Podcast

Kära vänner! 

Stunden är kommen, Sberg kommer att starta en podcast. Det kommer att bli en succé! Podden kommer att handla om livet och om mänsklig samvaro. Det kommer att bli hur bra som helst och visst kommer ni att lyssna? 

-Va?! Va?! Va?!

(Jag sitter vid frukostbordet och tränar på inledande repliker. En hel familj skrattar åt mig...).

//

Sberg, the podcaster. 

Snart.

Snart befinner jag mig i Spanien igen. Jag längtar nu, det gör jag varje år vid den här tiden. Tanken på tidiga joggingturer längs stranden får mig att spritta inombords. Det ska bli så skönt. Tänk er att vakna tidigt med vetskapen om att du har en hel solig dag framför dig. Du ger dig ut och joggar längs stranden och du ser solen långsamt stiga upp ur havet. Din runda börjar sval men du känner hur värmen stiger efter varje steg du tar. Solen steker på ryggen. Du avslutar med en lång och skönt stretch på stranden. Det är du och det är havet. 
 
Snart!
 
 Det här med att starta eget.

Jag har alltid haft en dröm om att starta ett eget företag. Det kan hända att jag har en något förskönad bild av vad det här innebär. Idéerna har varit många genom åren kring vad företaget ska syssla med. Jobbet ska vara obundet från platsen, det ska vara kreativt och skapande. Jag och en vän till mig brukar skoja och spexa kring olika affärsidéer. Ibland ska vi skriva böcker. Det skulle vi idag. 

Jag vet inte men skulle du läsa en bok som heter: -Boken om skinnflöjten?
Yoga

I kväll gick jag på ännu ett yogapass. Skönt att stilla sträcka ut kroppen, stretcha och fokusera på andningen. Jag behöver det, andas. Jag kommer på mig själv lite då och då vara i ett fulländat andningsstillestånd. Det var skönt, nu känner jag mig lugn, behaglig och tillfreds. 

Puss, kram och godnatt! 

En-flytta-utomlands-dag.

Idag har jag haft en flytta-utomlands-dag. De kommer ibland, lite då och då. Ibland drömmer jag om att vi, hela familjen åker och spenderar en tid, kanske ett år, utomlands för att sedan komma tillbaka igen. Det är något som jag skulle vilja göra. Tänk er att ta en paus från ens vanliga tillvaro för att under en period uppleva en ny kultur, ett nytt sätt att leva, nya människor, nya miljöer etc. Jag imponeras så av människor som gör sånt här, går utanför ramarna. För somliga finns inga hinder, bara möjligheter! 

Helgen!Det har varit en helg av trädgård, sköna, lugna joggingturer i skogen, sol, grill, kalas, musik...
Idag har jag gjort en ansökan till något... -hemlis!
 
 

Morgonyoga.

Klockan är 6.00 och jag ska snart, för första gången iväg på morgonyoga, spännande! Jag hoppas att det blir en skön upplevelse och start på dagen! 

Ha en fin dag alla! 

Yoga

Ikväll har jag varit iväg på yoga, nu känner jag mig sådär lugn och avslappnad som man gör efter ett pass. Det är skönt att vara tillsammans med andra men ändå ensam. Att helt och hållet helt fokusera på sig själv och sin andning men ändå med andra runt omkring. Att blunda, andas och sträcka ut, att känna hur ryggen och hela kroppen sträcks ut och blir längre, det är skönt. 

Ha en skön kväll! 

Nu ska vi se då....

Jaha, nu ska vi se om det guppar i språnget.....  Tävlaren innan hade ett riktigt schvung.


Hehehehehehehehehe! 

Tittar tv och jämför paket..... Ett jobb obundet från platsen.

Ibland tänker jag att jag hade velat ha ett jobb som inte är bundet till platsen. Tänk vad bra att ha sin försörningskälla med sig vart man än befinner sig i världen. Att kunna resa men ändå ha jobbet med sig. Jag har en bekant som utifrån hennes önskan om att vara obunden startade ett företag som gjorde henne obunden. Det var inte helt lätt och innebar mycket jobb men hon gjorde det. Vilken inspiration tycker jag. Allt är möjligt om man verkligen vill och om man är redo att jobba hårt! 

Tanttecken.

Jag sitter med mitt morgonkaffe och funderar på om jag har trädit in i, eller kanske tillochmed passerat tantstrecket. Jag vaknar oerhört tidigt varje morgon, jag är uppe långt innan tuppen. Det gör mig inget, det är skönt men visst är det ett tecken? När resterande del av familjen vaknar har jag redan avverkat ett dagsverk och behöver en siesta. Ett ytterligare tanttecken bekräftades på min Stockholmsresa senast. Jag kunde varenda blomsort vi stötte på. Blommorna hade inte slagit ut, jag tog dem på bladen. Jag frågar mig när det blev såhär?
 
Ha en skön söndag! 
 

 
 

Sommarfötter


Gräsklipp, pissetofflor och skön musik i lurarna..... Det är grejjer det! Sommarfötterna är här. Igår kväll slängde jag upp de båda fötterna på bordet och det utbröt paniiiiiiiiiiiiiiiiiiik i lägret.....

Det har varit en hemmadag. Elsa har haft kompis och två granar har tagits ner. 

Helgen!

 
En skön helg som inleddes med Afterwork på Esti. Resterande del av helgen har tillbringats i trädgården med grill, gräsklipp och odling. Vad hade jag gjort utan trädgård? Skitigare än såhär har jag nog inte varit. Det blir stora grovtvätten i badet sen. Idag fyllde jag en stor pallkrage. I den finns nu zucchini, sallad, rädisor och morötter. Hoppas nu att det tar sig! Sen innan har jag grönkål, persilja, babyspenat och lök. 
 
Babyspenat.
 
 Zucchini.
 
Ha det gott! 
 

I gräset

De andra sover. Jag ligger på en dyna i gräset med full sol och en massa fågelkvitter (och the stolen show på) underbart -stanna tiden!
MaffiafestDagen har spenderats i liggläge. Igår var vi på en italiensk fest med maffiatema. Det var en toppenfest med god mat, härliga människor och mycket vin... 

Ett stort tack Cecilia! 

RSS 2.0