Fis

Noel har en visa som säger att flickor inte fiser...

image203

Någon ressugen?

Hej!

Resesällskap och finansiär sökes!
Resan går av stapeln inom kort.
Destination långt bort!

image202

Renovering!

Idag tog drog och jag Noel på oss våra arbetskläder och åkte till huset med var sin kofot i handen. Några timmar och blodblåsor senare bar det av hem igen.

image201Nu ska vi käka lite sen ska jag iväg och jobba en sväng. Då ska vi bada. Efter badet blir det bastu med en massa spabehandlingar! Verkligen skönt speciellt denna tiden på året och man känner sig verkligen fräsch efter. 


Hej!

.

image200

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Allt är fint med mig. Helgen har varit bra och kent var en upplevelse! Borde åka iväg oftare... Nu sitter jag i skolan och har grupparbete. Sitter här bakom datorn och ser svår ut ;) Nickar och suckar till lite i bland och drar till med min mest fundersamma blick... Läser just nu om humor och dess funktioner -spännande! Oj nu fick jag frågan om vad jag gör... busted!
hahah jag svarade;
Öhhh jag bloggar =) Måste sluta!!!

Kent

I dag ska jag och Björn åka på Kent i Göteborg. Skönt att komma iväg lite även om det bara är över natten. Noel ska bo hos moster Stina. Vi har köpt godis och annat som han har packat ner nu när han ska sova borta på en lördag. Snart ska vi åka. Nere i Göteborg ska vi möta Gabbi och Mathias och två andra par som jag inte träffat än. Kul ska det bli! Kanske kan det bli lite shopping också...

Trevlig helg alla!!

image199


Väntan

Noel väntar och väntar på att hans skägg ska komma (5år)... =)


image198

En exrökares monolog

Hm har jag hållt upp länge nog för att kunna ta en cigg?

Om jag tar några öl så kanske jag kan få ta en cigg?

Fan jag tycker alla som röker ser jävligt bra ut. Dessutom trevliga!

Undra om inte jag är en himlens massa sjukare sedan jag slutade röka?

Fulare har jag i alla fall blivit och rynkigare...

Min astma har blivit värre...

Undra om jag inte har blivit lite gråare i hyn också...


Grattis Sofia till 67 rökfria dygn!

Körer nu och då.

Herre gud! Såg en kör på tv nu. Snacka om förändringar inom körbranschen som allt annat... Förr var det en massa stela människor som tillsammans fladdrade med näsborrarna som bara blev större och större till värsta vilda flocken som ser ut att  vara i trans och ängna  sig åt afrokanskdans... Vilt och galet!

image197

Have a nice day!

Manus till toalettakutbehovsakten.

Noel skriker desperat utanför toaletten.

(Desperat rop på hjälp) -Pappa skynda dig jag måste bajsa!!!

(Björn säger bestämt) -Du får vänta det är upptaget!

(Noel skriker i panik)  -Nuuuu!

(Björn upprepar än mer bestämt!) -Håll ut!!!

(Noel kommer av sig och låter undrande) - Va?! Hålla ut bajskorven??!!

Saddist...

image196


Kan en gammal pensionärstant eller gumma vara saddist? Ja, jag tror det...
Jag har fått en massa tecken som går i ondskans spår. Nu när jag lägger ihop ett och ett så faller allt på plats.

Allt började med att en svart katt kom springandes, från ingenstans, in på gården och in i huset. Jag noterade att katten var svart men inte mycket mer än så. Nästa dag hittar jag ett fågelbord, där fåglar matas. Bordet var placerat i markhöjd, mycket medvetet gjort då det satt fast ordentligt med ståltråd. Konstig placering tänkte jag. Fåglar flyger ju. Dagen efter det fann jag en stol mitt framför fågelbodet. Jag satte mig i stolen och fantiserade om vad personen, som suttit länge där, filosoferat om. När jag satt på stolen uppdagades hela den sadistiska historien för mig. Den sadistiska, spökliga tanten har placerat fågelbordet i markhöjd, detta för att se blod drypa. Markhöjd, just för att den svarta onda katten skulle kunna fånga och äta upp små fågelfän. När denna akten äger rum sitter hon tillbakalutad i sin stol som åskådare till en mycket blodig föreställning.


image195


"-Sigrid", I am sorry men fan detta är lite väl läskigt?

Efter att jag kom på denna historien vill jag nog inte ha huset vi renoverar längre.
Det spökar också =)

Fem kilometer under livlig diskussion.

image194


- Ja, nu flyger de till varmare länder.
- Ja, undra varför ankor flyger så där?
- Mäh, Soooffffiiiiiiaa! Det där är inga ankor! Det är änder.
- Öh änder är väl ankor?!


Denna diskussionen höll i sig de första tre kilometernar. De resterande två handlade om Gäss - gås - and - änder osv. Trots detta utredande av diverse begrepp återstår en del frågor.

Varför flyger de i ett V?

Vart är de påväg?

Vart kommer de ifrån?

Slutligen;

Vilka är de?


Pain!

image193

Sofia har ont efter gårdagens slit! Till och med i ögonen!

image191

Renovering!

Nu börjar vi komma igång med vår renovering. Jäklar vad vi river och fixar. Ganska skönt att riktigt ordentligt gå loss med kofoten! Björn fick ner något idag som gjorde att det började spruta vatten i köket.
Oj då, hörde jag och gick efter för att ta reda på vad han menade.

image192

Vatten sprutade ut ur väggen. Det sprutade en stund, eller ganska länge, sedan forsade det...

Migrän.

I natt och idag har jag migrän... Fy vad jobbigt det är! Tack och lov så har jag inte det så ofta längre då jag äter en daglig medicin som gjort att det minskat. Inget kul att behöva äta mediciner men den har hjälpt så bra så det är värt det mesta än så länge har jag inte haft några biverkningar alls vad jag vet i alla fall.

Hett tips till alla panka!

Efter några timmar av ihärdigt meck har jag nu lyckats få i hop lite pengar.
17 kronor närmare bestämt, inte illa från att ha varit på noll.
När jag skulle tvätta förut så fungerade inte apparaten som den skulle. Alldeles full med vatten vägrade den att öppna luckan. Noel och jag slog våra mycket kloka skallar i hop. Vi öppnade en lucka längst ner på maskinen och vred på något där inne. -Ut kom vattnet och 17kr!!! Får hoppas på högre timpeng nästa gång men ändå 17kronor! Och jag som trodde att jag inte kunde spara.. haha det kan jag visst!!

Så tipset till er är nu att skruva på era maskiner.
-Ni kan ha outtömliga rikedommar i det lilla hålet.
Seså! Sätt igång att skruva.

image187


Ryggsäck, säg ryggsäck

I dag vaknade jag av konstiga ljud från tv-rummet. Jag spetsade mina öron och hörde någon som vrålade:
-Ryggsäck, säg ryggsäck!
Det var Noel som tittade på Dora. =)

image185

Flytten...

Vi har inte fått tillgång till huset ännu. Vi hjäper dem just nu med flytten men det tar ju lite tid när man packat sitt bohag i skolådor om ni förstår vad jag menar. Jag väntar och väntar för jag vill verkligen bara gå där inne och supa in atmosfären...

Kram!

Halloween

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en bra halloween!
 
Vi har haft en bra helg med mycket spindlar, maskar och spöken. Noel har verkligen haft skoj! Han gick till våra grannar, utklädd till ett screem-mannen, och busade. Han gick fram själv medan jag och Björn hölls oss en bit bort, fnissandes! Buuuu, sa han först sedan frågade han bus eller godis=). När vi kom hem igen fixade vi med lite mat och dryck. Vi gjorde också en spindelbål som noel bjöd sina monstergubbar på när de kom.
image180

Jag hade pratat i sömnen i natt, sa Björn, och sagt något i stil med:
-öh, ser du spindeln där uppe, och pekat upp i taket. Lite mycket halloween? =)

Flyttning

Idag ska vi hjälpa det gamla paret, som nu bor i huset vi köpt, att flytta! Nu ska de flytta från deras gamla familjegård in till en lägenhet. Säkert skönt för dem att bo lite modernare och utan avstånd till affärer och annat. Eller?! Det måste kännas konstigt och skrämmande också kan jag tänka mig. Tänk att ha bott på ett och samma ställe så länge... hm. Jag bryter väl ihop när vi hjälper dem i kväll.
- Bhuuuuäääää, ni behöver inte flytta, bo kvar här, ni kan bo med oss om ni vill och ni kan bestämma allt hur vi ska renovera och hur ni vill att det ska se ut i famtiden... Nä, kanske de tycker att  flytten in till stan/ byn ska bli ett häftigt äventyr! Herre gud nu kan de  börja gå på bio. Vem vet kanske lite disco också på lördagskvällen :). Så får jag nog försöka se det i alla fall.  Hur som helst ska det bli roligt att bara få vara där ensamma och insupa atmosfären. Jag har inte riktigt kunnat göra det när de har varit med tidigare. Nu jädrar i kväll ska alla tentakler ut!  

RSS 2.0