Verkar och lever än.

Jodå, jag verkar och lever än, jag har bara haft fullt upp. Den senste tiden har bjudit på en hel del olika projekt. En del lyckande, andra inte. 
 
Under augustimånad har jag sprungit två olika lopp i Göteborg, color me rad och midnattsloppet. Color me rad bjöd på färg och midnattsloppet på en festlig stämning med, flås, musik, människor och en hel del färgade tröjor. 
 

  
 
 
Både Björn och jag slog våra rekord från tidigare, jag slog Björn med 30 sekunder (lyckat projekt). Jag har dessutom anmält mig till Göteborgsvarvet 2015. Känns långt borta just idag...........................
 
Ett mindre lyckat projekt.........................
Jag skulle så att säga PIGGA UPP en gul fåtölj....
 
 
 
 
#midnattsloppet #colormerad #pimpadfåtölj.
 
 
 

Indoor walking.

Ikväll var jag iväg på indoor walking igen. Fy sjuttan vad skönt det är att bara blunda, leva sig in i musiken och köra skiten ur sig! På söndag är det color me rad loppet och helgen efter det väntar midnattsloppet i Göteborg. In och anmäl er, ni som inte har gjort det, det blir kul!
 
-Sosofofia.

Hos Sivan på oljeberget.

 
 
 
Ikväll packade jag och barnen in oss i bilen för kvällsmat på Sivans Ost. Ett urmysigt hak i en rustik miljö. Vi kom sent och kunde inte stanna så länge som önskat men det blir fler gånger. 
 
Besök Sivans Ost vettja! 

Anmäld

Jag läste någonstans att internetuppkoppling och en bristande impulskontroll kan make things happen....
 
Häng med!

Salladspyramider.

Fler kanske är intresserade av vår katt- och växtvakt?!
 
Titta här;
 
 
Han ska få lägga en frälsande hand på fler saker i vårt hem.
 
 
 

Hemma igen.

   
 
 
Nu är vi hemma igen. Vi har haft en härlig ledighet men ännu en veckas sommarledighet kvar. Från Spaninen åkte jag vidare till en familjeträff på Brännö. Här har vi lite instagrambilder på mig och min syster Malin från helgens bravader. Malin, vi blir äldre men vi tar oss fram bra tycker jag, över berg och djupa dalar ;). 
 
Tack för den här helgen! 
 

RSS 2.0