Sömnbok

Igår kväll gick jag och la mig tidigt. Jag skulle testa en sömnbok. Enligt konstens alla regler gjorde jag mig redo för sömn. Jag startade boken fullt mogen för att låta mig vaggas in i drömmarnas land. Herre Gud! Jag har nog aldrig varit så vaken som då.


Dyrön.

Igår var jag på Dyrön. Inför hemresan satt vi i en vänthall och väntade på båten som skulle ta oss tillbaka till fastlandet. In i väntrummet kom två kvinnor i sällskap, som också skulle med båten. Stämningen blev tryckt och tyst ni vet, sådär som det kan bli ibland, speciellt i väntsalar. Tystnaden gick att ta på. Vi satt där på rad, i en tryckt tystnad. Plötsligt utbrister den ena kvinnan i ett bubblande skratt. Hon riktar skrattet mot den andra kvinnan. De skrattar. De skrattar, skrattar och skrattar. Sen börjar jag.

Jag rekommenderar varmt en tur till Dyrön och till öns fantastiska bastu. Bastun är bokningsbar på nätet och ligger alldeles intill havet. På ön finns vackra vandringsleder, hav och Mufflonfår.

Väl värt ett besök!


Så mycket bättre

Jag tittar på Så mycket bättre. Det Dannys kväll. Han är fin Danny, säger jag till Elsa som sitter brevid. Elsa säger -men mamma han heter inte Danny, han heter Danny. Hur många gånger ska jag behöva säga det? Jag säger Danny på ett amerikanskt sätt, Elsa på svenskt vis.


RSS 2.0