Just nunu går jag på strandpromenaden. Det är var...

foto0094 (MMS)

nu går jag på strandpromenaden. Det är varmt och jag ska snart slänga mej i havet! Härligt:-). Noel har varit på jakt efter en speciell Messitröja. Han hittade den just. Jag tyckte att Noel kunde bjuda sin mamma på en åktur med häst och vagn för sin veckopeng. Det tyckte inte Noel;). Ha det bra alla!


Morgoninköp avklarat!

Nu har jag varit och handlat lite med vår dramatenvagn=P. Maten packas i småpåsar och utan en vagn är det är ett fullt sjå med hemforslingen. Nu blir det stranden. Elsa skriker från att hon vaknar:

-Tanden, tanden, tanden!
Ha en fin dag alla:)!

Tänker på en liten kille.

Jag var ute och gick idag. Rätt som det var kom jag att tänka på en liten kille;).
Efter en dag på stranden

Efter en dag på stranden sitter jag sådär skönt mosig i hyn på balkongen och avnjuter en kall San Miguel. Liv och rörlese hörs från gatan nedanför. Jag sitter ovanför allt, på ett behagligt avstånd och betraktar. Det är skönt att vara mitt i, men ändå utanför. Idag var det stora vågor i havet. Jag och Noel blev jämngamla och barnet i mig vaknade till liv. Vi dök och surfade runt i vågorna. Att halva röven stack ut och att hår hängde för ansiktet gjorde inget ;).  Sånt där märker man inte av om man har roligt;). Noel blev nog förvånad över hur hans mamma levde ut där i vattnet =P.Hoppas att ni alla har det bra:)


Puss och kram!


//Sofia

Sant Juan

Idag är stränderna fyllda här i spanien. Man firar Sant Joan, en motsvarighet till vår midsommar hemma. Stränderna är fyllda av människor som grillar och brasor brinner lite här och där. Det doftar ljuvligt från alla grillar och det är en härlig atmosfär att vara i.


Har ni börjat ladda inför sillintaget hemma?

Nu ska jag sitta en stund på balkongen och njuta. Snart ska jag slänga mig i sängen med hundraåringen igen. Jag är inte färdig med boken än.Kramar på er från mig!

Buenos días!

Nu har vi installerat oss här i Spanien. Det är skönt att vara tillbaka igen. Snart ska vi gå till stranden. Igår sa jag till Elsa att vi skulle gå och bada. Ok, svarade Elsa och gick och satte sig i duschkabinen:). Efter ett antal besök på en movistarbutik fungerar nu internet, man blir ju helt handlingsförlamad utan uppkoppling!
Ha en fin dag alla!


Nu åker vi genom ett regnigt Sverige. Våra...

foto0083 (MMS)

Nu åker vi genom ett regnigt Sverige. Våra vindrutetorkare går fort och arbetar hårt mot regnet som piskar mot rutan. Ser ni hur böjda de är? Turen bär av till säve flygplats där vi sedan reser vidare mot malaga.


Test för andra gången. Sberg testar!

Test för andra gången. Sberg testar!


Tonårsskrift i sand.

Igår hängde jag en stund med tonåringen som jag brukar skriva om. Jag lyckades fånga tonåringen på stranden där han stod och uttryckte sig. Med en penna pinne i handen skrev han i sanden. Vad skriver egentligen en tonåring i sand frågade jag mig?


Skåpätande

Det här är vad jag kallar företagsamhet.Senaste google söket.

Senaste google söket på vår dator:

Har flugor snopp?


Björn ska alltid vara värst...

Sommarlovsfika


Tonårssvaret.

Jag sitter hos mirakelmalin. Mirakelmalin är inte hemma. Hemma är dock hennes tonårige son. Telefonen ringde hos mirakelmalin. Mirakelmalin kunde inte svara eftersom hon inte befann sig hemma. Mirakelmalins son svarade istället.

Son af Mirakel lyfte på luren och fram kom ett stönande:-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh?


Tonåringen sa några väl valda ord och begav sig sedan åter till soffan där han kom från.

Jag hoppar in

och säger ett snabbt ord...

SEMESTER!

Sommarblöja.


Kakellustar...

Jag har hittat det kakel jag vill åt.


Titta här!
Fint!


Ny cykel.

Jag har fått en ny cykel. Ny och ny är det väl inte men fullt duglig. Kanske inte fullt duglig, men det kommer. Låt oss vara postitiva. 

Björns cykel är blå. Min är lite rostaktig i färgen sådär...Sugen

Jag är så sugen på blå/vitt igen. Idag kan jag inte sluta tänka på blåvita kakelplattor. Jag sitter här och funderar på vart jag kan komma över en låda plattor, -och det nu! Man kan ha dem under krukor, under pumpflaskan för diskmedel. Jag skulle kunna sätta dem i ett brickbord som bordsyta... Det finns inga gränser =P!


Gardiner.

Regnet öser ner. Jag håller mig inne och ordnar med gardiner. Lite småmysigt att fixa inne när det regnar.
Hoppas att ni alla har det bra och att ni får en fin dag!

Lortunge!

Lortunge eller sommarbarn!


Med kolsvarta sommarfötter ligger nu denna lilla lortunge och sover;). Det har varit en varm dag och fullt ös. Nu åskar det ute och jag njuter av ljudet. Än syns inget regn till.Hoppas att ni har haft en fin dag!

Can´t buy me love

Can´t buy me love...


Jag har cirkulerat runt hela förmiddagen i väntan på att Björn ska hoppa på. Ingen Björn så långt ögat kan nå.
Can´t buy me lööhööve...


MirakelMalin på grill.

Björn och jag var mitt upp i grillen då telefonen ringde. Det var MirakelMalin. MirakelMalin hade köpt en ny klänning. Hon ville ringa och förvarna om denna så att vi inte skulle få en snygghetschock när hon dök upp. Hon frågade om vi hade en röd matta, vilken hon tyckte att vi skulle rulla ut.

Malin av mirakel är rolig hon;)!


Missuppfattning!

Det har skett en missuppfattning. Det har skett en stor missuppfattning.

 Någon har tagit mina fina små smultronplantor helt fel.


Citrusfrukt.

Björn kallar mig för citrusfrukt. Jag kan inte förstå varför.Citrus "-Hård på utsidan, sur på insidan".


Han är rolig min man.

Klänning.
En fräsch klänning från sisters.


RSS 2.0