ChefskapVad tycker ni gör någon till en bra chef?Vad tycker ni gör någon till en dålig chef?Vad har du för erfarenheter av chefskap?
Vad som är bra kontra dåligt chefskap beror mycket på uppgiften och den organisation man verkar inom men rent generellt sådär.
Intressant tycker jag:)!


Kommentarer
Postat av: Mli

Chefs, eller ledaskap över huvud taget tycker jag mycket handlar om att inge trygghet. "Jag vet vad som behöver göras och jag vet att du är rätt person att genomföra det". En ledare eller chef måste också vara sk opartisk i konflikter och säga till på skarpen om en medarbetare inte sköter sig, annars faller det helt för de som faktiskt kämpar på. Tycker jag =)det finns säkert många fler kriterier men det är vad jag tänker spontant! En dålig chef gör väl precis tvärtom, är frånvarande/maskar från möten etc, och lämpar över för mycket på sina medarbetare. I vissa fall kan det säkert också vara chefen som är grunden till mobbing eller konflikter på arbetsplatsen. När det kommer till mina egna erfarenheter så har jag ju förståss haft chefer men också fått "leka lite chef" över några andra tjejer. Det svåraste då vara att motivera varför de skulle göra vissa saker istället för att jag skulle göra allt själv. Men det gick, även om jag någon gång fick säga "för att jag säger det och du får helt enkelt lita på att det blir bra" vilket kanske inte var det mest pedagogiska, haha!

2011-08-30 @ 19:59:46
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack för dina ord mellis =). Härligt att ha dig här :).

2011-08-31 @ 21:03:23

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0