Vem behöver fiskespö?

Idag när Noel kom hem från skolan gav han mig en present. Noel berättade att jag kunde använda detta fiskeredskap då jag ska fiska. Han förklarade att jag skulle dyka på fiskar med redskapet i högsta hugg. Jag skulle liksom spetta fisken eller få den att fastna i glipan. Mycket bra idé tycker jag och ser framför mig alla fiskar jag kommer att fånga i sommar;)...


Jag ser framför mig alla fiskar jag kommer att fånga;).


Säg karta!

Elsa har fått en film, Dora. Nu sitter Elsa och Elsas mormor och tittar på filmen. Säg karta, säg karta hörs från tvn. Nu skulle man kunna tro att det är Elsa som skriker KARTA!
Nej, nej. Det är mormor(?!).


Busunge!

Efter att ha badat i kräm åkte Elsa i disken.
Kul, säger Elsa;)!


Om att reta sig.

Ibland tror jag att vi alla kan slösa energi på att reta sig på något hos någon. Dumt. Att reta sig på någon är rätt pointless ändå åker man dit ibland. Förmodligen säger det mer om en själv än den andre. Man kan ställa sig frågan: Vad är det i mig denne person väcker som retar mig så? 

Har ni speciella drag som ni har svårt för hos andra? Är det alltid liknade drag ni stör er på men olika människor som uppbär dem? Hittar ni något mönster i era störningar? Hur hanterar ni era retningar:)? Sberg funderar -och vill att ni gör det också:).


Så händer det.

Klockan 06.30 drog jag på mig mina gummistövlar. Ok, regn välkommen ner tänkte jag när jag fullt utrustad, gick ut. Hela dagen har jag vandrat runt i mina röda gummistövlar. Över gräs, över grus, asfalt och betong har jag vandrat runt i röd klumpig stövel av gummi. Inte en droppe regn eller en ynka liten vattenpöl har synts till under hela dagen. En ytterst ovanlig företeelse i Sverige för övrigt. Det har blåst hårda vindar. Det har varit kallt, fuktigt och regnet har hängt i luften. Men bara hängt. Sexton timmar senare i röd stövel, gav jag upp tanken på regn. 

Så händer det!
Äntligen regn!


Uppladdning pågår.

Nu sitter jag och Noel och laddar inför klassfotbollen. Uppladningen består av gröt på havre.


Havregrynsgröt.Dagens väder är typiskt för det svenska klimatet så mamman har investerat i ett par nya sommarskor.Gummistövlar.


Resesugen!

Här sitter jag och läser om olika resmål. Jag är så sugen på att ta en tripp söder ut. Jag sitter här och drömmer mig bort. Just nu är jag i Frankrike... Snart ska jag avsluta mitt resande och titta på EatPrayLove. Jag har varit trött och lite låg idag så det ska bli skönt att titta på en film nu. Hoppas att jag blir berörd!

Godisskålen är framme och cola står i glaset.
Au revoir!


//


Sofia

En underbar dag!

Jag har haft en underbar dag på skogsrospa. Jag har badat ute i härlig skogsmiljö och badat inne. Jag har blivit serverad fina frukter på fruktfat. Jag har fått mina första behandligar, god mat och träffat härliga människor. Nu är jag len och mjuk över hela kroppen. Jag känner mig som ny. Rosig och dåsig sitter jag här bakom tangenterna.
Nu ska Noel få sig en behandlig, en massage a la saltskrubb energy;)! Fina upplevelser ska föras vidare.

Har du vaknat?

Godmorgon!

Hoppas du har sovit skönt. Jag gick just upp och kaffebryggaren jobbar på för fullt. Idag ska jag åka på spa. Jag har aldrig varit förut och det ska bli spännade och se vad jag tycker om det.

Nu, kaffe!

Ha en fin dag fina ni:)!

Är det här bara socker?

Här sitter jag och äter frukost i tron att dessa kripiga flingor är super nyttiga. Min smak säger att de är lite väl söta för att vara nyttiga. Jag är urdålig på att tyda innehållsdeklarationer. Okunskap kan vara skönt ibland;). 

Vad säger ni?

-Hälsokost eller en ren hälsofara.


               
          

Åker dessa ner i Sverkers soptunna eller inte? Det är frågan.

     

Här sitter

Här sitter vi och surfar.  
I dag har jag sprungit runt med min kökskalender i väskan igen;). Jag har svårigheter med att föra över diverse tider från vår familjekalender till min lite mer mobila. Det funkar det också! Någon som har något bra struktureringstips på mitt problem;)?
Ge mig nu lite smarta tips tack:)!

Nästan där...


Jag befinner mig i...

SkövdeVar är du?

Hoppas ni har en fin dag:)!

Premiär.

Regnet öser ner ute, ljusen är tända och årets första rabarberpaj (jag hoppas nu att det är rabarber och inte fejkrabarber) står i ugnen. Havregrynen var slut så jag slängde på yoghurtmussli istället. Lite kreativ får man väl ändå vara;).


Ha en fin kväll!


Nu sticker jag

Nu sticker jag ut och joggar. Hänger ni med? I dag har jag verkligen ingen lust men så vet jag hur skönt det känns efteråt.

Ett, två och tre...

Nu kör vi:)!

Märkt.

Om er partner sedan flera år tillbaka hade ritat eller skrivit något i er hand. Vad hade ni gissat att han/hon hade ritat, eller skrivit, då? Något fint ord, ett hjärta... Vad hade ni gissat?


Jag har blivit målad på handen idag.My favourite!

I natt har jag sovit så skönt! Jag somnade i soffan som sig brukar på helgen. Finns det något skönare:)? I går kväll gick jag ut och plockade liljekonvaljer. Det är verkligen lyxigt att ha dem i trädgården. Som ni kanske vet har jag lite av en ormfobi. Vi har inga ormar här men jag var ändå på helspänn när jag plockade. Björn som känner till detta smög på mig och gjorde några zzzzzzz-läten. Att jag inte dog! Jag flög upp ur dikeskanten där jag satt och plockade. Jag flög upp och kutade iväg. Björn skrattade hysteriskt. Jag blev inte nådigt förbannad;)!

Nu har jag en av mina favoritblommor här inne.

Det doftar ljuvligt:)!
Beväpnad!

I går var vår grabb i väg på skolresa. När han kom hem hade han tillverkat olika saker. Jag fick en jättefin blå skinpåse och ett spjut. Jag funderade på vad jag kunde lägga i min blå påse. Noel sa att jag kunde bära flintasten där i, vilket jag nu gör. 


Det kan hända att folk misstar mig för att vara en stenålderskvinna. Eller kankse en homo habilis?Tillgänglighetsarbete...

Jag sitter och läser om tillgänglighetsarbete. Mycket intressant och tänkvärt. Det finns mycket att jobba på vad det gäller tillgänglighet.

Är vårt samhälle tillgängligt för alla? Upplever du att samhället är tillgängligt för dig?


Berätta:)!

Sberg trött!

Har ni tänkt någon gång på hur mycket det är man inte vet eller kan om olika saker eller i olika frågor. Det finns ju inga gränser! Vart ska man börja?! Jag skulle vilja ha en smart och insatt jäkel på min axel dagarna i ända;). Sugen att sitta på min axel?


Godnatt!

Sovit gott?

Då var Måndagen och en ny vecka här. Jag har några nya saker jag ska göra i veckan och det ska bli skoj att komma ut på lite nya marker. Just nu håller vi på att boka vår sommarsemetster till Spanien. Vad har ni för planer i sommar?


Lillefot

Ha en fin dag!


//


Sofia

Löprunda!

Nu har jag varit iväg på ännu en joggingtur. Jag är så glad för att jag har kommit igång igen. Det var friskt ute och stegen gick inte fullt så tungt eller trögt som de kan göra. Jag är tacksam och glad över att jag får ihop det rent praktiskt. Jag kan tänka mig att det är många som inte riktigt får ihop det med hus, hem, jobb och barn osv. Nu ska vi äta kebabtallrik. Här ska moffas och ätas!  


Snart stundar en ny vecka. Ny vecka, nya tag.


//


Sofia

Kär-Lek!
-Prata pappa, säger Elsa och trycker på en inspelningsbar telefon.

Goddag vänner!

Sol och regn avlöser varandra där ute precis som det brukar en riktig svensk sommar. Det känns som om midsommar ligger i luften mest pågrund av regnet. Vi drar omkring här hemma allihop. Idag får det bli storstäd här men först ska vi åka på födelsedagståg. Inte mindre än fyra jubilanter har vi att gratulera.

Hurra, Hurra, hurra:)!Madde, har du sett?
Tack:)!

Jag har missat ett helt land.

Vi sitter här och tittar på eurovision. Nu håller röstningen på. Nyss röstade San Marino. San Marino... Aldrig förr har jag hört att det finns ett land som heter San Marino. Björn tittade på mig när jag sa det precis som om jag vore en idiot. Det är jag inte. Det måste ha blivit nått fel showen. Allvarligt, finns det ett land som heter San Marino? Jag som hade en 4 i geografi. Tord, tänk om du visste. 

Aldrig att det finns ett land som heter San Marino!

Hell no!

So far -Eurovision Song Contest

Som det ser ut hittils i eurovision Song Contest så hejar jag på finländaren med äpplet, den finländske äpplebonden. Jag röstar också på tysklands lena. Finländaren verkade så lugn och fin där han stod och sjöng om det lilla äpplet. Lena har något spännade och extra över sig tycker jag. Jag blir fångad, nyfiken och vill ha mer. Låten var bra om än lite slow.

Azerbaijan: En fin låt tycker jag. En fin kärlekssång. No more, no less. 

Slovenien: ja, jo, kanske.

Island: ja, jag ser hur jag smådansar här till den. Mysig, glad och uppiggande! Lite jazzig sådär.

Spanien: Nej! Jag blir nervös av dansarna som sprattlar där ibak. De rycker alldeles för mycket och intensivt. Låten är jobbig. Det blir inget med den.

Ukraina: lidelse, smärta och död. Nej. Eller vänta... Nja. Jag lyssnar igen... Det får bli nja.

Serbien: Kul tuggummilåt. Jag tänker hubbabubba. Färgglad. Ingen vinnare men ja, färgglad. Förresten, jag tänker inte på hubbabubba. Jag tänker på min gamla badräkt jag och min syster hade när vi var små. Gul och rosa randig. Brrrrr. Nä, det går inte.

Giorgien: Lite lik tysklands Lena på tonen men håller inte hennes nivå. Nä, säger jag. Jag säger också ORKA.


Vad tycker ni?


Jag säger Finländsk äpplebonde, Tysk Lena, Island eller Azerbajjjjan.

Björn säger Tyskland, Irland och Serbien.


Sberg modellar.

Nu har jag nog fått spelet...

Hahhaha!

Här kommer jag igen!Ok, jag får jobba lite på min collageteknik...

Nu sticker jag!

Jogga eller inte.


Min tillgjorda fotopose.


Jaha, ska jag jogga eller inte jogga? Det är den stora frågan det. 


Barnkalas?
Ser ni några barn här:)?Vänta...Här sitter två framför lady Gaga.

Presentförpackning.

Nu ska vi iväg på kalas. Ett sätt att förpacka, och leverera, present på kan vara att peta ner den i en ballong. Med ballongen kommer en nål. Smart eller vad =P. Allt går att peta ner. Det kan hända att man får bruka lite våld.
Nu brukar man kanske inte ge bort pengar i prensent, ibland händer det och då man göra det hela lite roligare.


Nu var jag bra fyndig va;)?!

Murgröna.

Nu har jag slängt ut det gamla påskriset. Jag har ersatt med nya och frodiga murgönor. Hoppas nu att de ska hålla sig lika frodiga!


MorgonmysSedan blev det bråk.


Sberg modellar...

Får man inte modella någonstans då kan man modella på sin blogg ;). Jag går här hemma och släpar runt fortfarande. Jag har gjort det hela dagen. Jag släpar runt i mina slitna jeans jag inhandlade i Lund.

Ok, här kommer jag.
Fotograf: Björn


Jag funderar på om jag ska kapa av håret på någotsätt. Snagga på ena sidan? Nu hänger det råttfärgade håret i en halvdöd och le tofs där bak. Finns det ingen frisör här ute? Jag måste allvarligt börja vårda mig lite. Bakom mig ser ni de väggfasta bänkar vi byggde i vår veranda. Ser ni att en filt hänger ut från bänken på den ena bilden? Det är en superbra förvaringsplats och ett tips till er som behöver förvaring. Ni anar inte hur mycket bråte som ligger där i. Alla mina filtar och mycket annat ligger nerknökat.

Godmorgon!

Godmorgon alla!

Hur har ni det denna Fredag? Jag och Elsa är lediga. Vi går i pyjamaskläder och bara tar det lugnt.
Skönt!


Godmorgon Nisse!


När man ändå diskar kan man passa på säger Elsa, och tvättar håret.


Skön morgon!

Jag och Elsa tog morgonkaffet ute i solen. Vi satte oss vid röd-och-mycket-överfull-bod.Elsa valde andra skor idag.När vi satt i solen och avnjöt kaffet fick vi besök. Först kom...Hej, sa vi där vi satt vid röd-och-mycket-överfull-bod.
Efter hälsningen kom...
Hej, sa vi där vi satt vid röd-och-mycket-överfull-bod. Sedan åkte jag och Madde till skogen och gick.


En fin morgon!


Oväder!

Nu vankas det oväder här. Hur ska det gå för mirakelmalin uppe i luften;/?! Det är det där speciella skenet ute nu, som bara blir när det åskar. Det gröna är lite mer grönt än vanligt. Jag sitter inne och kurar. Mysigt! Nu fattas bara en riktig feelgood film och en massa godis=).


Sopplunch!

En lika härlig dag som igår! Idag har mirakelmalin varit här på sopplunch. Stor trosan har bytts till en mindre. Ingen vacker syn men det är skitsamma när man bor på landet. Här kan man dra runt lite halvt naken sådär. Skulle någon komma förbi så är det på egen risk;)!


Åh, vad jag njuter dessa dagar!

El día

Jag vaknade upp av att någon brottlade utanför. Jag spetsade mina öron och hörde någon som sjöng. Jag gick lite förvånat ut och såg Björn där ute med en konstig tub på ryggen. Vad gör du? frågade jag. Björn var för upptagen för att svara. Men sjöng, det gjorde han. Han sjöng:

Kommissarie Gadget, ho ho. Bra Gadget bra! Kommissarie Gadget, ho ho.Mamman tyckte hon var rolig och hade vattenkrig. Det uppskattades inte.

Poolbad


Poolen var något lite svår att simma i.


Elsa har numer glömt sin päls. Kommer ni ihåg pälsen?

Nu är det Noels skor som gäller.

En fin liten anka i grannens damm. Jag tänkte för en stund att jag skulle ta den där lille ankan och stoppa ner den i min damm men jag gjorde det inte =P. Det skulle vara mysigt med en anka. Det var en helt blank damm den badade i idag.


Det har varit en riktig sommardag! Ikväll var jag ute och joggade och det var helt underbart skönt.

Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som jag!

//

Sofia


Konstpromenad!

Idag åkte vi en sväng. Vi hamnade i en bit bort och där fanns en konstrunda att gå. Vi gick och vi gick vilse. Det var en tipspromenad också men vi fick slänga våra lappar eftersom vi gått helt fel tur.Här är min favorit utan konstverken;)


På hemvägen åkte vi bakom Jr och Sue Ellen.Här där jag bor


går alla i september frisyr, säger min syster. Ni vet hon September som sjunger. Min syster säger också att folk borde våga bryta sig loss! Hon säger vidare att det är snyggt men tråkigt när alla är samma i håret. Min syster ligger i badet nu och har spa. Hon tycker att jag stör när jag ringer. Jag ringer ändå=P.


Om att vilja lite mer (eller inte).

Kan ni känna att det finns någon sorts skam i att vilja ha ut mer av livet, en sorts skam över att inte vara nöjd?

Ämnet är applicerbart på många områden men låt oss dra detta till yrkeskarriären.  


Ibland kan jag känna att jag vill lite mer än det jag gör idag. Jag vill jobba mer, jag vill utvecklas mer, jag vill tjäna mer pengar, jag vill... Samtidigt så skäms jag över detta, just därför att jag borde vara nöjd.

Kan ni känna igen er?


OBS!
Jag säger inte att jag inte trivs på mitt jobb. Det är en ynnest att få göra det jag gör! Jag säger bara att jag vill mer.


Kan det vara tvärtom?


Du trivs med det du gör och är fullt nöjd. Känner du ändå att du förväntas att inte vara nöjd? Att du skäms över att du inte vill mer, att du inte vill göra större, tjäna mer pengar eller vad det nu kan vara...

Jag hoppas att ni förstår mig rätt. Inlägget är rörigt och med risk att misstolkas.


Det hade varit roligt att ta del av era tankar:)!

What the hells...

Nu har jag en grabb här. En frågvis man. Han är en meter hög och pratar mycket. Hans namn börjar på H och slutar på y. Jag hörde att han mumlade något och fick frågan:

Vad betyder what the hells?


Sketunge =P

Företagsidé!

Idag har jag kläckt en ny företagsidé. Är det något jag är så är det en idéspruta. På gott och ont. Frågan är vad man gör med sina idéer. Ja, det finns mycket man kan göra om vill och om man hör till den driftiga skaran. Förresten så är väl alla driftiga på något sätt och i sitt rätta vatten. Utmaningen ligger i att hitta det. Har ni hittat ert rätta vatten? Jag har hittat bitar av mitt hav men ännu har jag inte nått ända fram och det är tur det. Hade allt varit klappat och klart hade man inte haft något spännande framför sig. Tjusningen ligger i sökandet tycker jag! Nu ska jag inte starta något företag men jag tycker att det är roligt att ha visioner.

Fynd!

I dag var jag på vår lokala loppis och kikade runt. Här är mina fynd! 50 kronor var priset för denna fina kanna och skål. Det behöver verkligen inte kosta mycket pengar!


Inte-träffa-en-takt-rätt-dansen.

Under flera års tid har jag kört en dans för Björn: "Inte-träffa-en-takt-rätt-dansen. Man försöker av hela sin kraft att inte träffa en takt rätt. Man får inte, under några som helst omständigheter, komma i takt! Jag tycker att det är jättekul! Jag dansar och håller på här och rycker. Problemet är nu att jag misstänker att jag kommer att få det väldigt svårt när jag beger mig ut i djungeln. Kanske blir jag tagen och arresterad för drogpåverkan alternativt omhändertagen misstänkt för odefinierbart anfall. Usch, jag måste sluta med det här. 


Efter jobbet drog jag på mig min blå mysbralla. Jag satte på musik och drog i gång.


Björn kallar mig störd. Själv hade jag nog valt lite andra ord.//


Sofia 32 år.


Ordlista...

Med några kids omkring mig har jag nu glädjen att förmedla en ordlista.
 

Bry: a) Jag bryr mig inte. b) Bry dig inte. c) Vem bryr sig?!

K: Ok (brukas sällan vid hushållsgöromål).

Ofta: Säkert (med ironiskt innehåll).
Testa gärna hållbarheten i ordlistan genom att ställa frågor/påståenden som nedan:


Hur var det i skolan? -Bry.

Får jag diska din tallrik? - K

Plocka i ordning på ditt rum. -OftaIbland är ungdomen eller barnet kreativt och adderar ord till meningar:


K Bry: Ok, vem bryr sig?!

Testa gärna hållbarheten i meningen genom påståendet nedan:


Nu är det stökigt här! -K bry?!Fyll gärna på listan:)!
Ännu en dag i mänsklighetens tjänst!

God morgon!

Nu sitter jag här med både ögonbryn och läppstift. Det trodde ni inte va;)? Jag har hela tjugo minuter på mig innan jag börjar jobbet. Jag funderar på om jag ska gå idag. Jag har inte bestämt mig.
När jag kommer till jobbet brukar jag hälsa på en kollega.

-Godmorgon, säger jag, varpå min kollega svarar:

-Ännu en dag i mänsklighetens tjänst.

Jag gillar frasen.


Idag har jag tänkt att göra vår hälsningsritual lite omvänd, jag tänker mig ett litet rollbyte så att säga. Jag ska inte säga godmorgon. Jag ska säga:

-Ännu en dag i mänsklighetenstjänst.


=P

Ha en bra dag:)!//Sofia the Sberg!

Tillbaka!

Hängde ni på eller sprang jag själv?


Det var lika skönt i skogen idag! Tänk att man kan vara så sjukt trött innan ett pass men pigg efter. Jag känner mig som ny eller kanske nygammal:). Nu ska jag slänga mig i duchen sedan ska vi köra hem Noels kus Ludde. Elsa sover och har blivit lite febrig. Hoppas att hon inte blir sjuk utan att det ger med sig. Björn har inte skördat än.


Ha en fin kväll!

Kanske en joggingtur.

Nu sitter jag här framför datorn, fullt ombytt till löparkläder. Jag känner mig lite sportigare om jag surfar i sportkläder. Jag tror liksom att jag motionerar fast att jag egentligen bara sitter still. Det är ett bra tips från mig till er. Nä, i sanningens namn så är jag påväg ut men orkar bara inte lyfta på baken. Ett, två och... Nä, jag sitter kvar.

Är det någon som lyfter med mig? Om en timma står vi i duschen alldeles blossiga om kinderna...

Ett, två och SPRING!

Titta!Hoppas nu att Björn ska bli glad när han tittar efter dagens skörd.


Ordböjelse problem.

Nu står jag här och stretchar och håller på. Jag uttryckte till Björn under stretchningen:Nu tror jag att jag är värsta fitta!Va, vad sa du frågade Björn?!Vad jag ville säga var engelskans fit.
Så fel det kan bli.


Löprunda!

Jag började morgonen med en runda i skogen. Vad jag älskar skogen! Så fridfullt... Konditionen är inte den bästa men jag från ta det från här. Nu känner jag mig fräsch och pigg. Det snöade på mig där ute i skogen. Jag trodde jag hade fått någon form av "dålig-konditions-synvilla" eller syrebrist. Det hade jag inte.

Ha en fin dag alla!

Teatime!

Då var det dax igen. Nu startar vi teproceduren.


Bi lu chunMer blad idag =P


Lilla ikeatipset

Nu har jag just gjort en tonfisksallad. Nej, jag har inte gjort en jag har gjort storgryta. (Nu ska mina kollegor få se på lunchlåda =P! Jag är kass på lunchlåda!). Till min förbannelse glömde jag citron. Det får gå ändå! Jo, skålen jag har lagt salladen i kommer från ikea. Jag tycker den är fin och den kan användas till mycket. Kanske kan det var fint att fylla den med vatten med någon blomma i eller kanske bara fylla med sand och blockljus, kanske en massa godis, kanske ett glas fyllt av massa cola... Tycker du om skålar och glas så är detta ikeatipset från mig.

Malin, undrar du varför jag ringde så skulle jag höra om du ville ha sallad? Vill du så kom!Min julskinka har rymt...

Min julskinka har rymt och släkten kommer om en timma... Ja, så lyder en sång som vi alla känner igen. Själv sjunger jag:


Mitt ögonbryn har rymt!
Sätt nu inte kaffet i halsen =P


Livet leker med, eller utan ögonbryn.


Puss!


//


Sberg ögonbrynslös.

Teupdate

Nu har mina blad åkt ner. Jag dricker och det smakar utsökt. Björns blad har inte åkt ner. Han försöker peta ner dem.


Bobbyte!

Nu dricker vi te i sann Bobbyanda! Först är tebladen på botten. Sedan åker de upp, sedan ner igen. Mycket åkande upp och ner men så ska det vara. Visst var de så bobby? Nu sitter vi här och väntar på att tebladen ska åka ner men de åker liksom inte ner. De flyter. Vi ger det en chans till här och väntar lite till.

I väntan på nerfall...


Bi lu chun = Bobbyte.

Snabbvisit LundDet var ett soligt Lund vi besökte. Uteserveringarna var fyllda av studenter och examensyra låg i luften. I gassande sol tog vi plats på en av serveringarna. Underbart!

Lund en vacker stad med en massa studenter, kullerstensgator och torg.

Tummen upp!

Ett fingrande till

Min medresenär vid namn Björn har en tendens att fingra på radion. Hela tiden ska det bytas kanal. Just som jag har kommit in i ett program så fingras det och byts. Ett fingrande till och den där förbannade radion åker ut.

Barnen i bak bråkar. Det gapas och skriks i ett. Ett pipande till och jag blir galen.


-En lugn och skön tur genom ett grönskande Sverige;).


Nu är vi i Lerum.


//


Sofia, med en och annan ryckande nerv utanpå :).

Just nu

Just nu sitter jag i bilen. Jag åker genom Halmstad och har just varit i Tylesand. Snart kommer det vara överbefolkat här.I Halmstad hamnade jag mitt i ett raggarstråk... Ett tag trodde jag nästan att jag var i Ängelholm.
RSS 2.0