Trådlös telefon- modernitet för somliga.

Vi köpte en trådlös telefon till en äldre tant i julklapp. Det ringde nyss och i andra ändan hörde jag en överlycklig tant som hade kunnat ringa på den nya telefonen- utan sladd. Jag sa att vi kunde lägga på, avsluta samtalet, för att jag skulle ringa upp och försäkra mig om att hon också kunde svara. 

-Hej då och hörs om en sekund, sa jag.

-Hej, sa tant och samtalet kopplades ner.

Jag ringde upp. 

Tut, tut, tut, tut...... Tuuuuuuuut, tut, tut... Tut, tuuuuuuut, tut..... Tut. 

En massa signaler gick fram. 
Inget svar. 

Jag antar att vi måste träna på själva svarningen...

😂

Stjärnorna på slottet.

Jag tittar på första avsnittet av säsongens stjärnorna på slottet. Ingen kan anklaga Claire för att vara färglös, tillintetsägande eller slätstruken i allafall. Henne skulle man behöva i sitt liv, lite extra krydda i tillvaron. En hatt, lite läppstift och Claire Wikström. Jag gillar glajjerna! Att hon bar sina prylar i en grön tubsocka gör ju bara det hela bättre!

Lite Claire-anda skulle vi alla nog må bra av.

😂😂😂

Bio och egenheter

I kväll var jag och A-S på bio, En man som heter Ove. Salongen var fullsatt, vi var sist in och fick sitta på extra stolar. Vi hade lite rutinerat, med filt och tandpetare;). Popcorn och dricka köpte vi på plats. Vi skrattade och grät. Efter filmen som vi tyckte var bra, funderade jag på människors olika egenheter. Ni vet, det som gör oss till just oss- särskildheten. Jag funderade över Bs egenheter och jag funderade över mina. Jag kom hem och drog som vanligt igång lite diskussioner. Jag frågade, har jag några egenheterer tycker du, nått som gör mig, till just mig? B funderade och svarade: Ja, du stänger aldrig köksluckor- du stänger inga luckor överhuvudtaget, varken microns, tvättmaskinens- eller tumlarens. Han blev riktigt uppjagad. Du går in med skor, du sprider kläder omkring dig, du packar alltid precis i sista sekund, du badar med öppen dörr och du är jävligt petig när det kommer till att formulera dig i mail(och sådär höll han på). Nu var det ju inte riktigt dit jag ville komma. B frågade aldrig efter sina egenheter, det där som gör honom, till just honom.

Se filmen, -och håll hårt i dina egenheter!

 😜


RSS 2.0