En liten startsträcka.

 
 
-Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmaaaaaaa, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet duuuuuuuuuuuuu. Aaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttt...
 
 

Fast.

-Elsa?! Elsa?! 
 
-EEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAA?!
 
-Ja.
 
-Kan du ge mig toalettpappret?
 
-Va?!
 
-Kan du ge mig toalettpappret?
 
-Va?!
 
(med ilsken röst) -Kan du ge mig toalettpappret?!
 
-Toalettpapper?!
 
-Ja, kan du ge mig det?!!!
 
 
-Nej.
 

Självförsörjande.

 
 
 
(Väx utav bara fan nu!) 
 
 

Och idag kom...

 
Idag pratade vi om eu-valet. Elsa fick ett glas vatten sen slängde hon på sig hörselkåporna och drog vidare. 

Rapport.

 
God morgon!
 
 
Det var en lugn och skön runda i går kväll, precis så som jag önskade. Jag joggade en runda på 11 kilometer. Det var jag och naturen. När man är ute och joggar kommer man naturen nära och jag slås varje gång av hur fint det är och vad mycket fint man missar genom att inte vara ute. Jag mötte hjortar och en räv. Dagen då jag möter vildsvin, blir spännande :0. Mina lunarglides fungerade fint och att jogga i shorts var ju hur skönt som helst.
 
 
Happy mothers day!
 

Kvällsrunda.

Nu ska jag ut på en kvällsrunda. Det är en fin sommarkväll ute, jag hoppas att jag kommer in i ett skönt flow och får känna det där lilla extra. Just me and nature.
 
Det är så jäkla fint ute nu, allt grönt och alla gula rapsfält, jag blir alldeles hög av allt!
 
Första rundan i shorts, andra i mina lunarglide.
 
Nu kör vi!

Say what?

Jag pratade med Björn förut om jag nog inte skulle köpa shorts ändå nu när det är så varmt. 
Björn började skratta (och skrattar än). 
 
 
 
????????????????????????????????????!?????????????!
 
 
Hädanefter joggar jag i shorts. Så här glad har han aldrig varit. 
 

Födelsedagskalas.

 
-Och så kom dagen.
 
 
 

Öppen dörr var det här!

Ja, mina vänner! Nu ligger jag i sängen med öppen dörr. Dörren är inte på vid gavel eller på glänt, den är helöppen. Jag och min sambo brukar diskutera det där. Jag vill ha helöppen dörr och min sambo vill ha dörren på vid gavel. Godnatt säger jag (med helöppen dörr). 
Frisyrtips.

Nu är det dax för en ny frilla igen och jag har involverat mina nära och kära.
 
 
Här kommer Susannes förslag:
 
 
 
 
Ja, varför inte?

Fin kväll.

 
 
 
Jag drog i väg på en kvällsrunda förut. Jäklar vad fint det är ute, jag blir helt hög. Idag gick det inte lika lätt som senast men jag joggade runt milen i lugn takt. Jag stannade några gånger och bara insöp naturen. Kon som ni ser ovan, fick ett frispel precis efter jag tog bilden och paniken var nära. Under rundan träffade jag en man som var ute och rastade sin hingst. Vi pratade lite om livet på landet och sen joggade jag vidare. Jag sprang förbi gården där jag bodde förut och fick minnen från förr. 
 
Skön sommarkväll. 
 

Nike lunarglide.

 
 
-Bra eller dåliga, vad säger ni? 

Skön dag.

Nu sitter jag bakom tangenterna, ute är det oväder och regnet smattrar mot fönsterbläcken. Jag älskar vädret som är ute nu, grönt, frodigt och åskit. Det finns inget bättre än att tända en brasa, höra regnet och spraket från brasan.
Dagen har bestått av städ och blomvård. Shhhiiiiiit vad skitit det var här inne, det var inte en dag förtidigt med städ kan jag lova. 
 
Idag anmälde jag mig till midnattsloppet i Göteborg, i startgrupp 4a. Det blir andra omgången för mig i midnattsloppet. I år ska jag satsa på att slå mitt tidigare resultat.
 
 
 
 
Jag sprang milen i går och jag kände att jag hade kunnat fortsätta en mil till. Är det inte otroligt hur lätt det går att ta sig fram vissa gånger. Det var jag och naturen, underbart! Väl hemma blev det en kall Carlsberg. Lite av livets goda. 
 
 
En skön helg!

Svenska lördagsvanor.

Ge mig din lördag!
 
Nämen då var det dax för den sbergska undersökningen igen.
 
Idag är temat lördagstraditioner. Jag frågar mig hur det svenka follket spenderar sina lördagar, vad gör man, vad äter man och med vem umgås man........
 
Frågorna är många.
 
Vad är en typisk lördag för dig?
 
 
In och skriv, it´s lördag! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0