Sberg vardagstipsar!

-KASTRULLTIPSET!-
Ja, mina vänner. Hur mycket man än vill undvika att plocka disken ur diskmaskinen, blir man ibland tvungen.
Vänner, varför göra diskutplockningen tråkigare än vad den kan vara;P?


Ta en titt på bilden nedan.Vad ser du? 

Just det! Du ser två kastruller.
 
Kastrullen till vänster har ett slutet handtag med ett spår i. Kastrullen till höger har ett öppet handtag.Titta på kastrullen till vänster.

Vad tror ni händer med kastrullen, efter att den har varit i diskmaskinen?

Just det! Det slutna handtaget fylls med vatten.

Vad tror du händer då du plockar ut kastrullen från diskmaskinen?

Just det! Vattnet åker ut över golvet.

Gillar du blöta golv?

Nä.

Vad händer då?

Just det!
Nu vänder vi oss till den högra kastrullen.

Vi tar kastrullen ur diskmaskinen.

Vad händer?

Inget!

Inget blött golv. Inget slitage, inga fuktskador, heller inga halkskador men det bästa av allt. Inga blöta strumor.


Mycket bra, säger Sberg!
Sberg uppmanar:


Köp kastruller med ÖPPNA handtag!

Sberg felringning.

Jag ringde till Björn.

Det svarade:
Ja, hej det är Malin.

Jag svarade: Oj, ursäkta! jag har ringt fel.

Undertiden jag bad om ursäkt, fick jag för mig att det var min syster Malin jag just ringt till.

Jag sa till Malin, i tron om att det var min syster: Jaha är det dig jag har ringt till:)? Jag trodde jag ringde Björn.

Malin i ändra ändan sa: Ursäkta?

Jag hörde nu, att det inte var min syster.


Här ville jag börja förklara mig. Jag gjorde det inte, jag la jag på.

Tack för det:)!
Fin dag!

Idag hade Noel med en kompis hem från skolan. Malin kom på besök med Ludwig, Beata och Welma. Fullt ös :)! Det har varit sol idag så vi passade på att fika ute på altanen i full gass. Hoppas på fler soliga dagar fram i höst:)! Tre små barn i prinsessdalen:).


Just nu är jag inne i en trötthetssvacka. Jag bara sitter här och stirrar. Snart ska jag ta mig till skogen. Kanske återfår jag energi efter skogsrundan?Kramar från mig!

Sberg tipsar!


Vissa har husvagn. Andra har soptunna.


Idag har det varit soptömmardag. När man bor på landet så får man sin soptunna hämtad av sopbilen. Vi får dra vår soptunna en bit, till det stället den blir tömd på. Jag har kommit på en bra lösning, för att slippa dra.

Ingen dum idé om jag får säga det själv.


 

Mycket bra, säger jag!


Det hade väl varit något att glömma hänga av denna fina vagn(som jag gjorde med kärra en gång ;))?Kommer jag åkandes med en soptunna, så har jag alltså glömt att hänga av den:).//

Sberg the garbagedriver!


Skön söndag!

Dagen började i storskogen.


Bingo, säger Beata!


Kryss och ringar...


Bara ringar...

Tävling: Vilken bricka är Björns repektive min??Fika efter skogen :)
Senare åkte vi på middag i Vårgårda... Sberg gick på toaletten och mötte denna dam på toalettdörren. Vad har hon i händerna tro?
Någon sover i Elsas tält. Jag tror inte att det är Elsa.
Hoppas att ni alla har det bra!

Bättre sent än aldrig.

Nu har vi väntat på tandfeen i två dagar. Noel la en tappad tand i ett glas i förrgår. Han vaknade och hoppade raskt upp. Han gick till galset med tanden i. Ingen tand och inga pengar!?

Noel blev mycket fundersam. Jag också. Tog hon/han tanden utan att betala?  Jag anade orod och började söka den försvunna tanden. Jag fann den, i slasken! Någon hade hält ut vattnet med tanden i. Då var det inte konstigt att tandfeen inte hittade tanden, sa jag. Noel blev lite sur och hävdade att det inte finns någon tandfee. Det gör det visst, sa mamman.

I natt gjorde vi ett nytt försök...Titta!

Mer sånt!

För ett tag sedan fick jag en bild mailad till mig...
Jag på någons skärmsläckare!
Mer sånt;)!


Organisatorisk krupp!

Hur har ni det denna lördag förmiddag?

Själv är jag i rensartagen. Jag har städat ur Noels garderob och håller på och rensar i diverse gömmor. Usch, idag är en sån dag där jag har krupp över vårt hem. Det är fullt med grejer överallt och det är svårt att organisera allt. Vi bor alla på nedreplan. Övervåningen renoveras och därför kan inte saker hitta sin plats än. Nu ska det i allafall bli ordning på kläder här. Sommarkläder bort. Höstkläder in. En massa papper ligger också överallt. Noels skolpapper och en massa andra papper. Oftas trycks de ner, i en redan överfull låda. Nu ska det bli ändring. Jag har tejpat upp en massa innanför våra köksluckor. Jag ska också fixa en liten "papperslåda" i trä att sätta på väggen.   


Christine, jag skulle behövt dig här idag!Senare blir det en springrunda igen. Jag springer bort kruppen :).
Ha en fin dag!


Igår...

Igår tvättade jag stolsdynor. 

Det skulle jag inte gjort!Lillefot på äventyr


Med "data" på ridskolan.

I dag har jag, Noel och Elsa varit och tittat på Beata, "Data", på ridskolan. Lite barndomsminnen vaknade till liv i stallet:).

Data hade en väldigt bra hand med hästarna. Hon borstade och grejade. Otto skulle ridas idag. Beata suckade lite över hästen ridfröken valt åt henne, hon tyckte Otto var bra, men slö:). 
Elsa träffade två nya kompisar i stallet. En som hette Fanny och en tjej till som åt banan(Elsa fick inte namnet på banantjejen). Noel träffade Ludwig. En eftermiddag i stallet. Jag har sett världens högsta häst idag!

Inspirerad av Stina

Nu jävlarimig ska det gå!


Det var inte det lättaste på grus men vilken fart jag fick på´n tillslut!
Nepp, mina vänner, nu ska jag och min longboard åka och handla!

Skolresan har börjat!

Mamman kör till skolan igen...:) Det är andra skolfärden för denna termin. Än så länge har det gått bra och vi har varit i god tid:).

Ingen stress här inte ;).

Tävling: Vilken gata befinner vi oss på?

Jag och Elsa åkte till Malin en sväng och hälsade på. Beata, Data, som Elsa säger, var i skolan och då passade Elsa på att ta "datas" fluga.
Ha en fin dag hörrni!


Nyduschad...

Nu sitter jag nyduschad i soffan och njuter av godis och cola:)! Björn är på övervåningen och renoverar. Elsa och Noel sover, då plockas cola och godis fram minsann. Man får passa på, säger mamman;)!

I dag blev ännu ett pass. Jag sprang i skogen. Det var riktigt skönt men ändå trögt eller lite kämpigt. Jag njuter helt klart mer av att springa i skogen än på "vanlig" väg men ombyte förnöjer och man kan ju variera sig lite. Undra när fjädern kommer nästa gång? Det var ett tag sedan nu.

Fin regnbåge på hemvägen från skogen :)


Jag är medveten om att bilden är på sned. Jag orkar verkligen inte vända den:P.
Orka, säger jag, som en viss annan i detta hushåll också gör ibland;).Becca och sarah, idag har jag shoppat av er sis:). Mycket bra! Och, tänker ni? Jag tänkte bara säga det, säger jag!Nä, mina vänner, nu är det tid och slå ihop min gamla acerdator. Fläkten har gett upp så det dånar värre här. Gett upp har den inte gjort, än. Fläkten kämpar, därav dånet. Det låter ungefär som om jag satt inuti en eltandborste. Ja, precis så.


Godnatt!

Sberg vardagsstatus!

Hej på er! Hur har ni det?

Nu är vardagen på intåg. Noel börjar skolan i morgon och allt drar igång i vanlig ordning. Snart ska vi åka till skolsköterskan där Noel ska få vaccination. Lite skräckblandad förtjusning tycker han om det:). Efter sprutan ska vi gå och fika.I går var jag ute och sprang igen. Jag mötte mestadels tegelstenen och det gick trögt fram. Ibland möter man tegelsten, ibland fjäder:). Det går upp och det går ner. Formen är bra ändå tycker jag. Det bästa med tegelstenen i spåret är att duschen efter passet, blir än härligare:). Jäklar vad skönt det är! 6,2 kilometer gjorde jag och har gjort det ett tag nu. Jag är nöjd!Elsa händer det en massa grejer med hela tiden. Igår hittade jag henne ståendes på tvrumsbordet! Snart hänger hon väl i lampkronorna här ;). Hon älskar att vara ute och har fått ett par nya gummistövlar. Hon går, går och går. Det är bara att hänga med. När det är dax att gå in, blir hon jättearg!

En gammal sak har plockats in från vår mycket överfulla och fullknökade bod.


 
Noels bobbycar :).


Stina, vi saknar er här!


Kram alla!

Fåren...

Nu har jag och Noel varit ute på en kvällsrunda, vi gick till fåren som är här brevid där vi bor, nästgårds :). Vad sköna kvällar det är ute nu! Jag njuter:). Det är ett visst sken såhär års.

Här kommer får...Bäääääääääääääääää, säger fåren:)!
 

Svamp

Igår plockade jag och Noel svamp. I flera timmar.

Vi satte till en början, ribban högt. Endast stora och mogna kantareller skulle plockas. De små skulle få stå kvar och växa sig större. Ju längre in i skogen vi kom, sänktes ribban. De små plockades. Ribban sjönk så lågt, att till och med ruttna fick plockas med hem. Än lite senare var det inte så noga med sorten. I början var det kantareller vi var ute efter. Mot slutet räckte det med att svampen var lik kantarell.

Mysigt =)

Inte bli galen teknik!

Jag har en teknik som jag skulle vilja dela med mig av. Som alla mammor och pappor och alla andra vet, möts man ibland av dåliga nerver. Ibland kan vardagen, och allt vad det innebär, driva en till vansinne. Det blir ibland för mycket. Bägaren rinner över och man känner att ett nervsammanbrott är nära. 

Svetten pärlar sig, man känner hur hjärtat slår, hur blodsmaken i munnen är påtaglig och hur det svartnar för ögonen, en liten tår bränner bakom ögonlocket och... ja, ni kan säkert fylla i mer upplevelser på galenlistan.

Ibland när man har mycket omkring sig eller mycket i tanken, krävs det inte mycket för att man ska känna såhär. Det kan vara enkla saker som utlöser känslorna.

Efter två timmars ivrigt kämpande med läggning kommer, precis när den vakna krabaten stängt sina ögon, katten och välter ner en lampa, den superpigga men jättetrötta bebisen vaknar. Det nyss tystnade skriket tar åter vid. Bebis vill inte sova! Skrik! Man känner ett os. Det luktar bränt. Jäklar! Maten på spisen har bränt vid. Man kommer på att man glömt tandläkartiden. Telefonen ringer och en arg tandläkare befinner sig i andra ändan. Du får under samtalet tag på en penna och kluddar ner ett nytt datum. Pennan funkar inte. Ditt andra barn är hungrit, med all rätt, men maten som skulle serveras till middag är bränd och förstörd. Barnet blir argt och besviket. Mat, mat, mat, skrikt ett hugrigt barn. Mamman eller pappan rotar i skåpen efter annan rätt. En rätt att höfta fram, som man brukar säga. Slut på allt ätbart. Skåpen gapar tomt. Att åka och handla är omöjligt, bebis sover. Hm... Det blir dax för ett toabesök. Mamman släpper på blåsan och pustar ut. Skönt! Toapapper slut. Någon bankar på toalettdörren. Telfonen ringer. Brandlarmet går igång av allt os efter den brända rätten. PIP-PIP-WIIII-WWW-PIP-TUT-RING-RING. Bebis vaknar. Mamma känner huvudvärk, fast på toaletten utan papper. Hon får skaka. Ja, ibland kör det i hop sig lite och man får smaka på lite nerver. Helt värdsliga saker egentligen och ingenting att bli arg på. Det hjälper inte. Men ibland kokar det lite lagom inombords. Det kokar inuti över egna tillkortakommanden.


Hur göra?


Här kommer Sbergs -inte -bli -galen- teknik-.


Föreställ dig i tanken, att du är helt inoljad i matolja. Du ser hur allt som kommer på dig och din kropp bara rinner av. Inget får fäste. Allt rinner av. Allt hålls utanför. Inget tas in. Inget fastnar. Du är hal som en ål. Du ser en bild av dig själv och din inoljade kropp. Du ser och känner hur allt rinner av! Vips, alla onda känslor är borta! Du tar tag i problemen och reder upp allt.

Mycket bra, säger Sberg!


Tänk matolja! Tänk matolja!

En svettig mamma bakom tangenterna...

Nu har vi varit hos tandis, jag, Noel och Elsa. Det var med andan i halsen vi kom in hos tandläkaren. Med Elsa på höften och med väska, bilnycklar och majskrokar i händerna rusade vi in. Alldeles svettiga pustade vi ut över att vi hunnit (nästan i allafall) och Noel hoppade upp i stolen. Det var en himla trevlig tandläkare i allafall:). När vi skulle gå hittade Elsa lite roliga kompisar.


Hej kompis, säger Elsa :)!


Hallå?!


Väääntttttttttaaaaaaaa!


Elsa bestämmer vilka som är hennes vänner. Det behöver inte vara ömsesidigt, säger Elsa.


Lite senare träffade Elsa en annan kompis. Man skulle kunna säga att det sa klick vid första ögonkastet. Denna gången var det inte ensidigt. De fann varandra. De pratades och umgängades. Mycket trevligt, sa Elsa över hennes nyfunna vän. De hade mycket gemensamt. Den 80 årige gamla mannen och Elsa hälsade i hand när de tog avsked. Me like, sa Elsa. Mer sånt!


Godmorgon!

Efter en sömnlös natt sitter jag här och dricker kaffe. Natten var lite märklig. Det var åska i luften och sådär klibbigt varmt som det kan bli vid denna tiden. Vi sov med fönstren öppna. Rätt som det var hörde jag något som flaxade in. Jag tänkte att det var en stor örn eller uggla (jag har en lätt tendens till överdrift). Jag flög upp och tände min läspannlampa;). En stor vårtbitare satt på Elsas säng. Björn!!!, vrålade jag som vanligt då något händer. Jag benämner mig förövrigt som självständig. Björn svor och for upp. Björn vågade inte fånga den gröna vårtbitaren med händerna, så han sprang runt i kallingarna, svärandes, och letade efter något att få ut djuret med. Tillslut åkte den ut. Elsa sov, ovetandes, vidare. Vi la oss åter i sängen. Björn föll i djupsömn. Jag släppte in katten. Det var mörkt, jag tände aldrig min pannlampa. Jag ser att katten leker med något. Jag tänder lampan och ser en halv mus. Björn!!!!, vrålade jag med min vanliga gälla stämma. Björn, flög upp och svor, något mer än första gången. Björn vågade inte ta i den halva musen med händerna. Han letade efter tillhygge. Även denna gång i kallingar. Björn fick ut musen och föll åter i djupsömn. Jag låg vaken.http://www.photohallbert.com

Förövrigt är allt bra. Jag har lite prestationsångest över framtida arbetsliv och utgår ifrån att jag har sparken inom två veckor. Jag är mycket positiv i mitt tänkande;). Jag har också god tro på mig själv! Jag jobbar det! Det är positivt att hitta mönster hos sig själv, som jag brukar säga. Det är då man kan börja utmana sig själv!

Allt går! 


Jag har en fråga: 

Hur skriver man en mening som denna: 


Björn!!!!, vrålade jag med min vanliga gälla stämma.
 

Vart utropstecken i detta fall:)?


Kram på er där ute!

//

Sberg

Gungstol.

När Elsa fyllde 1 år fick hon ett loppisfynd i present. Hon fick en vit gungstol. Elsa älskar sin stol och blir som galen när hon kommer på:). Tusen tack för den fina stolen!


Nu ska vi snart titta på Änglavakt:).


Trevlig kväll!


Godmorgon!

Hej på er! Hoppas att ni har sovit skönt. Solen lyser ute men jag tycker det känns i luften att hösten är på intågande. Undra om vi kommer att möta en vinter så som förra:)? Nu är jag halvkrasslig och förkyld, jag börjar bli bättre men är inte på topp. Björn blev sjuk först sedan har det gått runt till oss allihop. Snor och host! Såg ni några stjärnfall igår? Det var ett "grusregn" där uppe igår. Jag och Björn satt på trappan och spanade rakt upp mot en stjärnklar himmel. Där satt vi tysta, på trappan och snorade:). Jag såg tre stycken stjärnfall så nu har jag lite önskningar att göra. Vad fint det är:)! Visst är det faschinerande?! 
Kramar från mig!

Vad gillar du mina bildäck?

Jag, Björn och Elsa har just varit ute och gått. Jag frågade Björn vad han tyckte om mina bildäck och syftade på mina skor som jag fått av min mamma. De är gjorda av återanvända bildäck.
Menar du dom, frågade Björn mig och tittade på min mage.


?Barn är för härliga!

Nu har jag just pratat med min brorson. Jag låg i sängen och han satt brevid och pladdrade :). Han var väldigt pratglad idag och pratade som aldrig förr. Han berättade att han skulle åka till sin pappas faster i morgon och att hon var ännu gamlare. Hon är sååååååååå gammal sa han, och gick sin väg. Kvar låg jag och log.  
Nu du Trude. Upp till bevis =P.
De är för härliga barn:)!


Godmorgon, godmorgon!

Dajdidajdidajdidaaa!

Sberg uppe före tuppen idag! Det trodde ni inte va? Nu trodde ni allt att Sberg låg i sängen mellan kuddar och täcken och latade sig, att Sberg hade nattmössan på?

-Icke!

:)

Har ni vaknat?!


Härlig joggingtur!

Nu har jag kommit hem efter en sen, men skön joggingrunda. Idag var rundan verkligen en upplevelse och jag fick en riktig moment där jag sprang. Syrsorna spelade, svala vindar smekte mina blossande kinder och jag var lätt. Lätt som en fjäder. Hahaha, vilken poet jag är! Tänk att det kan vara så olika! Ibland får man smaka på tegelsten och ibland fjäder :). Jag är definitivt en kvällsjoggare! Förr tänkte jag alltid om mig själv att jag var en person som inte kunde jogga. Varför skulle inte jag kunna jogga? Tänk på det ni som tror om er själva att ni inte kan det ena eller det andra. Man kan så mycket mer än vad man tror! Det gäller att ge sig själv lite tid och träning, lite hopp och tro. Detta gäller egentligen vad som helst.

You can do it!


Kram till alla fina läsare!Tack fina Stina för fin support=P!

Var är Elsa?

Det var lite väl tyst förut...
:)

Hur äter du din pizza?

Tänk att hur man äter pizza kan säga så mycket...


Björns pizza...


Struktur, en sak i taget, var sak har sin plats osv. Sofias pizza och Noelhand...


Process, många bollar i luften, saker har olika platser beronde på osv. 
Man behöver inte vara lika för att fungera ihop =D!Strategier för dämpad slut-på-semester ångest!

Vi människor är olika bra på förändringar. Det är mycket vanligt att människor har svårt att orientera sig vid förändringar och att det tar ett tag innan man finner sig/hittar sig i nya omständigheter. Därav den berömda semesterångest många känner av. Semesterångest kan infinna sig såväl i semesterstart så som vid avslut.

Är du en av dem som lider över att semestern snart är slut?

Hur hanterar ni denna förändring?

Känner ni ångest, glädje eller ingenting alls inför jobbstart? Vissa startar med att återinföra rutiner tidigare än själva jobbstarten som en strategi för att succesivt komma i vardagsform igen. Övergången från semester till jobb blir mindre påtaglig då. Andra gör ingenting utan bara, likt en kameleont, ändrar färg efter omgivning utan några större svårigheter. Ytterligare andra gör inte så stor skillnad på semester eller jobbtider utan lever på samma sätt, förändringen blir mindre då.  Några släpper på allt av vad vardag kan innebära.


Jag märker när vardagen närmar sig hur jag succesivt för in regler och mål för mig själv att följa. Det känns lite bättre då och en känsla av kontroll infinner sig. När jag utfört mitt uppsatta mål från känner jag mig nöjd och fullt redo att möta vardagen och de krav som den innehåller. 

Ett tips är att succestivt strama åt tyglarna lite och att sätta upp små mål som du fullföljer.


Säg mig, är jag störd? Hahahaha! Jag är inte störd, bara en vanlig människa med olika förändringsstrategier i bakfickan!

Mycket bra, säger jag! 


Säg inte att ni inte har ångest inför jobbstart. Det har ni visst =P.Återigen; Inget sätt är mer värt eller bättre än det andra. Det viktiga är att man gör det som får en att må bäst.// Sberg, full av strategier.


Den mest brukade frasen i Sverige just nu...-Det har varit en underbar semester men det ska bli skönt att komma in i rutiner igen.


Slappar dag!

Idag har vi haft en riktig pyjamasdag. Det är så skönt att bara dra omkring ibland. I kväll tänker jag titta på film och stoppa i mig allt som ätas kan:). Det får bli någon god mat, en massa godis och täcke och kudde i soffan :). Life is good! Ludde och Beata ska sova över här med Noel ikväll och vi har gjort i ordning på övervåningen till dem. Förhoppningsvis håller de sig där uppe, så jag kan breda ut mig ordentligt i soffan.


Ha en myskväll hörrni!

Boule och grillkväll!

Igår hade vi grillkväll här hemma med goda vänner. Det spelades boule, grillades och sällskapades. En mysig kväll.
   


 


  

 
  
Med regnet smattrandes mot parasollet satt vi och spelade sällskapsspel långt inpå småtimmarna:)!
Tack för en trevlig kväll!Nu ska jag ta mig ett långt och skönt bad :).

En ny dag!

I går kväll ställde jag klockan på mobilen igen för att ge morgonmotionen ännu en chans. Jag vaknade 9.30. Inget larm har ringt. Jag får se över min mobil. Det vore inte lyckat om denna incident inträffar när jag ska börja jobba. Jag kommer att vara skräckslagen för att försova mig så jag kommer att ställa att som går att ställa i huset. Usch! Nu sitter jag här i mina springbrallor och funderar på om jag ska ge det hela ett försök. Funderar...


Nä, nu får jag lyfta på rumpan! Vad är det att fundera på? :)


Ha en fin dag!

Idag har

Alex och Amanda gift sig såg jag på aftonbladet.
Grattis hela familjen från mig! Hör ni mig? Grattis! Jag skriker och jag skriker högt...

-GRATTIS-

Jag sörjer fortfarande bloggen...


Myskväll!

Idag fick vi ett spontanbesök av goda vänner! Vi har fikat och spelat spel. 


Mysigt:).Unda camping...

För ett tag sedan åkte jag, Noel och Stina till Unda camping för att plocka snäckor... Vi åkte till campingen och plockade med oss en bit av Unda hem.


    Av snäckorna gjorde vi ljusfat.Joggingtur!

Idag startade jag dagen med motion. Jag bestämde mig igår kväll för att ställa klockan tidigt och börja dagen med jogging. Jag såg framför mig hur jag skulle jogga min runda och hur jag efteråt skulle, alldeles svettig, hälla upp och dricka ett stort glas färskpressad juice för att sedan ställa mig i den belönande, duschen.

Visst låter det som en härlig start?

Klockan ringde i morse och jag snörade på mig mina skor. Jag tror jag orkade 1 kilometer, kanske två, sedan tog det tvärstopp. Jag var helt övertygad om att jag fått hjärtinfarkt och att hjärtat befann sig någonstans i magen. Jag fick ont i magen, blev yr och fick svårt att andas. Jag kan, om möjligt övertolkat min kroppsliga reaktion. I efterhand tänker jag att det kan ha varit, något som i vardagligt tal kallas för, håll. Jag gick resten av rundan. Det var skönt i alla fall. Det blev ingen juice men det blev en kopp kaffe när jag, osvettig men lite varm, kom hem.

Nu sitter jag här och tror att kvällar är bättre för mig att jogga. Att min kropp liksom inte har vaknat på morgonen. Jag ska testa ikväll och se om jag märker skillnad. Sberg nära döden idag :).


Ha en fin dag!


Kompisar!

Elsa hittade två kompisar på campingen...

Mycket bra, säger Elsa!Elsa drar på äventyr...Noel gungar galen Elsa...
Lite shopping... Årstid -fin butik!
Björn hittade en dress. Där går gränsen, sa jag... =P

Vart har vi varit?

Skönt att sova i egen säng.

När vi var på camping så låg vi i campingstuga. Stugan var möblerad med våningsängar. Jag låg underst och hade en säng ovanför. En nyvaken Sberg slog upp sina sömniga ögon och möttes av:


Här hade Anna och Johan vilt sex -15/7.


Hemma från camping.

Nu är vi hemma från camping.
Ett säkert tecken på det är vår låsta toadörr. Dörren har varit låst mycket länge.  


Kärlek!Oj!

:)

Såg ni filmen igår?

RSS 2.0