Urladdning.

Med andan i halsen drog jag i väg på indoor. Alltid lika stressad och i sista stund. Att jag aldrig lär mig.
Alltså, vilken känsla det är att vara helt utpumpad i kroppen. I slutet av passet släcker de ner och att bara köra med stängda ögon, i takt med musiken, är underbart. 
 
Reborn.
 
 
 

Kalkonmiddag


 
Vi har varit iväg på en lång, skön och avslappnad kalkonmiddag, en härlig avrundning på helgen och jäklar vad gott det var! Nästa gång är det vår tur, Björn röstade för roadkill... Jag tar tacksamt emot tips på goda söndagsmiddagar om du har några. 
 
Idag skulle E flytta hemifrån. Anledningen till flytten var att jag råkade svära. Jag får bättra på mitt ordföråd. 
 
 
Tack för en skön söndag!
 

Funderar.

 
I dag har jag funderat på träning.
 
 
Jag gick upp 8.00 och ungefär exakt då, började mina funderingar på träning.
Klockan är nu 14.52 och jag funderar fortfarande.
Jag har funderat på träning i 412 minuter och utfört 0 minuters faktisk träning. 
 
 
 
(Jag kan ha sagt nått om att fundera mindre senast och nått mer om att bara göra, men jag är inte helt säker).  
 
 
 
 
 
 

Indoor.

Jag har precis kommit hem efter ett svettigt pass på gymmet. Idag fick jag bokstavligen dra mig dit men väl över tröskeln var det hur uppfriskande som helst. Till er som vill och funderar på att sticka iväg och träna, fundera inte så mycket, kör bara.
 
Kör så det ryker!

Hos Susanne och Co.

 
-Oj, vad det harmoniserar fint sa jag och tog en blid.
 
 
Tack för en härlig kväll!
 
Igår hade vi en skön och alldeles lagom kväll hemma hos ett par vänner. 
Jag blev inspirerad av att komma in i deras hem, varenda liten vrå hade en viss känsla över sig. Allt bara talade för sig själv. Där väl märkligt hur vissa bara rör vid något och ändå blir det så bra att en hel symfoni spelas upp inom en. 
 
Skön Söndag!
 
 

Vår.

 
Idag har jag dragit omkring här hemma med vårkänslor. Härligt att vi går mot ljusare tider och att vi har våren framför oss. Jag och Elsa drog till blomsteraffären förut och frossade i vårlökar, det fanns krokusar, tulpaner och pärlhyacinter.
 
 
 
 
-Våååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååår!
 

 

Åh, nej!

-Åh, nej! Titta mamma...
 
 
Krokodilen äter på ett rådjur.
 
 Värd i garderob.

Nu ska jag åka till ett uppdrag om att vara garderobsvärd i Vara konterthus. Det kommer att bli katastrof.
Människor kommer att vara helt ursinniga på att de inte får sin inlämnade jacka tillbaka eller över att de får fel jacka i retur. Jag ser framför mig hur jag kommer att vara hatad och helt intrasslad i jackor. Jag har också en känsla av att jag kommer att stängas ute och förbjudas besöka konserthuset i framtiden.

In truble...
 

Önska mig lycka till!
 
//
 
Sberg -garderobiär!

Jag flyktar -eller prokrastinerar.

Aldrig förr har det varit så rent hemma som det är nu. Jag har sorterat bokhylla, jag har sorterat och rensat i alla köklådor innehållande det mesta av allt (-och lite till). Det säger en del. Det är rent som aldrig förr omkring mig och nu, nu när jag satte mig ner för att verkligen ta tag i det där obestigbara, slank jag in här, på bloggen. Det finns ett begrepp för det här: prokrastinering. 
 
 
Suck!
 
 
//
 
En prokrastinerande. 
 
 
 
 
 

Fika hos gammelElsa

Idag har vi varit på besök hos gammelElsa och gammelBertil. Vi fikade på smörgåstårta, glass och kakor. Dagens kaffeprat bestod om svunna tider, hur handeln och marknaden förändrats idag mot förr. Vi kom in på internet, Iphones och smarta telefoner, en inte alldeles lätt värld att förklara för gamlingar. För att demonstrera hur mycket man kan göra med sin telefon bad jag dem båda önska en artist eller låt. En önskan om Harry Brandelius kom upp. Jag sökte upp Harry i min telefon och spelade upp en låt. Vi fikade, pratade och lyssnade på Harry. De båda kunde inte förstå hur det var möjligt, hur så mycket olika saker kunde rymmas i en telefon.
 
 
 
LillElsa hittade vad man skulle kunna tro vara en magrullare hos gammelElsa.
 
 
Magrullaren var en kaffemal. 
 
 
 

7 km

Regnet piskade mot pannan och vinden tog i men jäklar vad skönt det var! Nu ska jag käka och slänga mig i badet. 


Ha en go kväll! 


Turbulent tolvslag.

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År! 
 
 
Vid tolvslaget samlades familjen runt en thaiballong. Stämningen var på topp och runt omkring avfyrades raketer. Ballongen var Noels, han fick den i julklapp. Elsa var upprörd (knäckt) över att hon inte hade egen att skicka upp i luften. Vi bestämde att Elsa skulle få bära Noels ballong ut innan den tändes på. Ok, lugnt i lägret, ett tag. Vi gick ut, Elsa bar ballongen, som avtalat. Elsa ramlade. Nu blev Noel upprörd (knäckt) över att det förmodligen gått hål på ballongen. Det gick inte hål. Ok, lugnt i lägret, ett tag. Björn skulle tända men det blåste för mycket för att det skulle ta sig, alla började diskutera hur en tändning skulle gå till. Vi gick in i röd-gammal-bod för att komma undan vinden. Ballongen fattade eld. Mamman i familjen (jag) kom på att vi skulle skicka års 2013 bekymmer med ballongen upp till barnens morfar. Allt var frid och fröjd. Alla la sina bekymmer på ballongen och såg dem segla upp i himlen i väg till morfar. Nu fick mamman lite ågren. Inte kan man skicka upp sina bekymmer till sin döde far och morfar, det är väl inte särskilt snällt?! Kom ner ballongen, vi gör om det, tänkte mamman med ett tryck över bröstet. Fan! Ballogen fylld av bekymmer seglade vidare upp mot mammans far, barnens morfar. Ballongen seglade högre och högre och blev utom synhåll. Nu blev Elsa ursinning på morfar, som hon uppfattade det, tagit hennes ballong. Opps, tänkte mamman och kände att morfar nog fått en del oförtjänt i kväll. Frustration och ilska kom från olika håll kompanjerat av en färgsprakande nyårshimmel. 
 

RSS 2.0