Regnet öser ner.

Hej på er! Hur har ni det denna Lördag? Regnet fullkomligt öser ner ute. Jag tycker att det är härligt! Det är en riktig skräckfilmsdag. Det är mörkt här inne och regnet smattrar på försterbläcken. Kanske ska jag tända upp lite ljus och se klart shutter island? Jag har startat på filmen tre gånger men har blivit avbruten.

En fin dag önskar jag er!

Kommentarer
Postat av: Sara T

Håller med dig Sofia! Härligt med regn! Vi tänker också se Shutter Island ikväll! Hur verkar den? Läskig eller? Jag är en riktig mes vad gäller skräckfilmer och thrillers...=)

Ha en mysig dag!

Kram!

2010-07-17 @ 12:11:07
Postat av: Sofia

Hej Sara:). Jag har ínte kommit så långt så jag kan inte uttala mig. Hoppas nu att vi tycker den är bra:). Blir den för läskig får du sätta på farsan. Har du sett den? Hahha, jag tycker att den var mysig. Undra om du tittar just nu och om du är rädd i denna stund?



Kramar!

2010-07-17 @ 20:19:24
Postat av: Sara T

Nu har vi sett klart Shutter Island.... skum film med lite läskig känsla rakt igenom. Skulle inte vilja kalla den för skräckfilm men jag kikade allt lite "genom fingrarna" ibland!! =)

Får kanske ta och se Farsan nån dag också. Verkar kul!

Kram kram!

2010-07-17 @ 22:45:31
Postat av: Anonym

Vi håller på nu... Jag blir inte klok på allt men vi får se vart det leder... Lite småläskig hela tiden som du säger. Farsan måste du se! :)



Kramis!

2010-07-17 @ 23:59:50

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0