Gravid vecka 38 (37+0)

Idag går jag in i vecka 38 (37+0) Allt är bara bra. Jag märker att jag vill pyssla allt mer och att jag har börjat frossa i förlossningsberättelser och annant. Vet inte hur många gånger jag har läst om vad som händer denna vecka i graviditeten, haha, ett säkert tecken på att det börjar närma sig =).

Finns det någon här som vill berätta och bjuda på sin förlossningsberättelse? Jag tycker det är så spännande!

Undra om vi har hunnit att flytta innan lilltjejen kommer? Hoppas det! Igår satte vi in kyl och frys. Vi packade upp vårt vinställ som ska sitta ovanför. Nu börjar det äntligen hända grejer! Kanske kan jag ta några bilder i kväll.

I morses följde jag noel till skolan. Han cyklade och jag gick. Vi bor nästan precis vid skolan så det är ingen lång tur, alldeles lagom för en tjockis som mig =P. Det doftade sommar och regnet hängde i luften, skönt! Att se Noel på skolgården innan klockan ringer in är något visst. Jag ser hur han lite förtjust och med spänning tittar på de äldre barnen. Hans blickar är fyllda av skräckblandad förtjusning. Han är för söt! I morgon ska vi till kyrkan för skolavslutning och Noel får sommarlov.


Kommentarer
Postat av: Valrossen

Testar att länka så får vi se om det går. Lite längre ner på s under "Förlossningen". Går det inte kan du maila mig så jag får din adress om du vill läsa. Hur känner du inför förlossningen? Jag längtar massor men det är m blandad förtjusning... Sägs ju att trean brukar vara en riktig "luring" som kan ta tid o vara extra besvärlig. Hoppas INTE! Stor kram!

http://langtan.babyblogg.se/r789/Augusti/10/

2009-06-11 @ 11:31:37
URL: http://www.langtan.babyblogg.se
Postat av: Hanna

Hej :) fin blogg.. besök gärna min och skriv vad du tycker! Kramhttp://h88.blogg.se

2009-06-11 @ 11:33:18
URL: http://h88.blogg.se/
Postat av: LAACY

hehe jooo de kan man ju förstå =P jag kunde tillbringa flera timmar och läsa om andras förlossningar, de kan verkligen bli så olika. min blev helt olik alla hundratals förslosssningar jag hade läst om men visst är de intressant =Pkan länka till min berättalse, dock äär den ganska lång haha fick dela upp den i 3 delar mne kganska så detaljerad =Phttp://mami89.blogg.se/category/-forlossning.html

2009-06-14 @ 02:06:58
URL: http://mami89.blogg.se/
Postat av: Sandra

Här kan du läsa min förlossningsberättelse=)http://sandrasj.blogg.se/2009/february/forlossningsberattelse.html

2009-06-14 @ 10:18:22
URL: http://sandrasj.blogg.se/

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0