Power walk!

Började dagen med en rask promenad! Vad gör man inte för ett nytt liv som rökfri. Upp ur sängen, på med kläder och ut och gå.

En skön start! Hoppas nu jag klarar hålla detta. Av någon anledning eller av tidigare erfarenhet känns det inte så men jag ska försöka=).
image169Noel tittar på barnprogram nu och Björn sover och snarkar så taket lyfter. Jag ska dricka kaffe nu och beställa biljetter till Shrek. I dag ska vi banne mig komma in!

Besvikelse...

Jag och Noel drog iväg till Lidköping förut för att gå på bio. Shrek 3. Med förväntansfulla steg gick han fram till kassan. Jag hade pratat om biogodis och dyl hela vägen till bion. När vi sträckte fram pengar till kassörskan sa hon: Det är fullt... Noel var glad ända tills vi kom ut. Det var en snyftande färd hem. Usch vad jag tyckte synd om honom. I morgon är det vi som är först i kön till shrek!


Inbyggt badkar.

Jag sökte på inbyggt badkar och fick upp denna kreativa skapelse

image168

Ett alternativ till att stoppa huvudet i sanden kanske?

Noel helgstädar!

Noel städar just nu sitt rum. Han hämtade diverse skålar och bunkar i köket. Vad gör du med dem, frågade jag och gick in och kikade på rummet.
image167
Strumpor i en skokartong, Skärp i våra smågodis skålar, kalsonger i vår vispagräddbunke.
Oj, vad du har sorterat, sa ja. Ja, visst är jag duktig, sa Noel, och mamma, tänk vad jag ska sova i morgon så som jag arbetar!

Husköp!

I dag ska papper skrivas på vårt hus. Känns jättebra, eller? Jo, det ska bli skoj men tankarna pendlar

-Å vad skoj! Tänk vad jag ska planera, pyssla och göra fint!

-Men herre gud! Inte vill väl jag ha ett hus och dessutom inte ett hus på landet! Nä, vad ska jag ha ett hus till? Jag ska bo i  en härlig stad i vindsvåning och förresten så brukar väl inte tonåringar köpa hus??!! 

Klockan 14.30 är ska affären vara klar. Spännande!  Who knows kanske det blir en The running housebuyer =)

image166

Pussispuss!

Fortfarande rökfri.

Snorig!

Jag är förkyld.
Inte lite heller. Jag har snor ända in i hjärnbalken. Känner mig så grymt ful!
Rökningenimage163går bra. Denna gången ska jag verkligen lyckas. Jag har slutat förut men ändå börjat igen trots långa uppehåll. Nu är det nya tag som gäller! 6 dagar idag!

Snoriga men rökfria kramar från Sofia! 

Bada!

Jag älskar att bada!
-Med eller utan badkar...
Just nu badar jag i vår duschkabin. Jag kan fylla vatten med en si sådär 7 centimeters djup. Jätte härligt! Ska jag doppa huvudet får jag lägga mig ner med benen rakt upp i luften i 90* vinkel. Jätte härligt.
Jag älskar att bada!

image164

Hej Rebecca!

Hoppas du har det bra! Har inte pratat med dej sen du åkte ju...  Här är allt bra förutom att jag börjar bli förkyld. Så ynklig! I dag har jag shoppat. Det är inte svårt att sätta sprätt på pengar i af!! Jag träffade Linda härom dagen. På badhuset i Lidköping. Vi träffades i duschen. haha lite komiskt.. Har inte setts på jättelänge och så stöter vi på varann alldeles nakna i duschen men, men va fan med eller utan kläder... Kram och heeeej blev det i af och vi babblade på ett bra tag. Det var mysigt att träffa henne! Vet fortfarande inget om det vi pratade om. Huset som vi ska köpa får vi tillträde till i November. Det känns jätteskoj och det ska bli skönt att sätta händerna i något. Med tanke på att det inte ens finns toalett där nu så lär jag väl få jobba lite ;D Hoppas det blir bra. Jag har slutat röka igen. Det går bra men jag äter konstant.

Kram på dig! (och ät lite god mat åt mig...)
                                                                         image165                     

God morgon!

Vaknade tidigt idag. Grabbarna sover än så jag ska ta en stund för mig själv och mitt morgon kaffe. I dag ska jag åka och shoppa lite. Det behövs verkligen nu, hösten kommer alltid lika fort!
Ja, ja jag ville bara önska er en fin dag!

Gympapåse och chokladboll.

I dag vaknade vi av Noel som frågade om vi hade packat hans gympapåse.
Gymnastik har han om två veckor! =) Behöver jag tala om att han längtar?

Vad vi däremot hade glömt var att Noel skulle till skogen i dag. Utflykt och matsäck skulle packats.
Shit, tänkte jag som glömt detta... och slängde i hop två mackor med leverpastej. En flaska saft och en chokladboll. Sedan kom jag på att nuförtiden kanske man inte har med fika? Det hade jag i alla fall när jag var liten. Två mackor, en yoggi, en frukt, dryck och en bulle... ha, ha standard! Ah, det var ju första skogsutflykten med dagis och det är ju inte så lätt att veta vad de andra har med men det är ju inte så kul om Noel har med fika och ingen annan förstås... Ja, ja hoppas det har haft det bra och mysigt i af =)!
Jag ser framför mig ett kaos ute i skogen för att Noel fick en chokladboll och inte de andra;P...

Hej mina vänner!

Fy vad dålig jag är på att göra inlägg... Helgen började med att jag var på skit dåligt humör. Typ galen... ;P. Som ilskast var jag i Fredags sedan lättade jag nog lite på lördagen för att vara åter på gott humör på Söndagen. Ha, ha fan det är ju skit jobbigt att vara sur ju...särskilt utan någon anledning. Jag verkligen letar orsaker att få vara lite gnällig över, eller kanske ursinnig... Tack och lov så går det ju över! Trots inledningen har det varit bra. I lördags kom Jörgen på kvällen med barnen, Malin jobbade. Vi åt potatisgratäng, sallad och kött. Efter det hade vi pingistunering i vårt kök över köksbordet. Jättekul! Köpte ett miniset på icadirekt för typ 39kr eller nått. Det var två små rack, en boll och ett mininät som fästes med sugproppar. Jiiises vad vi spelade =) I går gick vi en runda på 8km. Noel cyklade. Härligt att röra på sig lite, något som jag verkligen skulle behöva göra oftare.

I dag ska jag räserläsa. Brukar få göra det eftersom det är något som tar emot då det kommer till kontinuerligt läsande. Hur som helst verkar jag fatta bäst under räserläsning så jag kör på det.

Jag har haft ännu en dröm som går under rubriken av tidigare inlägg. Denna gången så illa att jag inte tänker avslöja vad den handlade om. Oj, oj undra vad det är för fel på mig =)?!

Stina!

Stina kommer du ihåg hemresan från frankrike?
När vi kom hem hittade jag och Björn vissa delar av dig i baksätet trots att vi släppt av dig. Jösses vad du flagade. Hela vägen hem spelade vi denna sång...

Äh jag hittar inte låten... Men i alla fall NOICE med VARFÖR JUST JAG?? 

Ok, haha skulle plugga men letar gamla minnen hihi ja det gäller att känna till sina flyktvägar..

Dagens låt!

Lev ut ordentligt nu mina vänner!

http://www.youtube.com/watch?v=jixYjnPQsuI

(Känner inte till de i videon, alltså inte orginal...)

Hallå!

Nu är jag nyss hemkommen från Skövde. Först träffade jag min grupp, pluggade en stund innan vi lunchade på stan. Föreläsning igen på eftermiddagen som var helt ok! Föreläsaren vi har nu är toppen tycker jag, en jäkligt skarp kvinna! Hon verkar otroligt organiserad och effektiv. Ögonen bara lyser när hon berättar om sitt ämne... -kul och inspererande! Ja, ja annars är allt lugt! I kväll ska jag inte läsa utan bara slappa. Ska ta en lång, varm dusch nu.

Puss!


Madde 30 år!

God morgon! Igår var vi på fest hos Madde som fyllde 30 år. Festen hölls ute i deras nybyggda garage. Det var verkligen fint gjort! Jag fick mig några rejäla skratt kan under kvällen, har faktiskt lite träningsvärk i mina magmuskler idag.

Mela riiiis? Mohaaa
image159
  
Här kommer Gabbi och Sofie.Tyvärr fick jag ingen närbild på födelsedagstjejen men här är hon och hennes man.

God morgon!

Vilken fin dag! Solen skiner och himlen är blå. Härligt!
Nu har jag just grejat med en lampkrona jag och Björn tillverkar.
Visst är de fina? Tycker om repen och den lite slitna känslan! Passar utmärkt i gamla lantliga hus eller i sommarstugan.

Ser lite mer ut för världen på kvällen när den är tänd men här kommer i af några bilder:

image155

Detaljer:
image156

Här kommer höst och vintervarianten. Grövre naturfärgade rep -hampa. Runt har vi lindat en ljusslinga med små lampor för att få lite mer ljus.



Snart ska vi börja helrenovera ett hus från 1909. Ska bli jätteskoj och jag är så sugen på den gamla lantstilen. I dag finns det inte ens toalett. Ska bli en häftig utmaning!

Här kommer jag =)


RSS 2.0