1a advent.

Hoppas att ni alla har haft en skön första advent!
 
Vi har fått upp lite julljus och idag jag har haft lust att greja hemma. Jag har inte haft det på väldigt länge. Skönt att känna lusten igen. 
 
 
 Trevlig kväll go vänner!
 
 

SverrirJag har blivit förkyld och ligger helt avdäckad framför go kväll. Rent spontant verkar Sverrir vara en kille i min style. Sverrir är gäst ikväll och han verkar ju hur mysig som helst. En himla trevlig och sympatisk Sverrir tycker jag!
 
Tummen upp för Sverrir :). 
 
 
 
 

Passar mig bra.

 
*designtorget 

Ligger och tittar nyheter.

Jag tittar på nyheterna. Man vill ju bara dra nått gammalt över sig av allt elände som händer runt om i världen. Idag berättades om situationen i Burma, om global trafficking, slavhandel och barnarbete. 

Stockholm.

 
Bilder från en härlig helg i Stockholm. 
 
Vackert!
 
 

Stockholm tunnelrun

En härlig upplevelse! Jag kom igenom tunneln på en timma. Det var bra arrangerat trots att det var ca. 42 000 som sprang märktes det inte av och det var en massa fint att titta på under loppet!
 
Nu hade jag kunnat tänka mig en tränings- och viloresa till solen. Japp, den saken är klar.
 
 
 
#tunnelrun

Å nej!

Jag tummlar mina skor inför tunnelrun...
 
-Dumt!
 

Skon sitter SÅ fast. 
 
(Ett springande ollon med en sko)

Bergcovich

-Mamma, hade du nått smeknamn när du var liten? 

-Ja, bergcovich.

Björn (som tydligen lyssnade) började skratta hysteriskt. Och skrattar än. 


What?!

//

Bergco.

Ollon.

Björn var snäll och köpte en mössa till mig inför tunnelrun.
Att jag ser ut som ett ollon i den, är en annan sak. 
 


 Ett springade ollon i tunnel.... Det blir grejer det 😜

Hos mammi.Jag är hos mammi och leker trött, litet och hungrigt barn. INTE ok, säger mammi. 

På kontoret.

-Jaha vart befinner vi oss idag då, säger jag och min kollega till varandra.
 
Vi stirrar på lappen, pekar ut och drar igång.
 
 HurtbulleHurtbullen springer till jobbet! Jag känner mig som kommisarie Gadget i min springväska 😝. 

Träningsupdate!

Nu ska jag möta upp en vännina för en joggingrunda. Det ska bli kul att springa i hop och på andra vägar än jag brukar. Snart är det dax för tunnelrun så det är bråda dagar ;).
 
Skönt, jag känner att jag är igång igen! Förra veckan joggade jag till och från jobbet några dagar och körde några indoorpass.
 
Gött!
 
Päron-och-fil-uppladdning.
 
 
Ett, två, tre -kööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!

Öh?Over and out.

Träningsupdate!

Min träning ligger helt nere. Jag var på ett indoorpass igår men ja, det känns som om det var evigheter sedan. Hm, jag ska ju springa stockholm tunnelrun den 22/11.... Jahapp. Björn berättade att någon hade lyckats köra in i tunneln där loppet går av stapeln, detta trots att vägen inte har öppnat än. -Typisk dig att göra så, sa Björn och ja, jag trodde nästan själv när Björn berättade, att det var jag. Det är lite mig över det hela, att köra in i en ickeexisterande tunnel........................... Jag tycker det är svårt att få till uteträningen i mörkret.............................. Här är det bäcksvart morgon och kväll.................................. Planen nu är att jogga från jobbet med start på torsdag och till jobbet på Fredag.............................................................
 
Over and out.
 
 
 
 
(Idag var det riktigt härligt att göra många prickar i texten, istället för tre :D. Vilka inre behov som kan dyka upp hörrni, hahhahahhhaha................................................................:D)! I morgon kanske det blir bindestreck. Man vet aldrig vilken lust som dyker upp, prickar, bindestreck eller sjörövarspråk.... ;).
 
 
 

RSS 2.0