Badrum... Ett skynke till!

I dag har jag haft en riktig pysslardag! Vad härligt det är att greja och fixa =). Jag har letat som en tok efter en gammal tvättbräda ute i ladugården idag. Denna skulle jag ha i tvättstugan. Jag letade jättelänge och sprang in och matade och gosade lite med Elsa mellan varven. Jag hittade den inte så fortsättning följer. Jag sydde även ett skynke till badrummet. Jag har inte bestämt mig för om det ska vara där ännu. Kanske kan det bli lite för mycket av "skynkbiten" men är jag uppi något så är jag... =P Så här blev det i alla fall...

Nu har Noel, Rasmus och jag gjort en blåbärspaj gottegrisar som vi är.Utöver det ska vi äta hemmagjorda hamburgare med annanas till. Rasmus ska sova här idag.

Trevlig lördagskväll på er där ute!

Jag har haft en skön dag i pysslandets tecken. Jag har fortfarande på mig min pyjamas. Jag kom aldrig ur den i morses =).


Tvättstuga -Nu är skynket sytt!

I morses när jag gav min singer en omgång fick jag äntligen ordning på den. Lite i alla fall. Skynket är sytt och jag blev riktigt nöjd. I går kväll var jag dock skitsur.

 

Som ni ser fattas blandaren ännu. Lite hyllor ska upp på väggen där tvättmedelsburkarna ska stå och lite annat.

 


Uppdatering av symaskinsträsket!

Big problems! Japp jag satte nålen i tyget och trampade på pedalen i bott. En centimeter arbetade sig nålen fram. EN CENTIMETER! Sen var det kört! Nåljäkeln fastnade i tyget och vägrade komma upp. Min singer lät jäkligt risig. Den liksom hostade sig fram över tyget. Nu sitter Björn med tyg och symaskin. Jag som hade bestämt -och lovat att han skulle slippa bli involverad denna gång. Björn är fullt involverad. Denna gången också.Två minuter var jag sysselsatt. En minut längre än förra gången. Alltid något.

Tydligen är det en hel härva med tråd i undertråden.  Jag får samla i hop mig och ta nya tag. Bort med alla svordomar!
Jag lär väl återkomma.

Jävla skit symaskin!

Äntligen!

Nu är det äntligen dax för mig att hänga lite med min singer. Instruktioner skulle behövas men det har jag inte lust med förstås. Fort ska det gå. Gasen i botten. Hoppas nu jag lyckas trä maskinen bara annars blir jag nog lite sur här skulle jag tro =P.

 

Tanken är att jag ska tillverka ett litet skynke under vår tvättbänk i tvättstugan. Detta för att dölja smutstvätt och tvättmaskin.


Wish me luck! (Snart sitter jag väl här och svär som sig brukar =P)


Ge mig!

-Och det NU!!!!!

Jag vill pyssla. Jag vill pyssla. - JAG - VILL - PYSSLA...

-NUUUUUU!

I feel kreativ men vad jobbigt det är när man inte har materialet att vara kreativ med. Nu är jag den där ni vet... som ni läst om tidigare... Konstnären utan pensel, författaren utan ord, fågeln utan vingar, sberg utan cola... Ja ni förstår nog vad jag menar =P. Lösningen på problemet är detta:

Linnetyg
Vajrar och krokar
Spets
Vadd till kökssoffan
Lister till kökssoffan
Gardinstänger 4 st
Blommor och krukor till stora entén
4 st skomakar lampor
Tvålfat
3 st gammla hyllor. Ganska breda ska de vara.

Detta är bara en början. Nä, jag får nog vara den där jag beskrev ovan ett tag. Kanske ska jag ta och sy mig en kökshanduk i allafall. =) I helgen ska jag banne mig sy! Tänk att den där sylusten dyker på mig i bland och det med buller och bong, bång, bånge (?) =D. Tur att jag fick symaskin när jag fyllde 30. I helgen ska den premiärköras. Den ska gasas upp i bott och den ska få jobba hårt under sbers regi!

Elsa har vaknat på liiite fel sida...Nu är det ju så att vi i den här familjen inte löser konflikter genom boxning så Elsa får vara så god att ta ner sin garden =P.

schleten!

Trött, trött och trött är vad jag är idag! Det var med stora svarta ringar under ögonen jag släpade mig upp i morses. På med kläder, mata Elsa och köra Noel till skolan. Hem igen och bada Elsa och sedan matning och lite plockning hemma. Vidare till Bvc på Elsas första läkarkontroll. Allt gick bra och damen hade lagt på sig ännu ett kg! Vid fyra hämtade vi upp Becka efter jobbet. Vi åkte till bagarens och fikade lite. Jag började med en krämbulle och en cola men eftersom lilltjejen sov så skönt där inne fick det ju blir lite pannkakor också =). Nu är Björn, Noel och Elsa ute och sätter upp en postlåda. Jag har släpat fram täcke och kudde och ska nu lägga mig i soffan. På tv går familjen annorlunda... och jag säger att jag är trött...

Att vara trött betyder väl att man vet hur det är att vara pigg? =)
Många kramar från en schleten jag!

Morning! Sovande familjemedlemmar och tvättmedelsburkar

Här sitter jag och njuter av mitt morgonkaffe! Jag sjunger till Erik Linder och njuter för fulla muggar av denna stund. Alla sover och endast tomten är vaken. Skönt =).


  


Jag besparar er bild på mig, något ni ska vara glada över =PDessa tvättmedelsburkar funderar jag på att köpa till vår tvättstuga i dag.
Tvättstugan är rummet som kallas för kökshanduken ni vet...


 


Tapeter i tvättstugan.

Nu ska jag väcka de andra och äta frukost...


 

Nej, jag äter inte sylta. Det är det Björn som gör.


Trevlig Lördag!!

Sporter, klubbar och föräldraengagemang... Debatt...

Funderingar...

Barn och Ungdomsklubbar får allt mindre pengar från staten. Detta leder till att föräldrar och frivilliga får hjälpa till på olika sätt för att få in pengar till diverse klubbar där dessa är medlemmar. Allas engagemang är nödvändig för klubbens överlevnad. Vad jag har förstått så kan man hjälpa till på olika sätt genom att stå i kiosker under matcher osv. Skulle man inte kunna bidra på detta sätt kan man välja att betala en summa och så att säga köpa sig fri från arbete men ändå bidra. Vissa ställer upp helg efter helg andra inte alls. Irritationen mellan föräldrar växer över andra föräldrars bristande insats. Hur blir detta för de barn som gärna vill spela fotboll eller gå på simming men som har föräldrar som inte bidrar överhuvudtaget. Kanske kan det vara tidsbrist, ointresse men också annan problematik kan ligga bakom. Nu tycker jag att det är bra med engagemang annars hade vi inte haft några klubbar för våra barn och detta är något vi ska vara tacksamma för. Så länge barnen själva, när de är stora nog, kan bidra till sin klubbs överlevnad, genom gemensamt arbete, tycker jag det är bra. Alla får hjälpa till och vara delaktiga men när irritationen väcks mellan föräldrar över att vissa alltid får hjälpa till alltid medan andra aldrig gör det, blir det fel. Denna irritation kan i sin tur gå  vidare ut över det barn vars förälder inte bidrar till klubbens överlevnad överhvudtaget. Detta tycker jag är förskräckligt. Hur känner sig det barn som har föräldrar som inte bryr sig över huvudtaget och som inte har pengar eller får pengar att ge till klubben denne spelar i?

Hur tänker ni? Vart ligger problemet? Är det något problem? Lösning? Vems ansvar? -Om någons? =) 


Elsa!

Hon är verkligen go och glad nu! I går började hon på allvar leka med sitt babygym. Denna gången känns det som tiden rusar fram. Utveckligen går i rasande fart. I förrgår var mormor här och pratade med Elsa som var lite gnällig. Då kom Noel och sa;
-Den här damen gör man så här med. Så tog han Elsa och slängde upp henne på axeln. Hennes nedstämda ton slutade på stört! Noel har god hand med sin syster även om man får vara med och se till att inget händer.

Nu är vi hemma igen efter en dag i lidköping

Nu är vi hemma igen efter en mysig dag! Elsa har sovit i vagen hela dagen. Rebecca och Noel

 Dagens mat på KinaMedan Becka och Noel var inne i en affär passade jag på att spana in gardiner...

Hejsan!

Efter en lugn morgon med jörgen på besök har vi nu gjort oss klara för att hämta Noel efter skolan och Rebecca efter jobbet. Vi ska åka en sväng till Lidköping och kika lite på stan. Skönt att komma ut lite. Det ser soligt och fint ut!

Hoppas ni alla får en bra dag!

Många kramar!

Ormfobi och ormögon...

Noel hade haft en bra skol dag och han berättade att han blivit utvald att vara med i elevrådet =). Herre gud så stor han har blivit! Efter skolan åkte vi förstås till bagaren och köpte fika. Elsa var förstås fikasugen igen. Vi åkte och hälsade på hos min mamma en sväng. Jag stod på trappan till hennes hus när jag såg att katten lekte med något på gräsmattan. Han lekte med något långt som ringlade. Jag gick igenom diverse djur som kunde ha något långt och ringlande på sig; råtta med en lång ringlande svans eller mus med svans men nä. Blodet i min kropp for ner till tårna och vände inte upp igen.

-MAMMA!!!!!!! Jag tror din katt leker med en orm!!!!!! Jag gick likvit in och satte mig i soffan med kalla kårar längs ryggraden. Mamma gick ut och konsterade att det var en orm. Hon blev likt mig lite vit och konstig men gjorde några tappra försök att separera ormen från katten genom att säga några mycket underliga läten och locka med olika sorts mat. Tillslut sprang katten in och tycktes inte ha fått något bett. Nu skulle vi se efter om ormen var kvar på gräsmattan. Ingen vågade. Då kom vi på en lösning. Den ser ni här.

 

Här åker mamma och Noel upp på gräsmattan i bil för att titta efter ormen. Jag står på trappan och tar kort. Jag ringde till mamma från mobilen och frågade om inte de kunde hämta mig så jag också kunde ta en säker titt på ormen från bilen.

Mamma backar 10 meter och hämtar upp mig.Här kommer en bild tagen från bilen.


En huggorm!

Mamma tyckte den verkade död men jag som är påläst sa att de är jättebra på att leka döda och sa att hon absolut inte fick peta på den. Hon fick i alla fall över en hink som hon ställde en stor tung sten på. Detta för att katten inte skulle ta ormen igen.

Tillslut kom i allafall räddningen...

Ormen hade gått genom pärleporten.

Jag måste ha ormögon verkligen. Jag har säkert sett 10 huggormar de senaste två åren. Jag lyckas banne mig se dem där ingen annan tidigare sett någon. Det är ju så bra att jag stöter på dem överallt. Jag har ormfobi och ormögon -vilken kombination.  När jag åkte hem efter traumat såg jag en till på vägen från bilen.

Det är nog så att man ser det man befarar. Bokstavligen.

God morgon!

I  dag är Noels första skoldag! Det var svårt att somna med all förväntan och pirr inför skolstart men vid 21 sov både Noel och Elsa. Noel tyckte det skulle bli skoj att skolan började igen. Synd att jag missar denna första dagen. Jag valde att stanna hemma med Elsa och Björn följde med i stället. Det kommer bli tomt här hemma nu utan Noel men vi hoppas att han ska trivas bra. Faktiskt så ska det blir skönt med lite rutiner och fasta tider igen.

Igår eftermiddag drog jag, Noel och Elsa ut i skogen på svampjakt. Tänk att vi hittade massor under en gran. Björn och Noel åt smörstekta kantareller här på kvällen =). Jag avstod då det kanske inte var att lita på att svamparna som var plockade var just kantareller =P. De lever i allafall än så det var nog ingen fara ;)
Väl hemma blev det stora grovtvätten för oss allihop så att alla skogskryp skulle försvinna.

Lite bilder från vår tur i storskogen!
 

Det tar på krafterna att leta svamp!

Elsa gillar gräddig kost!

Eftersom Elsa ammas passerar den maten jag äter över till Elsa. Nu är det så att Elsa är väldigt kräsen i maten och hon äter endast gräddig och söt kost. Jo, jo, ser ni, gräddigt ska det vara och inte vilken grädde som helst nä, det ska vara den röda. Jag som annars håller en sund livsstil måste nu låta Elsa bestämma vad för kost som ska serveras. I dag ville hon ha bakverk redan på morgonen! Nu, när klockan är 12, vill hon ha ett till! -What can I do?! Det är ju bara att äta det hon vill ha. Små barn som Elsa på 7 veckor har ju sina behov och det är ju de som styr. Elsa är en mycket hungrig ung dam!I går sa hon också att hon ville ha en sommarstuga. Hon uttryckte att den skulle ligga vid havet och en egen badbrygga skulle hon ha till. Det var  tydligen liknande den Ernst byggde på tv härom dagen. Jag ska vidarebefodra detta till Björn. Elsa tycker inte om att upprepa sig.

Nisses dag i bilder...

En mycket händelserik dag!

   

Trots mycket sömn har Nisse varit med om en hel del. Nisse är en kändis. Hon var med om ett kidnappningsdrama för ett antal år sedan. Hem kom hon igen välbehållen efter en vecka.Hahaha! Nu skrattar jag åt det men fy när jag såg vår katt försvinna iväg i en annan bil! Jag stod chockad i fönstret och såg hur katten försvann... What?! De snodde min katt?! Jag ringde hysterisk till Björn och fick ur mig att en röd bil hade kidnappat nisse. Björn for ut och letade efter en röd bil med Nisse i! =) Ja undra vad hon var med om den gången.


Dagens lunch

Blåbärspannkaka!


Bild kommer när den är färdig!

4 portioner

1 liter mjölk
4 ägg
5 dl vetemjöl
1/2 tesked salt
1 deciliter blåbär
en klick smör

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form 30x40. Vispa smeten och häll i form. Fördela blåbär i smeten. Grädda i cirka 20 minuter.


Fladdermus!

Vi har en fladdermus här som cirkulerar ute var kväll. Björn har lärt mig att om man kastar upp någonting framför fladdermusen så dyker han efter. Detta eftersom de har någon inbyggd sensor och tror att det som kommer ivägen är mat. Sberg kastade upp en sten för allt vad hon var värd. Fladdermusen störtdök för allt vad han var värd...
Den dök och kom så att säga aldrig upp igen...


Min nya kruka!

Tänk att man kan glädjas så åt en ny kruka! Jag går här och grejar med den. Hur mycket kan man greja med en kruka =P. Jag flyttar den åt höger, åt vänster och vrider lite på den. Den har underhållt mig några timmar nu.
Just nu har jag mitt olivträd i. Jag upptäckte just oliven ni ser på bilden =). Plättar på tråd eller pelagoner gör sig säkert också i krukan. Hoppas jag klarar av att bevara detta lilla olivträd bättre än mitt förra...
kommer ni ihåg?


En blick säger mer än tusen ord!

Att jag var ful visste jag, men att jag var så här ful visste jag inte...


 


Vinställ...

Här är vårt vinställ. Ser ni, precis som jag, konstiga flaskor med hål i där i kanten? Jag fick syn på dessa underliga flaskor och tog mig en närmre titt.

Någon som vill dricka vin hos oss? =P

Fredagsmys!

Nu har Elsa gått och lagt sig och vi andra fixar lite mat. Noel har dammsugat och är nu ute och hämtar ved. Jag  har återfått min energi efter en dag i seghetens tecken.
Dagens mat blir pasta och köttgryta (som vi har ätit de senaste tre helgerna). Kommer man på någon ny rätt mina vänner då gäller det att köra den stenhårt! Krama skiten ur den så att säga =)

Pasta a la köttgryta!

Bryn grytbitar. Hacka och bryn gul lök och massa vitlök. Salta och peppra. Häll i mkt grädde =P. Släng i hela champinjoner och morötter. När detta har puttrat en stund så lägg i paprika. Koka pasta. Färdigt! Servera en god sallad till och lite parmesanost till pastan. Gott! Garnera köttgrytan med lite rucolasallad så ser det riktigt smaskigt ut!

Mat, godis och cola -Då leker livet! Täcke och kudde också =P

Glöm nu inte V ikväll!

Trevlig kväll!

Björn lyckades fota mig och Noel under vårt fredagsmys =). Fotografen själv passade på att lägga sig i badet medan vi låg här i vår djupsömn. Tanken på inbrottstjuvar var för stunden långt borta =P


God morgon!

I dag är Elsa bättre. Så skönt! I går kväll efter att mest ha sovit piggnade hon till och var sig själv igen. I natt har jag sovit jättedåligt. Läste igår i tidningen att det varit inbrott i trakten. Jag som just flyttat till landet har legat stel som en pinne och lyssnat efter ljud från inbrottstjuvar. Otäckt! Jag bytte sida av sängen med Björn så jag fick ligga längst in vad det nu skulle hjälpa men det kändes tryggare. Vanligtvis går jag upp och kissar på natten då jag ammar. Det gjorde jag inte i natt. Tänk om någon skulle komma in här och Noel skulle få syn på någon! Hoppas min oro lägger sig annars lär det bli svårt att sova. Undra om man på något sätt kan skydda sig från inbrott... man tänker ju att inbrott inträffar när man inte är hemma men det har ju skett en del när folk är hemma. Lås och larm verkar ju inte heller hjälpa.


Förkylningar...

I går var Elsa trött och slö. Hon bara sov och sov. Åt gjorde hon men det var knappt att hon vaknade då. Vid middagstid visade tempen 37,8. Först tänkte jag att hon bara var trött men när hon inte riktigt vaknade senare heller blev jag ordentligt orolig. Jag rinde barnmottagningen där jag bor. Det enda jag möttes av i luren var telefonsvarare och diverse växlar. Jag blev galen och superstressad. Att man aldrig ska komma fram. Inte ens när det är öppet! Tack och lov för sjukvårdsupplysningen! På eftermiddagen fick vi en tid i Lidköping. När Björn kom hem slappnade jag av lite mer och krockodiltårar tog sig fram. Så orolig man blir när de små inte är som vanligt! Han fick för en stund ta hand om oss båda. Väl i Lidköping möttes vi av en underbar barnläkare. Hon tog sig god tid och pratade och skojade med Elsa som vaknade till ordentligt. Hon tittade storögt och pratade med läkaren. De tog urinprov, kollade sänkan och en del annat. Elsa hade feber på 38. Det var inget annat än en sedvanlig förkylning. Jag trodde inte spädbarn kunde ha feber sa jag. Hon tittade lite underligt på mig och frågade varför jag trodde det... Sedan sa hon att Elsa kunde få lite alvedon om det verkade jobbigt och mot feber om den skulle ta till. Jag trodde inte spädbarn skulle få alvedon sa jag. Hon tittade igen med samma blick som innan. Ok, Elsa är människa. Hon äter som hon ska och idag verkar hon piggare. Hoppas hon ska vara bättre, klockan är ju inte så mycket än. När vi vaknade hade Björn tänt åt oss i kaminen så där ligger vi och myser nu. Härligt att vakna upp till det gnistrande ljudet från en levande eld med flammande lågor! =) Noel har inte vaknat än utan ligger i sin säng och sover gott. Undra om han vill bära in lite ved sen tro? =)...ganska glad ändå...Lilla stumpan!


Storsängen och Elsa

Lika bra att köpa stort med en gång då har hon att växa i =P.


Dålig humor...

För ett tag sedan passade jag på att roa mig lite. Jag målade på väggen. Bäst att passa på medans man kan och innan tapeterna är uppe...


Jag tyckte mig ha jätteroligt medans jag höll på. Björn tyckte väl inte detsamma. Jag var beredd att hålla med Björn när vi hade besök från Bvc här. Jag tyckte besökaren tittade lite väl länge på väggen medans vi satt och pratade... Hoppas även hon trodde det var en elefant ovanifrån så som alla icke läskunniga unga beskådare.

...och ja, jag är trettio och tvåbarnsmor...

Nisse på Jutagår´n!

Nu har vi flyttat. Till och med vår katt Nisse är flyttad. Jag tyckte så synd om henne första natten här. (Vi trodde det var en hane när hon döptes =P). Jag tänkte att hon skulle vara orolig efter flytten och att hon dessutom skulle behöva vara inne en tid, för att inte springa bort, gjorde att jag tyckte synd om henne. Nisse själv verkade inte lida det minsta. Ut kom hon av  en olyckshändelse, men in också. Hon har varit ute från början vilket inte var enligt planerna men in kommer hon ändå.
NilsNisse på gårdsstolpen!

Jag trodde aldrig det skulle gå så smidigt!

Elsa sover räv...

Under morgonpromenaden när jag skulle få Elsa att komma till ro sov hon räv först och sedan klarvaken!

Hon kniper lite för hårt med tårna för att sova...
Måla, måla, måla upp och ner och hit och dit!

Aldrig har jag målat snabbare! Björn tog med elsa för att åka och handla lite verktyg och annat. Jag såg min chans att få lite gjort här... Aldrig har jag målat så snabbt som nu! Hej och hå! Upp på stolen måla, ner på stolen måla, doppa penseln och upp igen och ner igen... Lite rinn här och där men vad gör det? Inget alls faktiskt!

Jag har alltid färg på mig nu förtiden. I går sa lotta: Sofia nu har du färg i håret... När jag kom till skolan sa F lite mindre blygt =P: Sofia har du sagge i håret eller har du målat nu igen? Haha. På förlossningen kommenterade de också detta där jag låg och födde med en massa vita slingor =) I dag har jag bara satt handen i en gång... Inte illa. Jag har blivit riktigt bra på det här!

Åter till penseln!Over and out!

Go kväll!

Nu har jag tvingat hit min väninna Lotta på ett bad! Hon ligger där i och bubblar nu =P Hoppas hon har det skönt. När hon är färdig ska vi äta lite mat och mysa men inte förens hon är ordentligt skrynklig om tårna=). Elsa har varit lite gnällig idag. Hon skriker inte men gnyr och är inte riktigt till freds. Nu sover hon hängandes på Björn i bärsele. Lilla tjejen! Det är så jobbigt när man inte förstår varför hon gnäller men jag tror mest att hon vill vara med. Hon är väldigt vaken för sin ålder och vill gärna bli buren. Helst ska man dansa lite också =). I dag var Björn hos tandläkaren för att dra ut en tand. Det hände precis samma för honom som det gjorde för mig. De skulle dra en tand men efter flera timmars dragande kom bara överdelen ut så nu ska han få en tid i Falköping för att operera ut roten... Stackarn! Fy när det hände mig började jag stortjuta när jag kom hem. Inget roligt det där med tänder...

Kram på er!

Nu har vi flyttat!

Nu har vi flyttat till vårt hus som vi renoverat under två års tid! Äntligen! Huset är inte klart än på långa vägar men vi fortsätter arbetet då vi bor här. Det känns så otroligt skönt att inte längre behöva åka bort och fram mellan lägenheten och huset var eviga dag! Dessutom spar vi en massa tid genom att vara på plats. Vi sover alla i samma rum på nedre plan. Övervåningen där sovrummen ska vara är ännu helt ogjord så det får vara lite spartanskt en tid men är man van att inte ha vare sig el eller vatten så känns det helt ok! Jag har redan grejat i fönstren trots att de inte är färdig målade ännu =P. Hoppas nu bara att man inte blir hemmablind och lägger ner all målning, tapetsering och allt annat som är kvar... man vänjer sig fort!Premiärbadet för oss gjordes i går kväll. Ljuvligt! Jag hade huvudvärk i går och låg i badet med nersläckt belysning runt om kring. Det var så skönt! Alla som har huvudvärk då och då borde ha ett bad! Jag fullkomligt älskar att bada. Som liten bodde jag mer eller mindre i vårt badkar vi hade hemma. I lägenheten har jag ibland badat i vår duschkabin... inte helt lätt. I en decimeters vattendjup har jag legat på rygg för att få lite badkänsla... =P På rygg i 90 graders vinkel med benen rakt upp i skyn. Vilken syn!Tända ljus... Titta så fina skuggbildningar det blev i taket =)

Mys!

Var är Elsa?När jag vaknade i morses och skulle titta till Elsa var hon borta! Smått förvirrad lyfte jag på täcket...Jag hade ställt Elsas säng i högläge med tanke på snuvan. Detta hade gjort att Lilltjejen hade hasat ner och låg långt under täcket. Stackars liten! =PSnuvan är i allafall bättre!

Lock i öronen!

Jag pratade just med björn han så åt mig;
Skrik inte så du skrämmer ju till och med Elsa!
Jag svarade:
Skriker jag?!

Tydligen går jag omkring här och skriker... I tre veckors tid har jag haft lock för öronen. Det känns som om jag bor i en tunna. Det susar och ekar. Så ja, jag kanske skriker men det är inget jag hör själv... Undra när jag ska få flytta ut från min tunna?

Förvirring!

När jag vaknade och loggade in på min blogg blev jag minst sagt förvirrad! Det var inte min sida men ändå mina bilder och min adress... Jag satt här och tänkte så det knakade. Det luktade till och med lite bränt! Jag tryckte på uppdateringsknappen jag vet inte hur många gånger och skrev om min adress. Jag kom ändå inte till min sida. Pulsen gick upp och jag tänkte att någon hade tagit mina bilder och skapat en blogg i mitt namn... hahhahaaha! Sen såg jag en kommentar från stina med surprise, suprise! Då förstod jag. Inne på bloggen fanns också ett meddelande från Linda. De hade hackat min blogg och gjort om designen!

Jättefint! Tack snälla!

Designers

www.lindablom.se
www.stinalee.se

Finn två felI dag gick jag, Elsa och mamma till fåren och hälsade på sedan fortsatte färden hem igen.
Fåren fortsatte också. Inte hagen.

utsug - insug

Nu är jag i huset. Jag diskar. Något ser skumt ut. När jag diskar så åker det ut... nä, det åker inte ut det kommer in diskmedel. Titta på bilden så ser ni. Har själva utsuget blivit insug? =P En lång korv med bubblor är på intåg.


Bröstmjölk stimulerar...

Att bröstmjölk är bra till det mesta visste ni redan...

...men att det stimulerar till ökad kroppsbehåring visste ni inte.
Jag ammade Elsa idag. När hon släppte taget för en stund sprutade mjölken åt alla håll. Hela Elsa blev nermjölkad så som allt annat runt om kring. Ah, tänkte jag, det gör inget bröstmjölk är ju bara bra till det mesta sägs det. Nästa gång Elsa tittade upp hade hon en tuss på sig. Den satt först på kinden. Oj, jag fick ett gott skratt! Inte visste jag att bröstmjölk kunde få hår att växa! Jag kunde inte hålla mig från att plasera tussen på överläppen =P.

Elsa fortfarande förkyld.

Elsa är fortfarande förkyld. Hon är inte jättedålig men snuvig och inte så nöjd som hon brukar. I går skrek hon mycket björn, jag och mamma, som kom på besök, var fullt upptagna med att lista ut vad som var fel. Tre vuxna på en så liten tjej... Mamma hade diverse ideér, allt ifrån att det var bäddat med fel lakan som inte var skönt, magont, fel liggställning osv. Jag hade mina och Björn sina. Det var fullt sjå kan jag lova! Tänk om det inte är förkylningen tänkte jag. Tänk om hon är så här nu?! Hon har ingen feber i allafall och äter mycket. Sover bra gör hon också om natten och det är jag tacksam för. Har man inte fått någon paus på dagen är det ovärderligt att få den på natten både för henne och mig! Elsa ligger och sover i soffan nu med Noel brevid. Han är så stolt över sin lillasyster. Gumman kallar han henne. Så fort han vaknar ropar han på gumman! Lite jobbig är hon va, frågade jag då hon skrikigt mycket. Han tyckte inte det var så farligt... Skönt att han tycker det fungerar bra. Han har ju ändå varit själv i 7 år och man kan förstå om omställningen blir stor för honom även då det är skojigt.

RSS 2.0