Sbergs sjuka humor!

När jag och Björn har renoverat färdigt och åker hem från huset åker vi ofta i var sina bilar hem till lägenheten där vi bor. Björn brukar köra efter mig. Var gång leker jag tvärtom leken, när vi ska svänga vänster blinkar jag höger. Jag vet inte om Björn tycker att detta är roligt nu efter hundra gånger, men det gör jag! Oj vad jag skrattar! Idag uttökade jag leken där jag körde in på lite konstiga kvarter eftersom Björn visste att jag skulle hem så fattade han att jag fjantade mig. Björn var inte sämre han så han åkte också in på en gata och gömde sig för mig. Eftersom jag känner Björn visste jag att han skulle göra det. Jag och Noel åkte och letade efter honom och fann gömstället snart. Nu skrattade jag ännu mer. Björn gjorde nog inte det men han visste med säkerhet att jag skrattade så jag kissade på mig. Väl ute från diverse kvarter på vår vanliga gata svände jag in på en fotbollsplan. Jag gasade upp bilen och drog i handbromsen. Bilen sladdade inte det minsta. Björn körde efter och fick några sladdar. Vilken humor va? Ja, min kväll är i alla fall gjord! Usch vilken dålig humor jag har...

    

Mammaroll

När jag ändå är i farten, och då de andra sover fortfarande, kan jag väl knöka in ett inlägg till =)


Jag sitter här och tänker på när vi fick Noel. Det var en underbar tid men det var också mycket osäkerhet.

Vi har många minnen att skratta åt som då vi fick åka till mamma och hämta bensinpengar när jag skulle föda. In kommer jag flåsandes till mamma och frågar om vi får låna lite pengar till bensin för att vi ska in och föda... Inte vidare ansvarsfullt men något vi skrattar åt idag! Under förlossningen skriker jag efter mamma.. När Noel kom ut var vi överlyckliga men också väldigt osäkra. Vi bytte identiteter tvärt! Jag handlade kläder i diverse dambutiker som jag aldrig skulle gjort annars, inte nu heller för den delen =). Antagligen hade jag väl någon liten steriotyp av hur mammor skulle klä sig och betee sig för jag gjorde mig helt enkelt till någon annan ett tag. Jag gick vilse. För vissa träder mammarollen in smidigt och naturligt för andra är det lite mer klurigt. När Noel var bebis så var jag på ett läkarbesök. Läkaren frågade om jag hade familj och jag svarade: Ja, jag har en mamma, min pappa är tyvärr död tills jag kom på att jag har en son och en sambo också... Hua mig! Nu är vi stadiga i vår familj med våra identiteter och familjeroller men det tog ganska lång tid för mig att landa i mammagrejen på mitt naturliga sätt. Min egna navelsträng är klippt, vilket den kanske bode vara vid 30 års ålder, bensinpengar har jag och min klädstil har jag funnit. Det som ändras är inte stilen eller smaken utan storleken. Identitetskonstigheter är väl något alla stöter på lite då och då allt eftersom man möter nya händelser i livet. Vi är inte mer än människor och det är inte alltid man vet hur man ska tackla det som man står inför. Hur som helst så lär man sig en hel del om sig själv.

Har du något liknande att bjuda på?

Kramar!

Fint hus! Hustips till husbyggare!

Detta hus är väl fint? Det kommer från Karlsonhus. 
                  God morgon!

Idag vaknade jag med tuppen. I går slocknade jag på soffan framför tv´n. Jag vaknade där kl 01 efter att Björn dunkade till mig i bollen och sa att det var dax för mig att hoppa till sängen. Ilsket tog jag täcket och kudden och släpade mig till bädden. Nu sover de andra och jag sitter här med kaffet framför datorn =). 
 Dagen ska spenderas med en målarpensel för jag ska måla pärlspont.

Ha en bra dag alla! Aldrig vet man vad dagen har i sitt sköte =)

Trevlig Fredag!

Nu har jag, Björn, Stina och Noel varit ute och fredagsfikat. I går var det torsdagsfika  och dagen innan det Onsdagsfika =P. På Måndag ska vi på ultraljud! Det ska bli så spännande! I dag gick jag in i vecka 20. Ultraljudet brukar väl vara lite tidigare men min cykel är lite hur som helst så vi får se vilket datum bebben blir beräknad till efter. Hoppas det ska gå bra! Noel var beräknad, innan ultraljudet, till den 26 juni men flyttades fram till den 13/7 efter ul. Kom gjorde han den 24/7.Tänk att denna lilla bebbe som nu ligger i magen också är beräknad till den 26/6! Exakt samma dag som Noel först var beräknad till =). Hm konstigt att pricka just den dagen av alla.

I kväll hade jag velat åka till axvalla travet. Det var jättelänge sedan! När det väl händer brukar vi, alla som åker i samma bil, ha lite tävling. Alla har med sig lika mycket pengar och när man åker hem ser man vem som har vunnit. Jag snackar inga stora summer utan några hundra så där. Tyvärr, som ni vet så visade mitt konto 0,67 öre så jag kom fram till att det inte var lämpligt att tävla med det utgångsläget =P. Nä, lite mer pengar har jag men inte att lägga på trav.

Trevlig kväll på er!

Aj!Risken med att bada på vintern! Ett gott skratt förlänger livet trots lite huvudvärk!Bankbrev!

Idag när jag kom hem hämtade jag posten. Posten innehöll ett brev till mig från Swebank. Åh äntligen tänkte jag så har någon vänlig själ satt in pengar åt mig! Drömmarna vandrade iväg till diverse resmål och jag såg mig själv mycket tydligt liggandes i solen med hatt och paraplydrink. Brevet slets upp och tydligen hade jag ett avglömt bankkoto... Saldot var 0,68 öre. Det blir ingen resa för sberg.

Hos mamma med en massa fika!


Hej på er! Nu är jag och Noel hos mamma med en massa fika =). Mamma var inte hemma men Stina var här. Stina som var sur på mamma beklagade sig och Noel frågade Stina vad hon klagade på. Stina svarade att mormor är lite dum ibland då Noel svarar allvarsamt och medhållande: Jag vet...=P  Vilken tur att Noels mormor, min mamma, inte är hemma... =)


God morgon!

Här sitter jag med håret åt alla håll och kaffekoppen i högsta hugg! Snart ska jag bege mig till skövde för lite handledar möte och lite grupparbete.
I går blev vårt toa golv lagt. Jag har inte sett det ännu men Björn sa att det blev jättefint=). Spännande. Vi valde en nästan vit sjöstensplatta. Vi var lite osäkra på om den skulle bli för ljus men det blir alltid mörkare när det väl är lagt så Björn tyckte nog att vi valt rätt och jag tror nog det också. På väggarna blir det en vit, högblank lite bucklig kakelplatta.

Nä nu ska den här damen masa sig in i duschen!

Ha en bra dag hörrni!

Sberg is alive!

Det trodde ni inte va? =) Jo då hon lever allt, växer gör hon också! Jag har varit ett usel bloggare det sista men hoppas nu att jag hittar tillbaka för jag saknar det faktiskt lite. Dagarna rullar på här och består av skolarbete, husbygge och mycket ätande. Jag har inte mycket annat min mitt lilla huvud än mat. Ett tecken på det kan vara min replik på kommentaren jag fick om sås... Jag sa väl nått i stil med att jag kommer att gå upp jättemycket under min graviditet så som jag äter. Jag fick till svar att det är inte godis eller mat man blir tjock på utan såsen. Sberg svarar att det är ju såsen som är god. Björn gav mig en liten konstig blick som fick mig att inse vilken sås det var tal om... USCHE!

I kväll ska jag åka och bada och det blir inte lätt att klämma ner mig i min bikini kan jag lova men det är väl en mindre sak att bekymra sig över. I värsta fall får jag väl bada naken. En tjock, vit, bucklig och kanske lite blåflammig kropp ska ner i poolen med eller utan bikini.

Hoppas ni mår bra alla där ute. Jag såg på min statistik att några fortfarande hänger kvar trots brist på inlägg! Det är trogna läsare det =)!

With love!

Å så har det vanliga helgbråket satt igång...

Noel ligger i sitt rum och tjurar över att jag tar för stor plats i soffan. Jag ligger kvar, njuter och firar helg för fulla muggar. Hehe... Sen reser jag mig för att gå på toa ja, då rusar noel dit och tar min plats. Bråket är igång och Björn medlar... Samma visa var helg...

Bright eyes

Bright eyes

Veronica Maggio

Veronica Maggio -Måndagsbarn


Nu är jag så här trött på skolan.Märks det att jag snart är 30?

Hemväg

Nu sitter vi i bilen påväg hem. Frukosten var underbar. Stina mötte upp oss och höll oss sällskap.Proppmätta gick vi upp på rummet och packade ihop våra grejer och checkade ut. Sedan blev det lite shopping. Jag köpte tre klänningar för 74 kr. Det ni =). Det var bra klänningar för mig att växa i.

På återseende!

Från Göteborg!

Hej på er! Nu sitter vi på hotellet och tar det lugnt. Killarna njuter för fullt=). Rasmus, min systers son åkte också med=). I dag har vi shoppat lite fina inredningsgrejer från Indiska. Tänk att jag fastnar alltid där inne! Bad har hunnits med, både i hotellets pool och i badkar, mysigt!

   
Ok ett inlägg till innan läsningen =)

Noel packade sin lilla resväska i går kväll inför hotellnatten i Göteborg. Vi ska bara sova en natt men Noel är lika glad för det och ser mycket fram emot vår semester som han säger =). Han har packat ner lite kläder, badbyxor, spel och en kikare. Hahaha! Det värmer mycket i lilla hjärtat när man ser hur glad han är och hur han myser!

Åter till läsningen!


God morgon!

God morgon på er! Hoppas att ni har haft en bra start på det nya året! Själv sitter jag här nu och har plockat fram mina dammiga skolböcker. Egentligen har vi inte ledigt från skolan men sberg har lyckats ta sig ledigt och plockat bort allt vad skola heter. Nu sitter hon här och ska ta tag it´igen! Grrr =) men hon, den där sberg, har bara några timmar på sig för snart åker hon till Gbg=).


RSS 2.0