Vad stör du dig på?


Idag lyssnade jag på Christer i P3. Det diskuterades vad som störde människor. Det var allt mellan himmel och jord som togs upp då lyssnare ringde in... Tänk vad vi människor kan störa oss på mycket :).

Vad stör du dig på?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag stör mig på min sambo... Varje gång jag frågar någonting så upprepar han frågan innan han svarar.Varje gång jag eller min sambo säger något i bilen stänger han av radion. Väl färdigpratat sättar han inte på radion igen. Hahahaha! Jag tycker att man kan prata lite högre med radion på;)!Grrr!Fan vad trött jag blir ;). Nu säger min sambo att jag inte ska kasta sten i glashus... hehe!Det här säger mer om mig än om min sambo. Jag vet. Jag gillar min sambo väldigt mycket men visst retar jag mig!Grrr!

2011-02-15 @ 20:52:32
Postat av: Anonym

Jag stör mig på reklamen för promenadband... På reklamen visas en tjej som löper på bandet.

2011-02-16 @ 10:10:29
Postat av: Ida

Jag stör mig på korkade människor, och jag stör mig på människor som har fula partners. Jag stör mig på reklam i radion, dösnack i radion, tråkiga ämnen i radion. Jag stör mig på människor som går långsamt framför mig. Jag stör mig på människor som alltid alltid alltid är sena. Jag stör mig på människor som ska framstå som helylle och Guds bästa barn. Jag stör mig på sega människor, som aldrig kommer iväg eller blir färdiga.Mohahhaha!

2011-02-16 @ 17:52:01
Postat av: Odinsina

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

2011-08-30 @ 10:37:56
URL: http://odinsina.blogspoo.com

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0