Här kockar vi =)

Jag skrev ett litet kort till Björn. Noel var med och målade lite gubbar och hjärtan. Noel sa också att jag skulle skriva -En sån modig pappa!!! Hihihi visst var det fint!! Så det står på kortet =) Ja, han är allt stolt över sin pappa minsann!

image296Noel kämpar på!  


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej !
jag kikar in nu & då och tidigare idag så tänkte jag (helt sant!) skriva att jag ser på huden att du anv Efamol ; har inte sett ngn bild på dig på länge ; men som det stora hud/vitamin/krämfreak jag är så ser jag skillnad =). Alla mina vänner tar också Efamol.alla lika nöjda.Förresten; himla snygga krukor o växter i köksfönstret ; det kopierar jag !

2008-02-14 @ 20:36:44
Postat av: sofia

Vad gulligt av dig! Jo, jag gör det även om jag glömmer ibland.. det fungerar jätte bra! Kul =) Skoj också att du gillar min krukor =)Hihi, De har stått där ett bra tag och det lär det nog få göra! Kram och ha en fin dag!! -eller kväll

2008-02-14 @ 20:45:41
Postat av: Anonym

Jag tar mina Efa till natten;huden "jobbar" bäst med dem då.
Har du kollat in denna länk www.jerseybeautycompany.co.uk
jag köper -alla- mina prod därifrån( 50-70 % billigare än på hudsalongerna)
Dermalogica är det bästa märke jag haft (hm..har prövat typ allt) iallafall ; Daily microfoliant/ rispeeling som anv varje dag och Dermalogicas Smoothing cream : den combon är outstanding !!

2008-02-14 @ 21:00:14
Postat av: Sofia

Det får jag kolla upp då! Tack för tipset!!

2008-02-15 @ 15:18:56

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0