Dagens fråga?

Vad är det du tycker bäst om med ditt jobb? Vad är det på jobbet som får dig att tända och vad är det där som du vill ha mer av?

Vad är det du älskar med ditt jobb? 


-Sesså in och formulera! 

En snorfylld helg

Det startade i Fredags. Jag satt på seminarie och tänkte att kvinnan framför mig levde, ovetandes, farligt. Jag gjorde mitt bästa för att inte servera hennes bakhuvud en stor portion snor. Hela helgen har seglivat dragit förbi i snorets tecken. 

Snoriga men glada hälsningar,

Sofia- sberg

Ny vecka

I morgon börjar en ny vecka. Planen är att jag ska dra igång min träning igen. Jag har bokat in lite olika pass som indoor, yoga och combat. Det var länge sedan jag tränade nu och jag är 100% ur träningsform... Men nu är det dax att hoppa på tåget igen... Jag ska göra det bästa med det jag har, som A-S brukar säga. 
I korvmojjen

Idag har vi agerat korvförsäljare. Det är sånt som fotbollsföräldrar gör ibland. Himla roligt tyckte E. I allafall inledningsvis. Mot slutet, under ett bord i en skrubb, inträffade en viss dödslängtan. Själva döden inträffade när föräldrarna beordrade köpstopp. 

En trogen och köpglad kund. 

Efter försäljningen skulle mamman gå och sortera plåtkorvburkar i en sopcontainer. Mamman försökte få in korvburkarna i diverse hål i containern. Hålen var dock för små. Mamman hoppades att ingen såg när hon försökte få ner korvplåtburkar i alldeles, alldeles för små hål. Hon vred och hon vände på burkarna samtidigt som hon funderade på om det hela var nått sorts skämt. Pappan kopplades in som visade hur man måste hoppa på korvplåtburken, innan man sorterar och slänger den i containern. Mamman försökte visualisera sig själv hoppandes på korvplåtsburkar. Pappan hoppade.
Introvert eller extrovert?

Jag sitter i bilen på väg hem efter en helg i Göteborg. Jag lyssnar på Linus Jonkmans bok Introvert. 


Är du introvert eller extrovert? 

Säg hej till Dagny 103 år och bloggare!

Dagny
 
 

Tidig kväll.

Jag och E ligger redan i sängen. Det blir en tidig kväll. Underbart att krypa ner under täcket. Vi ligger i sängen och lyssnar på dagens avsnitt av Alex och sigges podcast. 

Har det gott! 
Alla behövs!
Man kan inte gilla alla.

Finns det sidor hos människor som du generellt har svårt för? Vad är det för sidor hos andra som du ogillar och vad kommer det sig tror du? 

Finns det nån liten jäkel som du retar dig på?

Vavava?

Biffen.

Min sambo kan verkligen konsten med att få mig att känna mig sensuell. Han kom från jobbet nu. Han putte till mig i sidan och frågade;
 
-Hur är det med biffen då?
 
Smeknamnet, biffen, gör liksom att jag känner mig kvinnlig, het och sensuell...
 
//
 
Biffen.

RSS 2.0