Spegel, spegel på väggen där.

Jag speglade mig djupt in i spegeln och frågade mig vem jag var lik. Jag tyckte mig se något bekant över ansiktet som konsentrerat stirrade tillbaka på mig. Jag fortsatte stirra in i ögonen som stirrade tillbaka. Tillslut kom svaret till mig. Vet ni vem som stirrade på mig i form av min spegelbild?


KRISTINA LUGN!


Det är jag och Kristina Lugn! Förstår ni min hårsituation?

 


Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha! Så illa kan det väl ändå inte vara?! =)

Kom att tänka på att mamma o Olle hade sprungit på dig ute på byn en dag och de hade ju inte sett dig på vääääldigt länge. Olle sa det att: Har Sofia FORTFARANDE tandställning? Hehehe! Nä jag sa att hon har haft förut men fått det på nytt nu. Det hade verkligen varit synd om dig om du behövt ha tandställning i ett sträck sen vi gick på mellanstadiet.... =)

2008-12-02 @ 13:59:36
Postat av: Sofia

Tack Supersnällasilversara för dagens skratt! Hahaha!

2008-12-02 @ 14:01:14
Postat av: Kerstin

Hehehe...en gång för inte särskilt länge sen var jag i en syaffär (bara det är ju lite russinvarning på...) Jo men iallafall, lite längre bort i affären såg jag en lite lönnfet kvinna, blek, Kristina Lugn-hår, lite passerat-sin-bästa-ålder, allt det hann jag tänka innan jag faktiskt inser att jag tittar i en SPEGEL.Hur kul är det? Nå, iallafall är du inte ensam om kvalitén på hår!Kramar, tack för en kul blogg!

2008-12-04 @ 01:51:21
URL: http://ljuvligaliv.blogspot.com
Postat av: Sofia

Hahahhaha! Det där är ingen rolig uppenbarelse precis! Vi får hoppas att vår tvilling eller spegelbild inte läser detta inlägg =P

Kramar -och tack själv för en dito =)

2008-12-05 @ 18:16:12

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0