Göteborg och midnattsloppet.

Snart bär det av mot Göteborg och midnattsloppet. Björn sover fortfarande men ska jag ska snart väcka honom och börja stretcha honom. Björn har några tuffa motspelare där idag och det är viktigt att han förbereds och att korten så att säga, läggs rätt. Efter strech och frukost ska jag ta med Björn ut i löplina då vi ska köra cirkellöp, en så kallad voltigeträning, i trädgården.
 
Plikten kallar!
 
//
 
Sberg.
 
 
(Jag överväger en eventuell behandling av senap i rumpan på Björn när det beger sig).
 

Löparsko och löparfot.

Vilken fot/sko springer snabbast under midnattsloppet 2012?
 
 
 
 
 
Tippa på nu!

Vackra färger.

Nu har jag just kommit in från en runda i trädgården. Med håret åt alla håll, i blå mjukisbyxor och en knallorange-cerisegrön indiska-klänning har jag dragit runt ute i regnet och fotat. Det är tjusningen med att bo på landet, man drar på sig vad man hittar och sticker ut. Jag går ute och njuter, det är inte klokt vilka fina färger det är ute.
 
 
 
  

Altanhäng.

 
 
 
 

Från löplabbet.

Nu har jag varit på löplabbet och investerat i ett par nya pjux. Personalen som tog emot mig var helt outstanding, verkligen pedgogisk och service minded. Det blev ett par Brooks ghost, tänk vad jag ska sväva fram nu ;). Min skada är fortfarande inte bra så det blir inget midnattslopp för mig. Jag kommer att sitta på en filt vid sidan av loppet och dränka mina sorger i rosé.
 
 

RSS 2.0