Äventyr på apoteket.

Nu kom jag hem från apoteket. Eftersom jag ska på 30 års fest på lördag tänkte jag i förebyggande syfte köpa de receptfria tabletter som jag hört om på radion som ska hjälpa till att återställa vätskebalansen. Jag hittade inga i hyllan och blev tvungen att fråga efter dem. Jag kom inte på vad de hette och fick ur mig nått i still med:
-Eh, öh har ni några sånna tabletter som ska göra att man blir lite piggare dagen efter om du  förstår vad jag menar...
-Öh, sa damen ja det beror på vad du vill bli piggare från?
-Ja du vet om man har druckigt och så.., sa jag.
Båda började asgarva och ett fullsatt apotek blev involverat. Hur som helst fick jag inga tabletter men fick vätskersättning. Innan jag gick sa damen:
- Hör av dig om det hjälper =)
Fy lite av en pers! Men visst finns sånna tabletter eller har jag drömt igen?

.

image151

Sexdrömmar!

Herre min ge! I en veckas tid har jag haft mycket jobbiga drömmar. Rubriken är lite missvisade eftersom det mycket jobbiga inte framgår. Ok, första natten var väl inte så farligt men jag drömmde i alla fall att jag hade gjort ett par gigantiska bröst, jättebröst! Andra dagen drömmde jag att jag bodde på Playboy manison heller inte så farligt men tredje natten var riktigt otrevlig. En kvinna sexade sig för mig och inte vilken kvinna som helst. Kvinnan är väl en si så där 60 år äldre än mig och dessutom känner jag henne och är verkligen ingen som förknippas med detta ämne moohaaa. Sedan har veckan blivit värre och värre. Nu känner jag mig som i Terror på Elm street... Jag vågar inte somna för jag vet inte vad som ska hända. Jäkligt konstigt! För er som tror på Freud och drömanalysen kan ju ge mig en kommentar för det börjar bli lite scary!
Dessutom så kommer jag nästan aldrig ihåg mina drömmar så mitt omedvetna måste verkligen tala nu mooohaaaa.

Finns det nån räddning?!

image148

Nu ska jag plugga och dagen ska spenderas med Habermas! En trevlig typ att hänga med en dag som denna.

MYS

Duschen avklarad och sambotrosan har åkt på! Gråfärgade, storlek xxxl, väldigt breda och höööög midja. Resorsnoddarna? Ja, de hänger och slänger vilt! Rockn´roll! 
Nu är jag redo för mmyyss!
Jag fick en fråga om vad jag skrev om förut och svaret blev att jag skrev en het och sexig liten novell. Detta duger väl gott? -Så där lite lagom porrigt!

Jag vill...

Jag har kommit på en sak som jag gärna vill göra. *Hjälp* -Noel kom just utklädd som pirat och skrämde mig. Nu till vad jag vill... Jo tydligen så finns det spökhus som man kan hyra. Mycket gamla hus som är hemsökta och som det spökar i. Nu ser jag mig och min kära vän i det huset. Vi har filtar på oss. Det är mörkt  och och det hänger spindelnät överallt. Några trasiga fönster viner av vindarna och det knakar i de gamla trägolven. Vi sitter på varsin kudde med tända stearinljus. Vi dricker lite vin och berättar gamla spökhistorier för varann.

Visst låter det mysigt?

image147

Hej min blogg!

Hejsan bloggen!
Det var länge sedan men skönt att du fortfarande finns kvar.

Dagen började bra. Klockan ringde 7.00. Upp med stormsteg till kaffebryggaren. 
Jag kikar ner på mina ben och beundrar formen ;P  En svart prick skymtas på vaden. Min hjärna registrerar pricken. Jag känner ilningar längs ryggraden, hjärtat slår hårt. Jag försöker kontrollera min andning. Jag tittar ner igen och vrålar
 -BJÖRN!!!!!
Han far upp ur sängen och jag pekar förstelnat på den nyss funna pricken. Björn tar sig fram till badrumsskåpet medans jag fokuserar på min andning för att inte tappa besinningen. Yrsel ger sig tillkänna och det känns som att marken under mig snurrar. Jag väntar på befrielse. Befrielse från den svarta pricken som slagit sig till ro på mitt ben. Björn återvänder från badrummet. Tystnaden är oändlig. Björn böjer sig ned. Jag känner att han rör vid mitt ben. När Björn åter reser sig frågar jag om det var, vad jag tror det var, och det var det. En fästing! Fucking freaking fästig på mitt ben!

En fästing hade jag idag men inte så allvarligt som det låter=) Äh rätt mysiga djur, käkar ju bara lite. De måste ju också ha lite att äta. Snacka om att jag just nu är skrivsugen och vet inte vad jag ska skriva om... Bla, bla, bla. Skolan har kommit igång igen och det tycker jag är skönt faktiskt. Hoppas att denna terminen går lika fort som förra. Jag har en massa som jag skulle vilja skriva men kan inte så då får jag hitta på sagor i stället..  Ja, ja, bla, bla.

Puss och Kram från en fästingbiten Sofia!

.


.

image144

RSS 2.0