Trevlig Fredag!

Nu har jag, Björn, Stina och Noel varit ute och fredagsfikat. I går var det torsdagsfika  och dagen innan det Onsdagsfika =P. På Måndag ska vi på ultraljud! Det ska bli så spännande! I dag gick jag in i vecka 20. Ultraljudet brukar väl vara lite tidigare men min cykel är lite hur som helst så vi får se vilket datum bebben blir beräknad till efter. Hoppas det ska gå bra! Noel var beräknad, innan ultraljudet, till den 26 juni men flyttades fram till den 13/7 efter ul. Kom gjorde han den 24/7.Tänk att denna lilla bebbe som nu ligger i magen också är beräknad till den 26/6! Exakt samma dag som Noel först var beräknad till =). Hm konstigt att pricka just den dagen av alla.

I kväll hade jag velat åka till axvalla travet. Det var jättelänge sedan! När det väl händer brukar vi, alla som åker i samma bil, ha lite tävling. Alla har med sig lika mycket pengar och när man åker hem ser man vem som har vunnit. Jag snackar inga stora summer utan några hundra så där. Tyvärr, som ni vet så visade mitt konto 0,67 öre så jag kom fram till att det inte var lämpligt att tävla med det utgångsläget =P. Nä, lite mer pengar har jag men inte att lägga på trav.

Trevlig kväll på er!

Kommentarer
Postat av: -

Hej! Grattis till graviditeten. Jag lyckades också pricka in samma beräkningsdatum för graviditeten för mina äldsta barn. De kom ut med en dags mellanrum till slut. Lycka Till!

2009-01-30 @ 20:14:04
Postat av: Sofia

Åh, tack!! otroligt med samma beräkningsdatum tycker jag =) Trevlig kväll! =)

2009-01-30 @ 20:46:04
Postat av: Sara

Hej!!

Åh vad spännande med ultraljud!! =)

Ja verkligen lustigt det där med att de är beräknade på samma dag men om jag inte missminner mig så ligger det i släkten.....hehehe. Syftar då på brorsbarn och deras mor! Helt otroligt!!

Hoppas du mår bra! Nu är du halvvägs! Kämpa på! =)

Kram Sara

2009-01-30 @ 23:46:47
Postat av: Sofia

Ja det slår ju allt! Mamma och två barn, alla på samma dag! Hahaha! Det ska bli jättespännande på ultraljudet... nu väntar jag! Hoppas ni har det bra och att ni får en skön helg! Kramar!!!

2009-01-31 @ 09:10:03
Postat av: Malin

Hej! O grattis till bebis! Så himla spännande, eller hur?!? Vi gjorde ultra i måndags, har bf den 9 juli. V 17+1 idag. Häftigt m samma bf! Återstår att se om det ändras ngt på måndag. Känner du sparkar o så? Lycka till! Stor kram Malin K

2009-01-31 @ 09:10:27
URL: http://www.langtan.babyblogg.se
Postat av: Sofia

Hej Malin! GRATTIS =)!!! Åh, undra om vi inte kommer att få samtidigt! Hoppas det ska gå bra för oss! Undra om vi får hänga på bb ihop =)... Nu känner jag sparkar men inte förens nu. Noel kände också igår! Han väntar lika mkt som jag och frågar var dag hur stor fröt (stavas det så?) är nu. Hur mår du nu? Hoppas allt är bra med er och grattis igen! Kram!

2009-01-31 @ 09:14:18
Postat av: Malin

Nu mår jag prima bortsett från den här j***a förkylningen. Mina barn är födda v 37+0 o 37+1, ca tre v tidiga så vi siktar in oss på midsommar typ:- Skämt o sido. Blir långa veckor på slutet om den här bebisen väljer att stanna längre så jag ska försöka låta bli att tänka så. Har inte haft några blödningar på ca sex v o på rul såg allt fint ut. Vore sköjsit att hänga på bb o gråta så tårarna bara sprutar ihop när hormonerna slår till på riktigt. Ser fram emot att höra hur det gått imorgon. Ska ni kolla kön? Lycka till! Kram

2009-02-01 @ 11:28:51
URL: http://www.langtan.babyblogg.se

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0