, ställer ni er frågande. Själv tänker jag utmaningar. 
 
Utmaning 1: Ta betalt.
Utmaning 2: Lämna tillbaka rätt mängd eventuell växel.
Utmaning 2: Ta emot en jacka (en i taget).
Utmaning 3: Häng upp jacka på galge.
Utmaning 4: Lämna någon form av kvittes till kund vars jacka är upphängd. 
 
Här skulle man kunna tänka att garderobsjobbet är över...
 
hahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhaahhhahahahahahahahahhahahah!
 
Utmaning 1: Ta emot kvittens.
Utmaning 2: Hitta rätt jacka.
Utmaning 3: Lämna rätt jacka till rätt kund.
 
 
Det blir bra det här!
 

Mamma vet du...

-Mamma, vet du att alla människor har en rövhåla(?!)
-Ja, du kan säga rumpa. 
 

RSS 2.0