Brukar ni raka busken?

Jag har en liten undersökning på min blogg. Ja, det är en vetenskaplig undersökning. Det är egenligen ett helt ointressant ämne men för skoj skull. Rakar ni busken? Kille eller tjej? Jag var ju och badade igår... jag funderade just på om folk rakar busken eller inte. Hahaha! Ja, det snöar idag och jag har inget att göra så jag frågar Er:

Rakar ni busken?



Se till att delta nu! 

Svara anonymt om ni inte vill delge era rakvanor =P

Kommentarer
Postat av: Anonym som hell så klart!!

Klart att man rakar frissar till sej där nere, gör inte du det menar du?! Jag kör av skiten med en gammal häcksax som ligger i förrådet var 4;e dag ungefär. Mellan skinkorna får det bli vax. Sånt där varmt klet du vet som gör så satans ont att dra bort. Gjorde det på salong förr, men nu kan jag fan inte mä det längre. Rövalöt har växt sej så innihelvete tjockt så inte ens gräsklipparn kan ta sej fram och igenom. Nä se det är bara till att bita ihop och ta hand om skiten själv. Man kan ju undra vad rövhår ska vara bra för egentligen?! Nån som vet?? Själva framfrissen brukar jag ändra då och då. Ibland kör vi snagg och ibland lite längre med flätor. Har faktiskt testat färg med en gång, men min sambo tände inte alls. Han föredrog det röda sa han. Ja, jag har RÖTT fitthår. Nu vet ni det också. Tur att man namnlös i denna kommenatar. Ska bli intressant och höra om dina andra läsare har lite stil och fason där nere... Om nån VÅGAR skriva nåt alltså, det undrar jag?! Fitthår som rövhår och hår som hår. Nån ska ju ta hand omett, eller hur. Hade en kompis en gång som lät sitt växa fritt. Helt ärligt, håret var ned till knäna!! Själv så tycker jag allt att det kan hålla sej UNDER trosan och helst inte sticka ut.

Postat av: Anna

Hahahahaha! =P Jag rakar mig inte men hade jag sett ut som på bilden så hade jag nog rensat lite eller iallafall toppat! Tack för en trevlig blogg!

2010-02-20 @ 15:53:35
Postat av: Sofia

Hahahahaha! Åh, vad jag blir underhållen här en dag som idag! Hahaha! Rövalöt hihi!

2010-02-20 @ 15:58:19
Postat av: Maria

Haha! Jag gör brasiliansk vaxning på salong var 6:e vecka ungefär :) Har gjort det sen 2006 och kan inte vara utan det nu! Hårväxten har blivit myycket mindre och de hårstrån som växer ut är mjuka och tunna! Innan jag började med vaxning så rakade jag men jag blev så trött på prickar och stubb.. Dessutom är det ett jäkla jobb att hålla på att raka hela tiden :P Visst gör vaxning förbaskat ont men tro mig, man vänjer sig och det är över jättesnabbt! Det är dock JÄTTEVIKTIGT att gå till en seriös salong som använder rätt teknik och bra vax. Remsvax kring underlivet är BIG NO NO!!! Hon som vaxar mig har hållit på med brasiliansk vaxning i 25 år så hon är grymt duktig!!! Dessutom behöver man aldrig skämmas, för jag kan lova att hon sett värre än just dig.... :P REKOMENDERAS STARKT!! Om ni vågar.. ;) Det är värt smärtan och varenda krona ;)



2010-02-20 @ 16:47:34
Postat av: Anonym igen...

Skönt att det finns fler som kör vax!Den där brasilianska vaxen lät spännande, är den dyr Maria?! Testade en sån där som rycker en gång, men se det gör jag ALDRIG mer om! Hella krullet fastnade i rakmaskinen. Det lät lite märkligt och doftade lite os, en kort stund senare så dog hela maskinen. Jag gissar att den helt enkelt inte var var gjord för mitt röda och lite kraftiga pubishår. Åter till frågan; Varför detta hår?! Mest till besvär enligt mej. Kram på dej tösabete.

2010-02-20 @ 17:07:57
URL: http:// har fortfarande ingen blogg
Postat av: Jessica

Att annorlunda men intressant ämne hahaha Jag fick mig ett gott skratt åt den första kommentaren. Ha en fortsatt trevlig helg!

2010-02-20 @ 22:11:44
URL: http://lantisliv.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja, det är ganska dyrt... Ca. 500 kr per gång (fast det varierar på olika salonger). Men det unnar jag mig! Som sagt, det är värt varenda krona! Bor i göteborgs-trakten för er som undrar vart salongen dit jag går ligger!

2010-02-21 @ 10:25:12
Postat av: Sberg

Tack Maria och er andra för ert svar! =)

2010-02-21 @ 10:32:54
Postat av: Anonym

Men duuu då sberg... nu får ju duu skriva hur duu gör ;)

2010-02-21 @ 13:02:47
Postat av: sberg

haha! Jo, just som jag stod där i duchen på badhuset så upptäkte jag att jag inte gjort det därför startade min fundering. Jag kan göra både och efter humör =P

2010-02-21 @ 13:50:38
Postat av: Carro-The Lantismamma

Dom gånger jag har gjort det så har jag kommit underfund med att jag inte skulle rakat mig. Det kliar som f-n och så har jag röda prickar i heela underlivet! Så nu anväder jag bara sax och jämnar till det "down there" Så länge det går vill säga. För nu börjar det bli så att magen är så stor att jag inte ser ner! ;-)

2010-02-21 @ 14:01:55
URL: http://thelantismamma.blogg.se/

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0