Examensarbete...

Jag och mina gruppkamrater sitter och tragglar vårt examensarbete. Tanken är att skicka in det idag så vi sitter nu här och försöker få det sista gjort. Hoppas ni har det bra där hemma... Längtar efter Noel som jag knappt sett i veckan...

Puss och kram!


God morgon!

Här sitter en trött Sberg och skriver. Jag gick tittade mig i spegeln förut och det går inte att smyga med att jag är trött. Ögonen stog utanför huvudet. Hoppas de åker in under dagen.
Jag tänkte bara berätta att mina kryddor har kommit upp =D! Kul va?
Nu ska jag skynda mig lite för att åka till Skövde. Det sista ska göras på examensarbetet. Snart är allt klart... Det är inte klokt vad tiden går. Här är sol idag, underbart!

Jag och Elsa mår bara fint! Magen växer och den börjar allt kännas nu. Det betyder att Elsa växer där inne =). Jag har köpt leggins på Gina som ser ut som jeans. Ett tips till alla gravida där ute som har svårt att hitta gravidkläder.

Kram på er! Hoppas ni får en härlig dag!

Sberg!

Dags för uppsägning igen...

Noel: Mamma, du har skägg.
Mamman: Jasså du.
Noel: Mamma, du har mustasch också.

Undra om det inte är hög tid för en uppsägning igen?

=P

Pensionärshem eller plantskola...

Nu har jag planterat en massa olika frön. Härom dagen när Björn kom hem så sa han att vårt hem såg ut som ett pensionärshem. Nästa gång han kom hem sa han att vårt hem nu liknade en plantskola =P! Här står en massa lerkrukor med plastpåsar om. Förutom alla frön av kryddor, tomater och luktärt så finns en massa pelagoner. Åh, det är en härlig tid det här! Undra om Björn tycker det samma? =P

Att ge bort planterade kryddor i "gåbort" present tycker jag är ett bra tips!

V75 Jägersro 28/3

Här kommer dagens travtips från sberg.

Lycka till!

Lopp 1: 1 - 4
(Här spikar många Power nap, häst nr 9, men inte Sberg inte. Den går fetbort ;P!)

Lopp 2: 5

Lopp 3: 5 - 9

Lopp 4: 7 - 12

Lopp 5: 5 - 8 - 11

Lopp 6: 4 - 6

Lopp 7:  2 - 4 - 7

Nu ska sberg åka och renovera. I dag ska jag spika golv.

Ha en bra lördag allihop!

Haremdräkt och tandställning.

Nu har jag varit hos tandläkaren och spänt min tandställning. Jag hoppade in på Gina och köpte en urful haremdräkt i storlek baota! Den är inte bara baota. Den är leopard mönstrad också. Denna kreation var hur skön som helst men ingen får se mig då jag bär den. Haha! Jag tänkte det kunde vara skönt att ha i sommar när jag går och skrotar i trädgården. Summa sumarum så blir jag en gigantisk gravid haremleopard! I tidningarna har det meddelats att vi har fått varg i trakterna. Nu har vi inte bara varg. Vi har leopard också, men det bara på jutagården.

Nu ska jag njuta lite av det fina vädret! Jag ska plantera lite olika kryddor här tänkte jag.

Pussiluss

Mvc besök vecka 26...

...tror jag. Det är lite svårt det där vilken vecka man är i. Hur som helst så är det beräknat till 1 Juli. Viktuppgång 10 kg. Magmått 24 cm. Hjärtljud 153. Blodtryck bra.

Idag var jag på besök hos MVC igen. Blodtrycket var inte lika högt som förra gången, skönt. Allt var bra och min barnmorska tyckte sig höra en flickas hjärtljud idag också=). Elsa var i klarvaken och levde loppan där inne under besöket. Tänk om det är en Bertil där inne, hehe. Det är helt otroligt att det finns någon där inne i magen. Ibland när jag ligger och tittar på  min sprattlande mage blir jag helt tagen av allt ihop. Visst är det otroligt?

V75 21/3

Välkommen till Sbergs travtips denna soliga Lördag 21/3!Bana: Bergsåker!

Mycket Nöje!

Lopp 1: 3 - 11

Lopp 2: 3 - 5 - 9 - 10

Lopp 3: 1 - 2 - 3 - 10

Lopp 4: 1 - 2 - 7

Lopp 5: 8

Lopp 6: 10

Lopp 7: 9 - 12

Lycka till!

Middag - fel hus - gardinstång.

I går kväll var jag på födelsdagsmiddag hos min klasskamrat Kicki. Det började bra. Jag och min andra klasskompis Frida, som åkte i hop till middagen, knackade på dörren där middagen skulle vara. Det såg lite mörkt ut men nja någon lampa lös där inne. Kanske var det mysbelysning tänkte vi och fortsatte knacka. Jag  vänder mig om på trappan där vi stod och ser Kicki med gäster i huset mitt emot. Shit fel hus säger vi i kör och rusar ut från huset vi just försökt komma in i. Japp där var den eventuella isen bruten sa vi och fortsatte in till rätt hus. Väl inne blev det skratt, presentöppning och en massa trevligt folk. Under middagen när jag kom tillbaka efter att jag hämtat mer mat höll jag på att riva ner en hel gardinstång över bordet och som vid nerfall hade resulterat i ett par hjärnskadade gäster. Phu! Jag satte mig ner och tydligen hade en gardin fastnat på min bak som jag satte mig på. Trots dessa incidenter så var det en jättemysig kväll!

Tack Kicki!

What to do whit the tandfe?

I går hade Noel fått med sig ett jättegulligt kort från skolan!I kortet stod det:

I dag har Noel har tappat en tand!

En tejpbit var fastklistrad över ett meddelande:

Här skulle tanden suttit men den försvann på fotbollsplanen!

Gulligt tycker jag! =pLite pyntad badrumsmöbel, björn spikar med spikpistol och Noel gör kick flipp!

I dag när vi åkte till huset släpade jag med lite pynt hemifrån. Björn vickade på sitt lilla huvud, hehe! Vi har ju inte ens vatten där idag -eller blandare heller för den delen... =DBjörn spikar pärlspont med spikpistolen. I går sköt han tvärs över rummet så man får passa sig!

 

Noel har gjort en skateboard och gör en kick flipp =P Mycket får man lära sig!

 

Legvisning - ica - 34 år

Min kusin kom ut till huset igår för att titta hur det gick med bygget. Han berättade att han just varit och handlat och att han blivit lite förvånad över en sak. Han hade fått visa leg. Han är 34 år. Han köpte energidryck.

Märkligt!
Nu är det dax för renovering igen...

Hej så länge!

Noel sover så lugnt i hans säng... <3

Ja, då ser han inte så stor ut minsann! Tänk att ett sånt här litet barn kan suga musten ur en!
Den senaste tiden har Noel varit lite av den värsta sorten och jag har sagt upp mig ett antal gånger. Han ifrågasätter och motsätter sig som aldrig förr. Ibland tar kraften slut! Förra veckan sa jag upp mig en si sådär femtio gånger tror jag...

- Mamma!

- Nä.

- Mamma!

- Nä, här finns ingen mamma...

- Mamma!

- Nä

- Mamma!

- Nä,  mamma, vem är det?

- Mamma!

- Här finns ingen mamma.

- Mamma!

- Hon har låst in sig och släng bort nyckeln...

- Mamma!

- Hon har åkt på semeseter...

- Mamma!

- Här finns ingen mamma. Hon har sagt upp sig...

En sång spelades upp, gång på gång, i mammans huvud...

Take me away!
Nu när han ligger där i sin säng ser han ut som den vanlige Noel som känns lite lättare att vara med. Nä, jag tänker inte åka på semester eller säga upp mig. Jag vill inte takas away! Vad skulle jag vara utan min älskade Noel? Jag tänker vara här, precis där jag är!

Förra veckan när vi gick till affären drog han helt plötsligt till med en mycket märklig gång. Benen sprätte åt alla håll, som den stoltaste tuppen i hönsgård. Mössan, ja den hängde på sned. Byxorna, ja de hängde på halvstång. Hårspray skulle inhandlas så som parfym. Oh, undra om jag inte har fått en tonåring här? Nä, det är väl så att han måste få pröva sina små vingar för att så småning om klä sig i de som passar honom bäst. Gör inte vi alla så? Men det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna och ibland tryter tålamodet.

Förra veckan fick Noel gå in ensam på en tapp där vi brukar köpa lördagsgodis. Han fick med sig en peng och repeterade innan i bilen vad han skulle köpa. Med lite blandade känslor, stolt men lite osäker, gick han in. Jag såg inte mycket av honom eller hans handlande i affären. Mössan var det enda jag skymtade av honom och den gick omkring där bland hyllorna. En sak såg jag. Jag såg en stolt kille som kom ut med egeninhandlat lördagsgodis. Han berättade stolt för sin pappa att han hade varit inne i affären själv. För att få växa måste man ju få pröva sina vingar.

Puss!

Vårdag ute i huset och lite bilder på toabänken...

Idag har vi varit ute i huset hela dagen! Härligt! Nu börjar det ändå hända lite där ute även om det är långt kvar än...
Här kommer lite bilder på vår nya toabänk. Den är inte färdig än och det ser lite tråkigt ut än när inga hyllor är gjorda eller ingen inredning har tagit plats men jag tror det kommer bli jättefint när det är färdigt. Snäckfärgade handdukar... ljusstakar... fin tvålkopp... Ja, det blir nog bra =)

   Lite snödroppar på en uråldrig komjölkar pall, hehe! Undra hur många rumpor som suttit på denna tidiga mornar och mjölkat spenor? Jag ser framför mig en piga som drar och sliter i Rosas stackars spena! =P
     

Noel grävde forsar ute i leran. Han kämpade så hårt att rumpranden smög sig fram =P Lera inte ner dina skor nu var en tanken som drog förbi. Hemska tanke! Barn ska leka. De ska bli skitiga!

Han har varit på bowlingkalas idag. Oj, vad han väntade innan det blev dax att bege sig till kalaset =). Väl hemma igen var han glad och hade haft jätteroligt!


Nu sitter jag här, vi ska snart bänka oss framför tvn. Björn tog på sig kockarrollen idag och fixar för fullt med hans tacopaj som han gör så bra. Godiset är upphällt, chipsen lika så. Dax att hämta colan!

Kan det bli bättre?

666,66

Björn sa att han fick a sign förut när han tankade. Han tankande för 666,66. Undra vad han menade för sign?

V75 14/3 -09

Välkommen till Sberg´s travtips!
Dagens kupong bjuder på en hel del heta och givna tips men även på en del otippade kusar =p 


Japp då var det dax igen. I dag är banan: Momarken. Restider och en del okända hästar präglar dagens lopp och kusval, hehe. Banan tycks vara fin och hästarna känns laddande. En del mer än andra.
En stor förlust känner jag dock då Örjan inte är med.

Mycket nöje!


Obs! Ni kommer väl ihåg att titta på hästarnas hovar! De som har de mest glänsande är de mest taggade!

Lopp 1: 1

Lopp 2: 1 - 2 - 4 - 7 - 10 - 11

Lopp 3: 1

Lopp 4: 3 - 6 - 15

Lopp 5: 3 - 6 - 7 - 8 - 10

Lopp 6: 3 - 7

Lopp 7: 4

Lycka till!

Travkommentator Sberg!

Vår!

I dag har det varit en härlig vårdag här. Jag åkte ut till huset förut och bara gick där ute och kikade. Fullt av snödroppar hade ploppat upp lite varstans! Solen ger verkligen energi och det behövs nu känner jag! Alla sinnen vaknar upp och vårkänslorna spirar =). Det är spännande att gå ute i trädgården nu för jag har inte koll på vad som kommer upp eller vart. Det ska bli så jäkla härligt att flytta!

Kramar från Sberg med vårkänslor!

MVC besök vecka 24

Idag har jag varit på MVC. Jag hörde de små hjärtljuden =) 150 slag i minuten slog det lilla hjärtat. Magmåttet var 22 cm och vikten låg på 61,1. Allt var bra förutom att jag hade lite högt blodtryck. Jag hade det samma när jag väntade Noel. Då blev jag sjukskriven och fick gå på extra kontroller med tanke på att det fanns riskt för havandeskapsförgiftning men det blev aldrig något och det gick bra. Idag var trycket högt första och andra gången men efter att jag legat ner och trycket togs om var det bättre... Jag tänkte att jag skulle motionera mer men så var det inte. Vila och ligga på sofflocket var medicinen. Det är lite lurigt det där med blodtryck för det känns ju inte av. Jag mår hur bra som helst och känner inte av något alls. Trycket kommer att kollas med jämna mellanrum och det känns ju bra att man har det under uppsikt. Mina blodvärden såg jättebra ut och jag behövde inte äta järn. Inte än i alla fall. Skönt! Hoppas verkligen att allt ska gå bra! Sparkar gör det för fullt! I går när jag och Noel låg på soffan och mös fick han en ordenlig spark i ryggen! =)

Ja undra vad det är för en liten där inne med hjärtljud på 150 =) <3.

Jag ska be att få en kopia på Noels journal för att jämföra lite... Magmått, hjärtljud, vikt och blodtryck mm. 

Sibel Sista morgonen

Hemma igen!

Nu har jag just kommit hem! Det gick helt ok att köra och jag är stolt nu! =)
Nu ska Sberg slänga sig på soffan!

Ok

Nu åker jag då...

A sign...

Tror ni inte på f att vår lokala tidining kom nu. Sberg dök på horoskopet med tanke på den utmaning som väntar.

Väduren

Det här kan bli en olycksdrabbad dag.
Var försiktig i trafiken.
Du blir avbruten i dina rutiner...

Mammamia!

Oh lord!

Ok. Vi ses ikväll!

Love you <3!

Sberg
 
heheähähöhöhhehe!

Undra om jag kommer hem ikväll.

I dag ska jag köra till Göteborg. Som ni säkert redan vet så kör jag inget vidare. Tanken på att detta kan vara min sista dag på jorden har slagit mig. I går kväll fick jag tulipaner från Björn och Noel. Undra om det var för att jag ska köra till Göteborg och att samma tanke, som slagit mig, slagit dem? Nä, jag får köra lugnt och sansat! Hör ni om en bil som blockerar trafiken i Göteborg är det förmodligen jag och min vän Frida som sitter brevid. Hua mig! Jag hör framför mig nyheterna som varnar alla trafikanter för en röd audi som kör vänster i alla rondeller och som kör ut från parkeringshuset längs infarten -backandes!

Mario Kart...

Nu har jag och Noel haft ett gem av Mario Kart. Jag körde ett race med Noel hejjandes i bakgrunden.
-Bra mamma! Hejja! Skjut! Sväng! Bra! Gasa!
Väl färdig med loppet frågade jag Noel om jag var bättre än farsan (Björn).
Noel svarade:
 -Jaaa. Du vet mamma, pappa kommer alltid sexa...

Hehe! Jag trodde väl det... =P

Still going strong!
30 år..? Nja, jag undrar det jag... =P

Pysslig och köpgalen!

Nu har jag planterat lite sticklingar! Härligt!Jag känner mig pysslig och köpgalen. Jag vill ha! Krukor, olivtvålar, tyg, symaskin, tvålkopp, ljuslyktor, en fin hylla etc. Listan kan göras lång. Jag vill ha! NUUU! Dessvärre är jag en student vilket innebär att jag inte har så mycket kulor att få i rullning... Pyssla vill jag, men inte med vad som helst...Jag frågade min systers son om han sett någon så här stor tvätthög förut.
Han svarade:
-Näää.
Ungen är nu mera portad =P.

Bra dag!

Dagen började med ett mysigt besök. Med besöket kom en tonfiskbaguette. -Kan det bli bättre?
Sedan åkte jag, Noel och  kusin Rasmus till herr bagaren och fikade.


                             


Efter fikat drog vi till blomsteraffären. Plastkrukor inhandlades till Noels tomatfrön han ska sätta. Krukan skulle rymma en liter ungefär. Jag måttade med höften och tog den jag tyckte mig passa. Mamma föll i gapskratt när hon såg krukan och sa att den där rymmer 10 liter. Hon fick fram en liiiiiten kruka som jag skulle tippat rymma1 dl. Hon lyckades överbevisa mig genom att  hälla vatten i från ett litermått. Förutom en alldelses för stor kurka hittade jag också sticklingar av pelargonier som jag ska fixa med nu! Åh, vad härligt att få pelargonier igen =).


Badrumsmöbel under uppbyggnad


Här är vår badrumsmöbel som just nu byggs. Än ser det inte mycket ut för världen men jag tror det kommer att bli bra. Detta är själva underredet som ska kaklas in. Hyllor ska byggas och handfatet ska fällas ner. I dag eller i morgon ska det nog bli klart. Skoj! Så fort det är färdigt ska jag lägga in handukar, tvålkopp, blommor och ljus =). Vatten har vi inte än men nu är det inte såå långt borta.

  

Om några dagar kommer färdiga bilder =D.
Magbild v. 23

Magbild vecka 23 <3


RSS 2.0