Det hänger en halkusvalkus i min hall.

Jag har gjort ett nytt draperi. Innan jag påbörjade projektet såg jag i min fantasi hur fint det skulle bli. Vår hall skulle bli så fräsch! Det blev inte vad jag hade föreställt mig. Det spelar ingen större roll hur det ser ut och det är inget att fundera över men det är ändå retligt när det inte blev som jag tänkt mig. Jag köpte ett grovt tyg andra omgången. Jag tänkte att ett grovt tyg måste göra sig bra i en groventré.


Ni förstår min tanke va?


Det var bara det att tyget var för grovt och den enda assosiation jag får av draperiet där det hänger nu är en förstärkt skosula??? När jag tittar på draperiet får jag upp en bild i mitt huvud som visar ett par rejäla och extremt fotriktiga skor med gummisulor utan dess like och det hade jag väl inte riktigt tänkt mig. Efter att bilden med skorna ploppat upp, ploppar nästa upp; halkusvalkusknölar. Allt från mitt nytillverkade draperi. Det hänger så att säga en stor halkusvalkus i hallen.Draperi ----------------> Gummisula ---------------> Halkusvalkus.
Men, bättre med halkusvalkus i hallen än en på foten;).

Vår!

Jag har köpt en vårblomma. Visst är den fin i all sin enkelhet? Visst får ni lite vårlik känsla i kroppen av att se den lilla nyutsprungna knoppen?Jag tyckte tidigare idag att man riktigt kände hur våren spirade till i kroppen när man tittade på blomman. Nu har jag nog tittat för länge. 


Stackars jäkel att vara fast där inne! Ser ni vilken instängdhetsångest den har?
Det rogivande vårspiret är borta.

Barnvagnen släpas med överallt.

Är det inte apan som hänger med i vagnen så är det grodan. Elsa har ett fullt sjå med alla barn. Jag fattar inte hur hon orkar med alla.


Vi får gå tyst och länge för apan ska sova.Det ramlas... och det tröstas


Nu är vi inne, alla barn sover. Det gäller att vara tyst nu.


Schhhhhhhh, säger Elsa och håller ett finger framför munnen <3!
Jag träffade en bekant i affären. Det är bra.

foto0574 (MMS)

Jag träffade en bekant i affären. Det är bra.


K.L.U.B.B

Nu ska jag iväg och träffa tjejerna! Jag säger tjejerna med betoning på j för och göra det hela lite extra sassy ;P.

Vi ska starta en klubb.


Lyssna här:


Sberg ska vara med i en klubb.


Aldrig har jag varit medlem i någon klubb. Aldrig har jag lyckats hålla ingång något symötegäng, eller skrapa lottgäng.


Nu jäklar säger jag, här ska klubbas!
Sberg går all in!

Bland glidband och räkor


Jag sitter och syr. Jag ska tillverka ett draperi. Draperiet ska vara upphängt i en skena från taket. När man gör en sån här upphängning så behöver man tillbehör. Jag kan tala om för er att tillbehör man kan komma att behöva heter bland annat, glidband och räkor. Ja, som ni vet brukar jag ju bli galen efter en stunds syande. Nu är jag här igen. GALEN.


Förbannade räkor!

Wraps


Nu står jag och gör Wraps. Det är egentligen Björns rätt men idag kör jag. När vi äter paj eller wraps så är det Björn som lagar. Det här kanske är dumt av mig... kanske blir det jag som får laga wraps framöver. Jag lär nog ångra mig bittert men gott är det och nu är det gjort.


Wraps eller faschitasss.

Dagens lagamat låt:


Trevlig helg alla:)!

Hemmadag.

Idag har jag och Elsa en hemmadag. Elsa har fått ögoninflammation och eftersom det är smittsamt så håller vi oss hemma. Kanske får det bli en promenad i det fina vintervädret sen.


Ha en fin dag alla!Tur att jag har Elsa som gör lunchlådor åt mig. Det är bara för mig att säga vad jag vill ha:).

Pannlampan är på, synd bara att halva pann...

foto0571 (MMS)

Pannlampan är på, synd bara att halva pannlampan ligger brevid boken. Med andra ord så gick lampan på pannan sönder. Förbannat;-).


Eld under fot.

Nu sitter jag här i stortrosa och sport-behå;). Jag har nyss kommit hem från en joggingtur. När jag joggade utbrast Noel i bak från cykeln:"-Mamma, det kommer gistor när du springer". "-Jasså gör det", sa mamman och utelämnade historien om dubbar och bar mark. Det var verkligen fint ute ikväll, en alldeles stjärnklar himmel. Vi såg ett stort stjärnfall. I dag avslöjade vi inte vår önskan;). Det brukar alltid bli så att man vill tala om vad man önskat sig.
-Mamma, snälla kan jag inte få säga vad jag önskade mig?

-Nej, då går inte din önskan i uppfyllelse.

-Mamma, det gör väl inget om jag säger?

-Ok, säg!
//Sberg, eldfot -going fast.
På skärbrädan.Mmmmmmmmmmmmmm. Endast baguetten som saknas.


Nu har jag gjort den igen. Jag har helt fått dille på Mirakelmalins rätt, pasta med ceasarsallad. Så enkelt men så gott. Ja, det blir ännu en dag i vitlökenstecken, säger jag till er som ska vistas med mig i morgon. Idag slängde jag upp maten lite brutalt, på en skärbräda. Jag kände mig kockig och vild när jag fick fram skärbrädan;). Björn fick spelet på osten och började prata om fotsvett och annat.


Hoppas ni har haft en bra Måndag :)!


Jag har köpt en väckarklocka. Kommer jag f...

foto0570 (MMS)

Jag har köpt en väckarklocka. Kommer jag försent i morgon fungerar den inte. Sov gott alla!


Kabåjs och indianer.

Hur uttalar ni cowboy, ni vet de som brukar kriga mot indianer?

Jag säger KABÅJ och min sambo säger CAOWBOYE med en accent som om han befann sig mitt bland indianer och stora kaktusar och med läderbrallan på.
Latmaskar, alltså.

Suck!

Nu ligger ni allt där på sofflocket med den sega råttan hängades ur mungipan va?

Usch!

Jag blir så trött och besviken på er;).

Själv har jag ju då mot alla odds varit ute på en löprunda. Jag har sprungit över berg och genom dalar. Genom snöstorm har jag färdat mig runt på springande, rask, fot.


Titta här:


Ja, här har vi ju då HURTBULLEN. Titta så pigg och rask jag ser ut.


Göteborg.

Helgen bjöd på en avstickare till Göteborg.

 
På spåret.

foto0565 (MMS)

Vart befinner jag mig just nu?


Fredag.

Nu sitter jag framför kaminen och värmer mig med datorn i knät. Jag sitter och njuter av värmen, det knastrande ljudet från elden och av att det är fredag. Efter en intensiv vecka blir fredagen extra skön. Idag och under veckan har jag varit på kurs i motiverande samtal, MI. Det har varit en skoj, lärorik och inspirerande dag och vecka.


Trevlig helg vänner!


Med stina kommer fin hy.

Jag har Stina på besök. Med Stina kommer fin hy.Bäst att passa på medan tillfälle bjuds tänker Sberg och smörjer som aldrig förr.


Nu jäklar kör vi!

foto0558 (MMS)

Nu jäklar kör vi!


Umgängesformer
Okej, okej.

Jag ljuger.

Jag och min kollega har slutat med cola, alla fall skulle man kunna tro så. Ett avtal har slutits. Avtalet innebar ett totalt colastopp och har varit gällande sedan i måndags. Aldrig förr har jag druckit så mycket cola som nu. Aldrig förr har cola smakat så bra som nu. Aldrig förr har jag känt mig så brottslig under inköp som nu. I går köpte jag två liter cola, jag bokstavligen kröp fram till kassan för att inte avslöjas. När jag hade betalat gömde jag hastigt min cola under jackan och rusade ut. I dag drog min sambo iväg med cola på inköpslistan, också han fick order om att krypa till kassan. Det är hårt att leva såhär krypandes (men tydligen inte tillräckligt hårt för att vara avtalsenlig).


Mmmm


Nu tycker jag att vi låter min avtalspartner vara ovetandes;).//Sberg surfar runt och dricker cola.

Jag är i skogen och går en sväng. Vad skön...

foto0547 (MMS)

jag är i skogen och går en sväng. Vad skönt det är! Det sprang precis förbi en löpare och jag fick en springkick av att bara se honom. Nä, nu ska joggingskorna på igen. Hoppas ni har en skön söndag!


Sol!

Ännu en dag med stor sol och blå himmel. Jag ska snart åka till skogen och gå en sväng. Idag vaknade jag med både huvudvärk och nackspärr. Hoppas att det ger med sig under dagen. Jag antar att jag har sovit i fel ställning. Har man ett frimärke brevid sig om natten blir det lätt så;).


     

Ha en fin dag!


Gran 2011 är ute.

Jag har precis städat ut gran 2011. När jag rev kulor och glitter ur granen så slog det mig att jag städar som om jag just firat min sista jul. Kulor och glitter rivs ur granen och trycks ner i en gammal plastpåse, ljusslingan mosas också ner och blandas upp med övrigt innehåll. Jag har inte en tanke på att julsakerna ska användas igen. Jag tänker inte på hur sur jag kommer att vara nästa jul (om den kommer) då "skiten" ska fram igen;). Min sambo städar ut julen som om att det kommer att komma ännu en jul. Han tar sansat ur kulor, glitter och ljus ur granen och lägger var sak på sin plats. Jag funderar över våra olika sätt och jag frågar mig om olikheterna säger något om hur vi är, hur vi lever. Jag tror inte det, inte mer än att vi städar på olika sätt.Gran 2011


Å vem har vi här då?

Å vem har vi här då?Sberg i burka.


-Tittut!Hade ni känt igen mig?


hej igen. Jag sitter fortfarande i bilen.

foto0532 (MMS)

hej igen. Jag sitter fortfarande i bilen.


jag sitter i bilen, jag åker runt på något...

foto0519 (MMS)

jag sitter i bilen, jag åker runt på något fabriksområde. Tänkte ni ville veta det. Hej!


Gott Nytt 2012!
Gott nytt 2012 alla!


PS. Noel var besviken över att ALLA hade raketer men inte han. Pappa Björn gjorde vad han kunde och letade fram en rökgranat. Noel såg inga sprakade färger nyår 2011, han såg ingenting.


RSS 2.0