En tunga i ultrarapid.

Igår gick jag och den minsta familjemedlemmen till badhuset. På badhuset träffade vi ytterligare en familjemedlem av den mindre sorten, fast större. Hej, sa jag till familjemedlemmen av den mindre sorten, fast större och hans vänner. Till svar fick jag.............. ett minspel. Ni vet, det där med tonåringar och språk. Jag önskar att jag kunde demonstrera minspelet för er, för att göra det hela lite mer levande och nyanserat. Minspelet är svårförklarat men låt mig göra ett försök.
Hej, sa jag, till familjemedlemmen av den mindre sorten, fast större. Tillbaka kom vad som såg ut som ett långt tandlöst leende med en tunga som slog upp och ner mot läpparna i ultrarapid. Jag frågade familjemedlemmen av den mindre sorten, fast större om det där var ett hej? Det tandlösa leendet med den fladdrande tungan dök upp igen. Jag tar det för ett hej tänkte jag, och insåg det hopplösa med att upprepa frågan.
 
På jobbet idag berättade jag frustrerat om dramat (med rörelser till).
Min kollega tyckte att jag skulle svara nästa gång med något överraskande. Något otippat slungande hon fram det berömda V-tecknet. Ni vet, det där V-tecknet som man gör med fingrarna framför munnen. Ut kom en tunga i samma hastighet som familjemedlemmens av den mindre sorten fast större. Jag skrattade gott. 
 
 
Nästa gång blir det (helt klart) ett V.
 
 
 

Kommentarer

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0