Undersökning: Livsmål

Nu är det tid för Sbergs undersökning igen. De sitter nu och pratar om livsmål hos Malou. Människor får svara på vad deras livsmål är. Ja, undra hur det såg ut för 100 år sedan, 50 år sedan, 10 år sedan... Ja, det kan man ju fundera på...

Vad är ditt? Det är spännande att höra vad människor lägger i sitt mål.

Nu vill jag höra vad du lägger i ditt!


Tack:)!


Var anonyma om ni vill!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Mitt mål är att hitta ett jobb som jag VERKLIGEN gillar och tycker är roligt, lönen spelar, ärligt talat ingen roll. När jag hittat mitt jobb ska jag flytta ur vår fruktansvärt dyra lägenhet och skaffa radhus där jag får möjlighet att uppfostra 1-2-3-4 fantastiska ungar. Mitt mål är, att med minsta möjliga prestation vara mesta möjliga lycklig. Att få tid att njuta, utvecklas och ta vara på människor i min närhet, som jag i dagsläget, som heltidsstudent + halvtidsjobb, ABSOLUT INTE gör.

2010-04-23 @ 13:06:36
Postat av: Sofia

Tack Hanna. Lycka till med studierna =)Att vara heltidsstudent och att arbeta halvtid innebär att det inte finns tid över till mycket annat. Hoppas att dina studier kommer att leda till det du vill och att dina nära har förståelse för din tidsbrist just nu. Förmodligen och förhoppningsvis önskar de dig det du själv vill och har överseende med att du är frånvarande just nu. Kram!

2010-04-23 @ 21:13:56
Postat av: Hanna

Ja de hoppas jag också, och jag har väldigt förstående vänner, oftast. Det bästa är att efter man vart frånvarande en tid märker man vilka som verkligen betyder något!

2010-04-24 @ 11:40:14

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0