Tillgänglighetsarbete...

Jag sitter och läser om tillgänglighetsarbete. Mycket intressant och tänkvärt. Det finns mycket att jobba på vad det gäller tillgänglighet.

Är vårt samhälle tillgängligt för alla? Upplever du att samhället är tillgängligt för dig?


Berätta:)!

Kommentarer
Postat av: Mli

Helloo! Testa att sätt dig i en rullstol o dra ut på stan.. Det är trottoarkanter, trösklar och skyltar i vägen, för att inte tala om alla butiker som envisas med att klämma in på tok för många klädstänger i butiken så man inte kan komma emellan. Jag har inte själv satt mig i rullstolen men försökt skjutsa runt både min brukare och min farmor som ändå har väldigt små och nätta rullstolar båda två. De enda som får klart godkänt är mataffärerna i de allra flesta fall iallafall =) Fiken och cafeerna är sämst på detta tycker jag. I skara har de inte ens något fik vid centrum som man kan komma in på utan man får gå till ett nybyggt flera gator bort, kanske inte något man gör om man är ute i rullstolen själv =) När jag ifrågasatte det så fick jag till svar att det var gamla hus och de var kulturmärkta. Tydligen kan man inte sätta ramp på gamla hus ;) Lycka till med arbetet!! KRAM

2011-05-18 @ 22:10:38
URL: http://litenstjerna.blogg.se/
Postat av: Malin GP

Jag tänker att du kommer ge mig tillgänglighet till ditt hus ;-)))

Jag ringer som fan Sofia!

Det är dags nu.

FÅR jag komma och göra reportage SNÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLAAAAAA blinkar med snälla söta hundögon

MVH

Malin, the reporter.

2011-05-19 @ 14:04:42
Postat av: Linnéa

Jag läser din blogg ganska ofta, hittade bloggen efter att jag läst stinalees blogg något år. Idag trodde jag att jag såg en kändis vid en av gatorna nära lilla torget i göteborg, som stod och pratade med någon i en stor dörr ut mot gatan. Sedan när jag gått förbi så gick jag länge och funderade innan jag kom på vem det var och det var dig jag hade sett! Om inte du var i Göteborg idag och hade en vitstickad tröja över en blå blus och pratade med någon vid halv tio tiden så var du i alla fall väldigt lik hon jag såg!



Idag känns det som om jag mött en stor världskänd kändis, fräckt!



Ha en fortsatt bra dag,

tingeling Linnéa!

2011-05-19 @ 14:50:06
Postat av: Sofia

Tack fina mel för att du delar med dig av diverse tillgänglighetserfarenheter! Nu hoppas vi att fler deltar i tillgänglighetsfrågan:). Kramar!



Malin, förnärvarande bygger vi takfront och annat. Det är ett stort reporterlås på dörren. Du är välommen i alla andra former än just reporter (i alla fall om repotaget gäller hus och hem). It looks like hell här! Ok, vi bygger inte takfront ännu men det är pågång. Det ser ut som... ja, skit här ändå. Puss! Vad tror du om juni;).



Linnéa, världskänd kändis, hahhaha! Vad roligt att du såg mig! Ja, jag har varit i Göteborg idag. Tänk att du såg mig:). Såg jag dig?



Många kramar från mig!

2011-05-19 @ 20:02:07
Postat av: malin GP

Men va faaaan ;-)))

Jaja vi kör på Juni då Sofia, det blir lika kul!

Kram kram på dig din världskändis ;-)))

2011-05-20 @ 09:22:28

Glöm inte att skriva ett par rader!

Jag heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hälsa på mig här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0